Am deschis un nou studio de videochat in Iasi! Vino sa excelezi alaturi de noi in capitala Moldovei!

Am deschis un nou studio de videochat in Iasi! Vino sa excelezi alaturi de noi in capitala Moldovei!

Continuam sa ne extindem peste tot in lume, oferindu-ti sansa unica de a lucra alaturi de noi in domeniul videochatului. Acum poti face parte din echipa noastra de la cel mai exclusivist si modern studio de videochat din Iasi. Daca locuiesti in inima Moldovei sau in imprejurimi, te asteptam pentru a te surprinde.

Studio20 Iasi si-a deschis portile pentru a te invita in imparatia luxului. Aici ai la dispozitie cele mai frumoase camere tematice, in care sa te simti exact ca o printesa. In acest studio de videochat iti vei putea desfasura activitatea si te vei bucura de un program flexibil, in ture. Ambitia si perseverenta ta te vor ajuta sa castigi cei 10.000 de dolari lunar pe care si tu ti-i doresti cu siguranta.

Situat pe Strada Muntenimii nr. 7, intr-o zona extrem de accesibila si cunoscuta a orasului, noul studio videochat Iasi iti asigura tot ce ai nevoie pentru a deveni un model de succes. Design-ul studioului este modern, luxos si depaseste cu usurinta imaginea preconceputa din videochat. Mai exact, aici nici nu vei simti ca lucrezi, ci te vei bucura de cele mai frumoase decoruri, un ambient mai mult decat placut si un spatiu de relaxare special pregatit pentru tine.

Daca vei fi model la acest studio de videochat din Iasi, vei beneficia de training gratuit, suport permanent, sedinte gratuite de make-up si cursuri gratuite de limba engleza si cultura generala. Toate aceste avantaje au fost create cu scopul de a te ajuta sa te dezvolti si sa devii din ce in ce mai buna in meseria ta.

Poti castiga in Iasi 10.000 de dolari pe luna
Studio20 Iasi iti garanteaza un venit de 1.000 de dolari pe luna in primele trei luni de activitate, urmand ca munca ta sa fie rasplatita pe masura, cu suma de 10.000 de dolari. Acesti bani sunt castigati de modelele de top, care stiu sa faca performanta in domeniu si care se ambitioneaza sa devina cele mai cunoscute in lumea intreaga. Suna promitator, nu-i asa?

Acesta este visul oricarei femei, de a deveni independenta si de a face cat mai multi bani. Gandeste-te ca aceste sume fabuloase iti pot fi de folos pentru a-ti cumpara o casa sau o masina. Mai mult, cu acesti bani castigati dintr-un studio de videochat vei putea calatori in lumea intreaga. Totul depinde numai de tine si de ambitia ta, din partea noastra ai toata sustinerea pentru a reusi si a deveni consacrata sub numele Studio20.

Nu in ultimul rand, Studio20 Iasi este 100% legal, la fel ca toate celelalte locatii ale noastre, astfel ca vei lucra in baza unui contract de artist-interpret si vei semna la fiecare doua saptamani un act aditional pentru venituri sigure si legale. Totodata, aici vei avea sansa sa te dezvolti profesional si sa devii un adevarat influencer online, gratie faptului ca ne vom ocupa de promovarea ta si de a-ti construi o imagine in industrie.

Cu Studio20 Iasi, cel mai bun studio de videochat, vei deveni un star in online si vei avea mii de admiratori din toate colturile lumii! Te asteptam sa excelam impreuna si sa-ti aratam ce inseamna sa te bucuri de succes!

Leave a Reply