Comisionul platit modelor din studioul nostru este de 50% din castigurile din videochat totale. In plus, pentru ca suntem un studio de videochat legal, care isi doreste sa rasplateasca munca si performantele modelelor sale, avem permanent concursuri si bonusuri pentru a rasplati cele mai bune rezultate, dar si pe modelele ambitioase care sunt inca la inceput de drum. In medie, un model al Studio 20, care respecta programul de munca de 8 ore, in turele alese de ea, are lunar castiguri din videochat cuprinse intre 3.000 si 5.000 de dolari.

„Am citit pe site-ul altui studio de videochat ca-mi ofera comision de 70% si imi plateste si impozitele, voi de ce nu faceti la fel?” este o intrebare pe care foarte multe colege noi ne-o adreseaza. Si noi credeam in Mos Craciun candva, dar sa fim realisti: din 100% incasati de la site-uri, un studio de videochat are de platit cel putin 10% costuri fixe de exploatare, 10-15% costuri cu salariile echipei de suport si training in videochat, 10% cheltuieli cu echipamente si 16% impozit pe profit. Daca ar fi adevarat ce publica unii pe site-urile de prezentare, atunci ar aduce bani de acasa. In realitate, cine promite asa ceva minte si va folosi o serie intreaga de “tricks” pentru a nu iti da seama care sunt, de fapt, sumele la care se aplica cei 70%, apoi iti va retine diverse taxe si impozite pe care nu le va plati niciodata statului. Pentru ca suntem un studio de videochat legal, totul e corect si transparent, asa cum trebuie sa fie intr-o colaborare profitabila pe termen lung intre model si studio.

Pentru a oferi intotdeauna modelelor cele mai bune conditii la locul de munca si o echipa administrativa profesionista, Studio 20 investeste continuu in locatiile sale si in angajatii sai. In fiecare luna, studiourile noastre trec prin mici modificari de design, astfel incat sa putem crea o atmosfera calda, luxurianta, dar intima pentru ca modelele noastre sa reuseasca sa castige cat mai multi bani. Pe de alta parte, din comisionul perceput investim si in tehnologie de ultima generatie, aparatura de streaming, camere video Ultra HD si computere performante, la care se adauga o echipa de specialisti tehnici, disponibili 24/7 in fiecare locatie a Studio 20.

Prin toate aceste beneficii, la Studio 20 nu doar ca poti avea o cariera de succes si castiga premii internationale din industrie, ci te bucuri si de garantia unor castiguri din videochat consistente si constante.

Daca iti fac cu ochiul propunerile noastre si esti incantata de castigurile din videochat fabuloase, pe care le poti avea incepand chiar din prima luna, te invitam sa completezi formularul de angajari in videochat.

Inapoi la “Intrebari despre Videochat”

Leave a Reply