Modelele angajate la toate sediile Studio 20 din lume vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% după cum urmeaza:
 – 50% comision de baza – acesta este comisionul cu care începi din prima zi lucrand cu Studio20, oriunde in lume;
 – Bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins) – acest lucru inseamna că timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce arati dedicare muncii tale;
– Bonus de 5% pentru castiguri de peste 15.000 $ pe perioada – destul de explicativ, cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.
– 5% bonus pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);
– 5% pentru un comportament online perfect;
– 5% pentru parteneriatul pe termen lung – se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, in Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019 – parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite, ci sunt monetizate in fiecare an;

Pentru a oferi intotdeauna modelelor cele mai bune conditii la locul de munca si o echipa administrativa profesionista, Studio 20 investeste continuu in locatiile sale si in angajatii sai. In fiecare luna, studiourile noastre trec prin mici modificari de design, astfel incat sa putem crea o atmosfera calda, luxurianta, dar intima pentru ca modelele noastre sa reuseasca sa castige cat mai multi bani. Pe de alta parte, din comisionul perceput investim si in tehnologie de ultima generatie, aparatura de streaming, camere video Ultra HD si computere performante, la care se adauga o echipa de specialisti tehnici, disponibili 24/7 in fiecare locatie a Studio 20.

Prin toate aceste beneficii, la Studio 20 nu doar ca poti avea o cariera de succes si castiga premii internationale din industrie, ci te bucuri si de garantia unor castiguri din videochat consistente si constante.

Daca iti fac cu ochiul propunerile noastre si esti incantata de castigurile din videochat fabuloase, pe care le poti avea incepand chiar din prima luna, te invitam sa completezi formularul de angajari in videochat.

Inapoi la „Intrebari despre Videochat”

Lasă un răspuns