Un model angajat la Studio 20 poate incasa castiguri din videochat intre 500$ si 10.000$. Veniturile din prima luna depind foarte de mult de tine ca model, de cat de naturala si relaxata vei reusi sa fii in fata camerei video, cat de bine cunosti limba engleza si, cel mai mult, de cat de bine vei pune in practica toate sfaturile noastre. Pentru ca vrem sa excelam impreuna, avem o echipa de traineri in videochat cu experienta, care te vor invata tainele seductiei si cum sa te pui mai bine in valoare. Insa cu toate aceste conditii, prima luna va fi de formare si acomodare, in care poti viza un salariu mediu de 1.000$. Castigurile din videochat de 3.000$, 5.000$ sau chiar 10.000$, exista si le vei cunoaste rapid pe colegele care obtin aceste sume “ireale”. Dar acestea vin in timp, ca urmare a muncii si a ambitiei tale, trebuie doar sa ai rabdare si sa te focusezi pentru a le incasa.

Castigurile din videochat sunt principalul factor de diferentiere dintre jobul la un studio si videochatul de acasa. Trainingul pe care ti-l oferim te va ajuta sa stii cum sa te pui mai bine in valoare si cum se face videochat, astfel incat sa te bucuri de independenta financiara la care ai visat.

Cu ajutorul sfaturilor personalizate ale trainerilor nostri in videochat, vei invata cum sa fii mai deschisa, sa ai o atitudine joviala si sa atragi noi clienti, prin tainele seductiei. Fiecare caramida pusa la temelia carierei tale iti va aduce castiguri din videochat uriase, doar prin simplul fapt ca ai ales sa lucrezi la studio, si nu de acasa.

Majoritatea castigurilor din videochat, realizate de modelele noastre s-au datorat accentului pe care l-am pus pe crearea unui mediu de munca placut si intim, prin care acestea au devenit mai increzatoare in fortele proprii. Pe de alta parte, prin angajarea la un studio, va trebui sa respecti un program de munca de 8 ore, in turele care iti convin, si astfel castigurile din videochat vor fi constante. Iar daca devii tot mai buna in acest domeniu si sumele vor creste considerabil.

Asa ca, nu mai sta pe ganduri si fa o alegere care sa iti ofere stilul de viata la care ai visat. Fie ca vrei sa iti innoiesti garderoba, sa iti cumperi o masina sau o casa si, de ce nu, sa iti faci mici imbunatatiri ale aspectului fizic, la Studio 20 ai garantia unor castiguri din videochat care sa faca posibile toate aceste lucruri.

Inapoi la „Intrebari despre Videochat”

Lasă un răspuns