Despre ACM by Studio 20 Unirii

Studio20 este un nume consacrat in industria de videochat, tocmai de aceea acest studio de videochat este in continua expansiune si se bucura de atat de mult succes. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, noi, cei din echipa Studio20, suntem aici pentru a te ajuta sa iti indeplinesti visurile si sa ajungi cat de departe vrei in meseria de model de videochat.

ACM by Studio20 Unirii este cea mai noua locatie din inima Bucurestiului care iti pune la dispozitie cele mai frumoase camere in care sa iti desfasori activitatea. Ne dorim sa excelam impreuna si sa te vedem pe culmile succesului, asa ca daca visezi sa devii un model cunoscut la nivel international, la noi gasesti toate secretele acestei meserii. Situat intr-o zona centrala a Capitalei, acest studio de videochat te va primi cu bratele deschise si iti va fi a doua casa in care vei reveni cu placere de fiecare data.

Design-ul acestui studio videochat Bucuresti este modern, luxos si foarte atragator, pentru ca tu sa te simti mai ceva ca o regina atunci cand vii in locatie. Fiecare camera in parte este amenajata elegant si sofisticat, dupa gusturile unor designeri de interior profesionisti, iar toata aparatura este nou-nouta, astfel incat sa iti desfasori activitatea in cele mai bune conditii. Show-urile tale private cu admiratorii vor fi intotdeauna in lumina reflectoarelor, iar tu te vei simti ca un star pe scena in timpul orelor de program.

ACM by Studio20 Unirii a devenit prin munca si profesionalism Studio Certificat LiveJasmin, ceea ce inseamna ca lucram in exclusivitate cu cei mai buni! Daca vrei sa devii Model Certificat LiveJasmin, te asteptam in echipa ACM by Studio20 Unirii, iar succesul este garantat. Din postura de model, te vei bucura de incasari record si 100% legale, plus multe bonusuri de performanta si surprize care te asteapta in acest studio de videochat din inima Bucurestiului!

Munca ta se va desfasura in conditii 100% legale, iar veniturile tale vor fi impozitate conform legii in vigoare. Astfel, te vei bucura de castiguri fabuloase si vei sta fara griji in privinta lor in fiecare luna. Noi ne dorim sa fii fericita in fiecare zi, sa vii cu placere la studio si sa iti faci meseria mai bine decat oricine.

Nu ai nevoie de experienta la ACM by Studio20 Unirii, asa ca noi ne vom ocupa de tine pentru a te invata tot ce trebuie sa stii. Aici vei participa la cursuri gratuite de limba engleza si cultura generala, vei invata cum sa te prezinti in fata camerei de filmat, cum sa te imbraci si cum sa te machiezi si vei sti totul despre secretele de seductie. Barbatii pe care ii vei cunoaste online sunt oameni foarte diferiti, din toate colturile lumii, tocmai de aceea trebuie sa fii pregatita sa faci fata provocarilor.

Daca iti place sa comunici si ai optimismul la tine, cu siguranta acest job de model intr-un studio de videochat din Bucuresti ti se potriveste manusa. Noi iti vom fi alaturi cu sfaturi si indicatii, astfel incat sa te transformi dintr-o tanara ambitioasa intr-o femeie puternica si stapana pe sine. Sprijinul pe care ti-l oferim iti va aduce incasari de peste 10.000 de dolari pe luna, cu conditia ca munca ta sa fie constanta si obiectivele tale sa fie din ce in ce mai marete.

Tot ce iti propui vei reusi la ACM by Studio20 Unirii – cel mai bun studio de videochat! Alege sa stralucesti in conditii de lux si sa castigi bani frumosi care sa iti permita sa ai viata pe care ti-ai dorit-o intotdeauna! Cu noi, nimic nu e imposibil! Te asteptam cu nerabdare!

Galerie cu imagini de la ACM by Studio 20 Unirii

Locatie ACM by Studio 20 Unirii

Adresa: Strada Cuza Vodă nr. 67, Sector 4, București, România

Telefon: 0743 313 313

Email: acm@studio20.com

Leave a Reply