Am deschis un nou studio de videochat in Bogota, Columbia!  

 

Studio videochat Bogota

Cel mai nou si exclusivist studio de videochat din Bogota poarta numele Studio 20 si suntem mandri sa te anuntam ca acesta reprezinta cea de-a doua noastra locatie de succes in una dintre cele mai frumoase tari din lume: Columbia. Spiritul latin ce caracterizeaza acest taram fermecator este specific deopotriva si acestui studio de videochat din Bogota, unde lipsa de inhibitii si pofta de viata te pot ajuta sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna in fata camerei de filmat!

La fel ca si in cazul locatiei deja consacrate din Cali, studioul de videochat din Bogota marca Studio 20 iti pune la dispozitie conditii de lucru exceptionale, unde poti deveni un model de top, precum: Devious Angel, Sasha Red, Emma Wild, Raquelle Diva, Eva Devine, Lexie Ford sau Ava Mistique.

Bazat pe profesionalism si functionand in baza unui cadru 100% legal, noul nostru studio de videochat din Bogota iti ofera:

– contract ferm de artist-interpret, pe care il vei semna in dublu exemplar direct cu producatorul international care se ocupa de perfectionarea si promovarea modelelor noastre la nivel global;

– training-uri gratuite si individuale (cursuri de limba engleza, cultura generala, styling, fotogenie si telegenie pentru a atrage cat mai multi fani online si a intretine conversatii interesante cu ei);

– recuzita (decoruri tematice, tehnologie moderna, tinute speciale);

– suport permanent si mediu de lucru prietenos;

– venit minim lunar in valoare de 1.000 de dolari, in primele 3 luni de activitate;

– comision standard de 50% din venituri;

– credite fara dobanda dupa minim 6 luni de activitate, obtinute direct de la angajator;

– confort si lux in cel mai nou si exclusivist studio de videochat din Bogota.

In ceea ce priveste suplimentarea veniturilor tale, la acest studio de videochat din Bogota iti oferim numeroase bonusuri pentru a excela cu adevarat din punct de vedere financiar si a ajunge la fabuloasa suma de 10.000 de dolari pe luna. Asadar, implicarea ta va fi rasplatita in felul urmator:

– bonus 2% daca activezi online mai mult de 90 de ore intr-o anumita perioada;

– bonus 5% daca lucrezi mai mult de 100 de ore in perioada respectiva;

– bonus de performanta 5%, in cazul in care veniturile tale depasesc 10.000$ in acea perioada;

– bonus de fidelitate 5%, in cazul in care ramai in echipa acestui studio de videochat din Bogota minim 1 an.

Astfel, vei castiga bani mai mult decat suficienti pentru: operatii estetice, haine scumpe, produse de make-up profesionale, vacante exotice, o masina de lux sau chiar o casa noua in timp record. Tot ce-ti doresti de la viata poti obtine la cel mai nou studio de videochat din Bogota marca Studio 20. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne pe adresa de e-mail jobs.bogota@studio20.com sau la numarul de telefon +573228479809. De asemenea, ne gasesti si pe Facebook sau Twitter!

Lasă un răspuns