Douglas Richter se alatura echipei de videochat Studio20 sub deviza „Excelam impreuna”

Douglas Richter, una dintre cele mai cunoscute personalitati din industria de videochat si Presedintele Bright Guys Inc., a fost desemnat consultant de business pe intreaga retea Studio20 din America de Nord. Dupa 22 de ani petrecuti in industria de videochat si cu o experienta vasta in acest domeniu atat ca model, cat si ca trainer si, in special, ca manager, Douglas va prelua operatiunile zilnice ale studiourilor nord-americane si va avea ca scop crearea si dezvoltarea noilor oportunitati.

Studio20 si Douglas Richter, echipa perfecta
„Suntem extrem de incantati sa lucram cu Douglas, intrucat experienta lui solida in domeniu si cunostintele extinse despre videochat vor fi acum disponibile NUMAI pentru modelele Studio20. Datorita calitatilor sale remarcabile, modelele il apreciaza si il admira, iar partenerii de afaceri si intreaga echipa il respecta enorm. Impreuna, Studio20 si Douglas fac o echipa perfecta cu scopul de a creste brandul Studio20 si mai puternic decat este deja. Scopul nostru pe anul 2019 este sa reusim sa avem 10 studiouri de videochat in Statele Unite ale Americii si Canada, iar cu Douglas in echipa acest lucru se va intampla cu siguranta”, a dezvaluit Mugur Frunzetti, CEO Studio20.

O colaborare de exceptie
Studio20 s-a facut remarcat si continua sa fie cunoscut la nivel international pentru excelenta, motto-ul „Excelam impreuna” fiind nu numai o deviza a companiei, ci si esenta afacerii. Combinata cu experienta lui Richter, aceasta realizeaza o sinergie nemaivazuta inainte. Richter va actiona in postura de consultant de business pentru reteaua Studio20, oferind o perspectiva asupra fiecarui departament, de la trainingul si supervizarea modelelor de videochat, pana la tot ce tine de succesul promovarii modelelor, construirea brandului si crearea de noi oportunitati in domeniu. De la training la tehnici de promovare, putini inteleg industria de videochat in modul in care Douglas o face, iar aceasta cooperare se va dovedi o miscare strategica cu influente pozitive pentru ambele parti.

Studio20, un punct de reper pentru orice profesionist
„Sunt extrem de incantat de ocazia de a fi consultant pentru Studio20. Avem cateva idei uimitoare pentru a imbunatati modul in care lucreaza modelele si studiourile noastre. Studio20 este un studio de videochat pe care l-am setat ca punct de reper deoarece imi va permite sa cresc si sa evoluez in aceasta industrie pe care o indragesc atat de mult. Am avut INTOTDEAUNA un respect deosebit pentru Mugur ca pentru cineva care isi respecta mereu cuvantul si demonstreaza ca este un om cinstit. El chiar nu are timp pentru lucruri marunte”, a mentionat Richter. „Astept cu nerabdare sa incepem consultarile pentru reteaua Studio20 pentru ca sunt convins si cred cu tarie ca aici pot sa fac cea mai mare diferenta din punct de vedere profesional”, a mai spus el.

Lasă un răspuns