Despre ACM by Studio 20 Timpuri Noi

Studio20 a devenit un nume cu greutate al industriei din videochat, fiind, in acelasi timp, si un etalon al profesionalismului. Ne laudam cu o experienta vasta in domeniu si cu numeroase premii pe care le-am castigat in decursul timpului la festivalurile internationale din industrie. Totul se datoreaza modelelor noastre si implicarii intregii echipe, de la traineri de videochat pana la manageri de studio.

Suntem in continua expansiune, ne place sa gasim intotdeauna noi talente pe care sa le ajutam sa straluceasca. ACM by Studio20 Timpuri Noi este cea mai noua locatie din centrul Bucurestiului care pune la dispozitie intregul sediu pentru modelele sale. Ne dorim sa excelam impreuna, asa ca daca visezi la o cariera de succes intr-un studio de videochat legal, noi suntem raspunsul! Ne poti gasi foarte usor, intrucat acest studio de videochat din Bucuresti este localizat intre statiile de metrou Timpuri Noi si Mihai Bravu.

Design-ul acestui studio videochat Bucuresti este modern, luxos si foarte atragator, astfel incat sa te simti exact ca acasa cand iti petreci orele de program. Fiecare camera dotata cu aparatura de ultima generatie si elemente decorative speciale iti va oferi libertatea de a-ti pune in valoare creativitatea si ideile pe care le ai pentru a te bucura de show-uri private 100% originale, care te definesc.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul videochatului, ACM by Studio20 Timpuri Noi a devenit prin munca si profesionalism Studio Certificat LiveJasmin, ceea ce inseamna ca lucram in exclusivitate cu cei mai buni! Daca vrei sa devii Model Certificat LiveJasmin, te asteptam in echipa ACM by Studio20 Timpuri Noi, iar succesul este garantat. Din postura de model, te vei bucura de incasari record si 100% legale, plus multe bonusuri de performanta si surprize!

Suntem aici pentru a-ti indeplini visurile si pentru a te ajuta sa devii o femeie independenta, asa cum ti-ai dorit intotdeauna. Ne bazam pe ambitie, determinare si dorinta de a fi in top. Echipa noastra de traineri te va ajuta cu tot ceea ce este nevoie pentru a-ti atinge obiectivele, oferind suport in permanenta. Vei primi sfaturi legate de tinuta, make-up, felul in care vorbesti si te prezinti si vei invata cum sa stapanesti arta seductiei. Pe langa asta, noi ne vom ocupa de portofoliul tau de model, gratuit, prin sedinte foto profesionale care iti vor pune in evidenta calitatile.

Nu in ultimul rand, la ACM by Studio20 Timpuri Noi ai sansa sa faci videochat glamour, un concept inovator in care nu esti nevoita sa te dezbraci. Prin inteligenta si putere de seductie, vei deveni o regina a online-ului si ii vei fascina pe membrii site-urilor de videochat non-adult.

Aici vei fi inconjurata de oameni tineri si ambitiosi care te vor indruma spre o cariera de succes la cel mai bun studio de videochat. Sprijinul pe care ti-l oferim te va aduce cu un pas mai aproape de castigurile mult dorite. Singura ta preocupare ramane sa iti pastrezi motivatia si sa devii pe zi ce trece tot mai buna in acest studio de videochat din Bucuresti. Vei vedea cu ochii tai ca visurile chiar pot deveni realitate. Te asteptam cu drag!

Galerie cu imagini de la ACM by Studio 20 Timpuri Noi

Locatie ACM by Studio 20 Timpuri Noi

Adresa: Intrarea Scorțeni nr. 1, Sector 3, București, România

Telefon: 0748 411 411

Email: acm@studio20.com

Leave a Reply