Studio 20 Oradea


Esti din Oradea si nu gasesti nicio oportunitate de a castiga mai multi bani? Trebuie sa stii ca Studio 20, cel mai bun studio de video chat din lume, a ajuns si in orasul tau. Tinteste catre o cariera internationala si castiga banii care sa-ti asigure un viitor de lux!

Suntem situati intr-o zona centrala, usor accesibila, iar mediul de lucru iti va permite sa-ti desfasori activitatea in cel mai placut mod posibil! Dispunem de 14 camere tematice specifice unui studio de videochat, unde iti vei putea fructifica imaginatia in cele mai inventive scenarii, de aparatura de ultima generatie si de decoruri luxoase si moderne care te vor ajuta sa te simti ca o adevarata profesionista; iar banii nu vor intarzia sa apara.

Suntem mai mult decat un studio de videochat, ne dorim sa cream un colectiv unit, o adevarata familie in care sa te simti in largul tau, unde sa primesti tot sprijinul de care ai nevoie si unde sa ti se inteleaga toate dorintele si necesitatile. De aceea, intelegem ca este necesar sa ti se ofere un program flexibil de munca care sa pastreze permanent intact raportul dintre viata profesionala si cea privata. Astfel, programul de munca este unul mai mult decat ofertant, care iti va permite sa lucrezi atat dimineata si dupa-amiaza, cat si noaptea; totul depinde doar de ceea ce iti doresti.

Si pentru ca ne dorim sa activezi intr-un cadru legal, iti oferim un contract atragator, de artist-interpret, prin care respectam contributia la pensie (CAS) si sistemul de asigurari la stat (CASS). Vei avea parte de venituri sigure si perfect legale, impozitate conform legii. De asemenea, ca angajata a acestui studio de videochat din Oradea, vei beneficia de asigurare medicala la o clinica privata.

Dispunem de cunostinte si resurse de neegalat, care te vor ajuta sa devii un model de videochat de top, care poate sa castige chiar si 25.000 de dolari pe luna, un model care va straluci pe covorul rosu la festivalurile internationale de Live Cam. Iar experienta nu este necesara, pentru ca vei primi permanent suportul trainerilor ce au o foarte mare experienta in domeniu, vei fi promovata pentru a avea mereu membrii in chat si, in plus, vei fi tratata precum o adevarata vedeta; vei dispune de hairstylisti, make-up artisti si maseuri, vei beneficia de sedinte foto si video profesionale, totul ca tu sa poti straluci. Vei iubi acest loc de munca, in cadrul studioului de videochat din Oradea!

La Studio 20 Oradea vei gasi permanent o atmosfera prietenoasa care sa te faca sa te simti in largul tau pentru a putea sa te concentrezi pe activitatea ta, astfel incat sa faci performanta si sa castigi cat mai multi bani. Ne dorim ca tu sa iti poti permite apartamentul sau masina la care visezi. Cu toate acestea, suntem constienti de faptul ca modelele noastre isi doresc confidentialitate si, de aceea, trebuie sa stii ca acest studio de videochat iti asigura protejarea datelor personale. Numele tau nu se va regasi pe niciun site de videochat, avand posibilitatea sa lucrezi sub un pseudonim pe care tu ti-l alegi. In plus, nimeni din compania noastra nu va dezvalui unor terte persoane identitatea ta. Un alt aspect legat de activitatea ta ca model la acest studio de videochat din Oradea este faptul ca site-urile pe care vei lucra nu permit membrilor din Romania sa vada modelele din aceasta tara.

Aici vei beneficia de siguranta si stabilitate, Studio 20 fiind cel mai bun studio de videochat din lume, cu o experienta de peste 17 ani in domeniu! Suntem o companie cu traditie, care are locatii pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud) si mai mult ca sigur nu vom disparea peste noapte, la fel cum se intampla cu multe alte studiouri de videochat din Romania.

In ceea ce priveste veniturile tale, Studio 20 Oradea iti garanteaza un venit minim de 1.000$ in primele 3 luni de activitate. Modelele de sex feminin din cadrul acestui studio de videochat vor beneficia de acest venit indiferent de performantele lor online din aceasta perioada. Totodata, poti beneficia de un comision cumulativ de pana la 65% din castiguri! Comisionul standard este 50%, la care se pot adauga numeroase bonusuri in functie de performantele in cadrul acestui studio de videochat, astfel:
– 2% daca activezi online peste 90 de ore in acea perioada;
– 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;
– 5% daca venitul tau depaseste 10.000$ in acea perioada;
– 5% daca ramai in echipa de modele ale acestui studio de videochat timp de 12 luni complete. Primele doua bonusuri nu se cumuleaza.

Un alt aspect care contribuie la garantia veniturilor tale tot mai mari, in functie de implicarea ta in cadrul acestui studio de videochat, e faptul ca vei avea parte de un trafic foarte mare al site-urilor partenere. Studio 20 asigura modelelor sale mai mult de 300.000 de vizitatori pe zi datorita parteneriatului exclusiv cu Live Jasmin si a unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna. Modelele acestui studio de videochat nu vor sta niciodata ore intregi pe chatul free, fara nimeni in camera.

Ca angajata a studioului de videochat din Oradea, te vei bucura de sustinerea noastra financiara pe care o oferim debutantelor. Daca ai nevoie, Studio 20 te ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up. Daca ramai in cadrul studioului de videochat cel putin 3 luni, atunci produsele vor fi cadou din partea noastra si nu va mai trebui sa le achiti. Mai mult decat atat, poti opta pentru credite fara dobanda, direct de la Studio 20! Deoarece ne dorim ca modelele de la acest studio de videochat sa simta beneficiile meseriei, dupa 6 luni in cadrul companiei ele pot solicita credite chiar de la angajator.

La Studio 20 Oradea ai posibilitatea sa practici chiar si videochatul glamour. Acest studio de videochat ofera modelelor posibilitatea de a face videochat non-adult, adica isi pot pastra hainele pe ele, facand apel doar la inteligenta pentru a seduce membrii site-urilor de videochat.

Te asteptam sa aplici pentru un job in videochat, la Studio 20 Oradea, la numarul de telefon 0723.082.338 sau pe mail, la oradea@studio-20.ro! Si tu poti face performanta in acest domeniu! Un model incepator poate castiga garantat 1.000 de dolari pe luna, urmand ca dupa ce reuseste sa stapaneasca tehnicile si trucurile acestei meserii sa ajunga la 3.000 – 5.000 de dolari lunar. Poti castiga chiar si peste 10.000 de dolari pe luna, la fel ca modelele noastre de top din cadrul studiourilor de videochat Studio 20: Devious Angel, Emma Wild, Zeya Brunette, Raquelle Diva, Sasha Red, Cristiana Moore, Mistress Alexya, Emma Wild sau Tanissha. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, ci trebuie doar sa vii sa ne vizitezi si sa te convingi personal ca tot ce iti spunem este 100% adevarat!

Studio de videochat Oradea

Adresa

Strada Sucevei

Telefon

Email

angajari.oradea@studio20.com

Vrei sa ne intrebi ceva? Vrei un job la Studio 20? Vrei sa ne vizitezi, sa ne cunoastem si sa afli mai multe despre noi? Orice ai vrea, usa noastra este deschisa!

Nume

Email

Telefon

Fotografia ta

Mesaj