De vorba cu #girlsfromstudio20! Afla cum reactioneaza cand se enerveaza membrii!
videochat

De vorba cu #girlsfromstudio20! Afla cum reactioneaza cand se enerveaza membrii!

Provocarile din domeniul videochatului sunt tot mai diverse in fiecare zi. Viata modelelor Studio20 e plina de neprevazut, dar in acelasi timp are un dinamism iesit din comun, motiv pentru care este foarte important ca modelele sa detina anumite calitati. Printre acestea se numara si rabdarea, un atribut semnificativ in relatia cu admiratorii.

Stim ca nu oricine poate fi rabdator in ziua de azi, cu atat mai mult cu cat oamenii sunt tot mai diferiti si mai greu de multumit. Am stat de vorba cu fetele de la Studio20, cel mai bun studio de videochat, pe care le-am intrebat cum fac fata provocarilor zilnice in camera de videochat si cum reactioneaza cand isi pierd rabdarea…daca si-o pierd.

Iata raspunsurile lor!

Amanda, 23 de ani
“De obicei, sunt foarte receptiva si zambesc intotdeauna in fata unui admirator nou. Au existat momente critice, cand poate nu ne acomodam unul cu celalalt sau poate nu aveam atat de multe lucruri in comun pe care sa le discutam, insa am incercat sa fac fata cu brio unor astfel de situatii. Spre exemplu, imi amintesc ca l-am intrebat ceva din viata personala pe un barbat din America, acesta s-a enervat foarte tare si mi-a raspuns urat. La inceput fiind, eram gata sa imi cer scuze, insa norocul meu a fost ca si-a dat seama de greseala si mi-a propus sa reluam discutia de la zero.”

Gina, 27 de ani
“Multi dintre barbatii cu care vorbesc zi de zi in acest studio videochat au o multime de probleme. Fie sunt stresati din cauza jobului, fie nu sunt multumiti in viata personala, tocmai de aceea incerc sa ma pun in locul lor si sa ii inteleg. Pentru a-i tine cat mai mult in discutie, mi-am propus sa fiu calma si sa am rabdare cu ei, insa asta nu inseamna ca ma injosesc sau le permit orice. Atunci cand se enerveaza, le propun sa se relaxeze si sa ma priveasca in timp ce dansez. Astfel, folosesc acest talent in avantajul meu pentru a-i face sa uite de probleme si energii negative.”

Karla, 30 de ani
“Pana sa vin la acest studio de videochat nu eram o persoana rabdatoare, ba chiar ma enervam extrem de repede daca cineva imi vorbea urat sau nu se comporta asa cum trebuie. Dupa atatia ani in industrie, am ajuns sa fiu imuna la orice persoana care se enerveaza sau reactioneaza urat. Barbatii cu care vorbesc zi de zi sunt foarte respectuosi, insa atunci cand isi ies din fire prefer sa schimb subiectul si sa aduc in discutie ceva bun. Nu insist niciodata sa vorbesc despre lucrurile pe care nu si le doresc. Cateodata, imi mai cer scuze, insa o fac doar pentru a-i sensibiliza si pentru a-i determina sa se simta vinovati. Acest lucru imi aduce castiguri colosale.”

Lily, 22 de ani
“Chiar daca nu fac videochat de foarte mult timp, am ajuns sa imi cunosc foarte bine admiratorii si sa stiu ce le place si ce nu. Exista momente in care se enerveaza daca ma roaga sa fac ceva si eu ii refuz politicos, insa stiu cum sa le alung supararea in doar cateva secunde. Secretul meu consta in faptul ca le zambesc suav, imi trec mana prin par si incerc sa fiu cat mai placuta. Toata lumea imi spune ca acest truc imi iese de minune, mai ales ca am o fata de copil.”

This Post Has One Comment

Leave a Reply