Despre Studio 20 Videochat Arad

Esti din provincie, dar iti doresti sa traiesti ca in Capitala? Visezi la o viata de lux, la haine scumpe si produse de machiaj profesionale? Acum ai sansa unica sa te angajezi la cel mai nou studio de videochat din Arad, marca Studio20, care iti va oferi posibilitatea sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna! Cu banii astfel obtinuti iti poti permite toate rasfaturile la care viseaza orice tanara ce arata bine si isi doreste mai mult de la viata: vacante exotice, tratamente sau operatii estetice pentru un trup perfect, o masina de fite sau chiar o casa noua. Totul in timp record, numai la acest studio de videochat din Arad!

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu si locatii exclusiviste in cele mai importante orase ale Romaniei, precum si in afara tarii, acum Studio20 este prezent si in orasul tau! Noul nostru studio de videochat din Arad este localizat pe Strada Stefan Cicio Pop Nr. 19 si iti ofera conditii de lucru la standarde internationale, care iti vor intrece toate asteptarile.

Asa cum ne-am obisnuit deja modelele, si la acest studio de videochat din Arad vei beneficia de cele mai luxoase decoruri, camere tematice, tehnologie de ultima generatie, costume speciale si produse de make-up de inalta calitate! De asemenea, vei avea parte de sprijinul permanent al specialistilor nostri, iar experienta anterioara ca model de videochat nu este obligatorie. Trainerii nostri care iti vor preda cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, machiaj si telegenie, te vor lua de la zero si te vor invata tot ce trebuie sa stii pentru a cuceri privirile si, de ce nu, inimile barbatilor de pe Internet? Ceea ce iti trebuie este un pic de farmec personal si multa ambitie.

Astfel, la studioul de videochat din Arad marca Studio20 ai posibilitatea sa te dezvolti atat profesional, cat si personal, devenind un model de top veritabil! Daca iti doresti sa transformi aceasta meserie intr-o cariera de succes, te putem promova si putem face din tine un adevarat VIP in industria videochatului. Cum? Creandu-ti o imagine unica si participand la numeroase festivaluri internationale pentru a castiga diverse titluri si trofee.

Comision de pana la 75% din castiguri:

Modelele angajate la toate sediile Studio 20 din lume vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% după cum urmeaza:

50% comision de baza – acesta este comisionul cu care începi din prima zi lucrand cu Studio20, oriunde in lume;

Bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins) – acest lucru inseamna că timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce arati dedicare muncii tale;

Bonus de 5% pentru castiguri de peste 15.000 $ pe perioada – destul de explicativ, cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.

5% bonus pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);

5% pentru un comportament online perfect;

5% pentru parteneriatul pe termen lung – se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, in Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019 – parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite, ci sunt monetizate in fiecare an;

Alte avantaje din punct de vedere financiar, oferite de Studio20 Arad, sunt:
– comision standard de 50%;
– venit minim garantat de 1.000 de dolari pe luna, in primele 3 luni de activitate, indiferent de performantele tale online din aceasta perioada;
– credite fara dobanda direct de la Studio20, dupa minim 6 luni ca model al acestui studio de videochat din Arad;
– ajutor financiar sub forma unui cadou oferit debutantelor, pentru a-si crea recuzita necesara (garderoba, trusa de machiaj, accesorii).

Nu in ultimul rand, poate cel mai important aspect e faptul ca in orice locatie Studio20 ai lucra, inclusiv studioul de videochat din Arad, o vei face intr-un cadru 100% legal! Asta inseamna ca inca din prima ta zi de activitate vei semna un contract ferm de artist-interpret direct cu producatorul nostru international. Aceasta companie iti va asigura toate conditiile promise, conform contractului semnat in dublu exemplar. In felul acesta vei avea garantia unor venituri sigure si legale, impozitate in conformitate cu legea (contributie la pensie, asigurare de sanatate etc.). In plus, te vei bucura de trafic online urias, datorita parteneriatului exclusiv cu Jasmin, cel mai mare site de videochat din lume.

Asadar, la studioul de videochat din Arad marca Studio20 ai toate sansele sa castigi mii de dolari pe luna si sa traiesti o viata ca-n filme. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi chiar acum!

Galerie cu imagini de la Studio 20 Videochat Arad

Locatie Studio 20 Videochat Arad

Adresa: Strada Stefan Cicio Pop Nr. 19

Telefon: 0761 100 880

Email: [email protected]