You are currently viewing Fantezii sexuale ale femeilor. Cum sa-i satisfaci si cele mai ascunse dorinte?
fantezii sexuale

Fantezii sexuale ale femeilor. Cum sa-i satisfaci si cele mai ascunse dorinte?

O partida buna de sex pentru femei presupune mai mult decat actul sexual in sine. Femeile sunt fiinte extrem de delicate si complexe, a caror sexualitate transpare prin stilul si rafinamentul personal. Pentru a fi sigur ca ii oferi partenerei tale o partida de sex memorabila, trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte!

Creativitatea partenerilor poate contribui in mod decisiv la trairea unei experiente sexuale desavarsite. Inainte de a-i stimula zonele erogene, unei femei trebuie sa-i stimulezi creierul si imaginatia!

Fanteziile sexuale ale femeilor pot varia de la stereotipurile clasice cu lumanari si flori pana la particularitati specifice fiecareia in parte.

fantezii sexuale

Cele mai comune fantezii sexuale ale femeilor

Fanteziile sexuale ale femeilor pot fi inspirate de diverse experiente personale, de oameni cunoscuti sau mai putin cunoscuti. Iata care sunt cele mai comune dintre fanteziile care starnesc imaginatia si placerea reprezentantelor sexului frumos:

 • Fantezii sexuale cu o celebritate – un actor sau o actrita celebra, care sa iti satisfaca cele mai intime dorinte, reprezinta una dintre fanteziile clasice, atat in randul femeilor, cat si al barbatilor;
 • Fantezii cu o femeie – sexul cu o alta femeie nu este doar o fantezie, ci si o curiozitate pe care multe dintre femei ajung sa si-o satisfaca, mai ales in perioada adolescentei. Curiozitatea si atractia joaca un rol important, accentuat de faptul ca niciun barbat nu poate sti ce produce placere unei femei mai bine decat… o alta femeie! Cu toate astea, in cazul in care te-ai hotarat sa dai curs fanteziei respective in timp ce te afli intr-o relatie, sa stii ca asta inseamna ca-ti vei insela partenerul;
 • Fantezii cu locuri interzise” – aceasta este una dintre cele mai comune fantezii atat la femei, cat si la barbati. Sa intretii relatii sexuale intr-un spatiu public, in care ati putea fi prinsi oricand (lift, baie publica, birou etc.) adauga un plus de adrenalina momentului! Exhibitionismul, asa cum este denumita stiintific aceasta fantezie, este forma cea mai inalta de exprimare a propriei sexualitati… sub privirile tuturor!
 • Fantezii in care domina – femeile iubesc sa detina controlul, iar acest sentiment este prezent si in pat! Sunt femei care adora sa se simta superioare barbatului si sa simta ca il stapanesc. Printre cele mai comune fantezii ale femeilor carora le place sa domine, se numara: inselatul iubitului, controlul unui “sclav erotic” personal sau purtarea unor outfit-uri realizate din piele. De asemenea, pentru ca sentimentul de dominare sa fie complet, acestea pot include si diverse accesorii (bici, catuse etc.). Citeste AICI si tehnici de BDSM – dominare si supunere;
 • Fantezii in care sunt supuse – femeile care au acest tip de fantezii viseaza, de cele mai multe ori, sa ofere placere barbatilor si pot merge pana la un act sexual mai violent sau chiar “viol”. Aceste fantezii ale femeilor nu inseamna insa ca acestea isi doresc sa fie lovite sau “violate”, ci isi doresc sa puna placerea partenerului mai presus de obtinerea propriei placeri. Din punct de vedere psihologic, specialistii in domeniu sustin ca fanteziile de acest tip, mai ales cele extrem de intense, ce presupun un anumit nivel de “abuz sexual”, pot fi cauzate atat de felul in care cultura noastra erotizeaza agresiunea sau violenta, cat si de un mecanism de vina. Supunerea implica forta si eliberarea de vina, astfel incat femeile se pot arunca in escapade slabatice, fara a se simti vinovate de actiunile lor!

Fantezii sexuale ale femeilor celebre

Credeai ca vedetele fac exceptie? Nicidecum! Si celebritatile feminine au fantezii sexuale, iar o parte dintre ele au si vorbit despre ce le place sa experimenteze in intimitate, cu partenerul:

 • Cristina Aguilera – adora sa faca sex in piscina;
 • Eva Longoria – actrita cunoscuta pentru rolul din serialul ”Neveste disperate” a marturisit ca ii place sa faca sex legata de pat cu esarfe;
 • Scarlett Johansson – a dezvaluit ca fantezia care ii provoaca cea mai mare placere este sexul in masina;
 • Kylie Minogue – iubeste sa faca sex la telefon;
 • Angelina Jolie – a dezvaluit ca, la un moment dat, ii placea sa practice sexul violent, de tip sado-maso;
 • Cameron Diaz – a marturisit ca trairea unei aventuri sexuale in toaleta avionului este fantezia care o excita cel mai mult;
 • Marilyn Monroe – fostei dive a cinematografiei ii placea sa fie sedusa cu soapte senzuale, rostite de partener la ureche.

Modelele de videochat cunosc subtilitatile fanteziilor si isi cunosc trupul si ce le provoaca placere. Cunoasterea de sine le ofera un atu in discutiile cu admiratorii, pe care ii ajuta sa-si constientizeze propriile placeri!

Leave a Reply