Ca in orice industrie si videochat-ul are evenimente internationale la care participa modele, studiouri, situri de videochat, companii de marketing, publicitate si trafic, de plati si multe alte servicii necesare.

Cele mai importante evenimente din lume sunt:

GFY Awards Studio 20

XBIZ si GFY / AVN – se desfasoara in luna ianuarie in Las Vegas, USA si sunt cele mai cunoscute pe piata americana, fiind in pricipal evenimente ale industriei adult care insa sunt din ce in ce mai mult dominate de live cams;

YNOT Awards Studio 20Live Cam Awards Studio 20

The Europeean Summit si Live Cam/YNOT Awards – se desfasoara in lunile martie si septembrie in Barcelona, Spania si Praga, Cehia si aduna impreuna cele mai multe companii din Europa;

AW Awards Studio 20

AW Summit si AW Awards – se desfasoara in luna iunie in Mamaia, Romania 

Premii Videochat

LalExpo – se desfasoara in luna iulie in Cartagena, Columbia si sunt reprezentative pentru America de Sud.

Studio 20 se bucura de recunoasterea internationala a celor peste 16 ani de experienta castigand (de mai multe ori) majoritatea acestor premii:

  • Live Cam Studio of the Year 2015 si 2016 (GFY);
  • Best Emerging Studio si apoi Best Cam Studio (YNOT 2015 si 2016);
  • Best Emerging Studio si apoi Best Live Cam Studio (AW Awards 2015 si 2016);
  • Best Global Live Cam Studio – LalExpo 2016.

 

Cu alte cuvinte, Studio 20 nu promite, Studio 20 a dovedit ca poate. Daca si tu poti … depinde numai de tine, noi iti vom fi alaturi din prima zi si te vom ajuta sa ajungi in TOP. Ia-ti inima in dinti, suna la 0748 777 757 si hai sa stam de vorba!