Studio 20 se diferentiaza, in primul rand, prin: performanta, seriozitate si profesionalism. Implicarea si dedicarea noastra o demonstreaza zecile de modele de top cu rezultate verificabile. Noi nu oferim povesti sau promisiuni exagerate, ci doar rezultatele reale pe care le-am obtinut pana in prezent.

Studio 20 se diferentiaza de alte studiouri de videochat si prin faptul ca ofera conditii de lucru excelente. La noi, ai parte de un mediu luxos, diversificat, curat, modern, iar echipa noastra formata din hairstylisti, make-up artisti, maseuri, fotografi, editori video etc. te va ajuta sa te transformi intr-o adevarata gheisa. In plus, iti oferim aparate de fitness, aparatura moderna, suport tehnic si multe altele pentru tu sa faci performanta.

Pe langa conditiile excelente de lucru, care te vor ajuta sa faci performanta, la Studio 20 vei avea contract de artist-interpret, asigurare medicala privata si program de 8 ore flexibil, in ture de dimineata, dupa-amiaza si noapte, pentru ca tu sa ai timp sa te ocupi si de scoala, familie sau viata sociala.

Noi nu iti vindem promisiuni desarte, ci iti oferim doar viata pe care o meriti, castiguri ce pot ajunge si pana la 10.000 de dolari pe luna, un mediu de munca stabil, complet legal si o echipa profesionista, care iti va deveni a doua casa.

Si pentru ca suntem o mare familie, ne sprijinim modelele de videochat sa reuseasca in tot ce isi propun. Astfel, multe dintre ele au devenit cunoscute la nivel international, castigand importante premii in domeniu.  Iata doar cateva dintre acestea:

– Devious Angel, care a castigat premiile “Best Live Cam Model Personal Site”, la Live Cam Awards 2015 la Barcelona, Spania, apoi „Best Webcam Model” la AVN Awards 2016 de la Los Angeles, SUA si recent „Best Entertainer la AW Awards” la Mamaia 2016, Romania.
– Raquelle Diva, premiata cu trofeul „Best Live Cam Model”, in cadrul YNOT Awards 2015 de la Praga, Cehia.
– Emma Wild si Zeya Brunette, recompensate cu “Best Fetish Model”, respectiv „Best Video Teaser”, la gala AW Awards 2015, la Mamaia si Tanissha care a castigat in anul urmator „Best Newcomer” la AW Awards 2016;
– Cristiana Moore si Mistress Alexya, care au obtinut locul 1 in categoriile „Best Non-Adult Model” si „Best Fetish Model”, la Live Cam Awards 2016, la Barcelona, in Spania.

Modelele cu renume si castiguri din videochat de peste 10.000$ luna, precum Devious Angel, Sasha Red, Emma Wild, Zeya Brunette, Nicolle Delight sau Raquelle Diva, sunt cele care ne recomanda ca studiouri de videochat legale, castigatoare a numeroase si importante premii la nivel international si ca o afacere de succes care, nu o data, a fost prezentata in cele mai importante publicatii de business din Romania.

Inapoi la “Intrebari despre Videochat”

Leave a Reply