Studio 20 se diferentiaza prin performanta, seriozitate si profesionalism. Implicarea si dedicarea noastra o demonstreaza zecile de modele de top cu rezultate verificabile. Noi nu oferim povesti sau promisiuni exagerate, ci doar rezultatele reale pe care le-am obtinut pana in prezent.

Studio 20 se diferentiaza de alte studiouri de videochat prin faptul ca ofera conditii de lucru excelente. La noi, ai parte de un mediu luxos, diversificat, curat, modern, iar echipa noastra formata din hairstylisti, make-up artisti, maseuri, fotografi, editori video etc. te va ajuta sa te transformi intr-o adevarata diva. In plus, iti oferim aparate de fitness, aparatura moderna, suport tehnic si multe altele pentru tu sa faci performanta.

Studio20 iti ofera posibilitatea de a lucra part time si full time, de acasa sau de la unul dintre sediile pe care le avem in lume.
Poti sa-ti adaptezi turele de lucru stilului tau de viata, muncind ziua, seara sau chiar noaptea. Ai nevoie sa mergi si la facultate sau ai alte obligatii in timpul zilei? Nicio problema, in angajari videochat poti sa si muncesti, sa te ocupi si de problemele personale.

Noi nu iti vindem promisiuni desarte, ci iti oferim doar viata pe care o meriti, castiguri ce pot ajunge si pana la 10.000 de dolari pe luna, un mediu de munca stabil, complet legal si o echipa profesionista, care iti va deveni a doua casa.

Si pentru ca suntem o mare familie, ne sprijinim modelele de videochat sa reuseasca in tot ce isi propun. Astfel, multe dintre ele au devenit cunoscute la nivel international, castigand importante premii in domeniu. .

Inapoi la „Intrebari despre Videochat”

Lasă un răspuns