Despre ACM by Studio 20 Ploiesti

Lumea videochatului este dominata de Studio20, cel mai mare studio de videochat din lume, un nume pe care nu il poti uita daca iti doresti sa devii cel mai bun model din bransa. Experienta de peste 20 de ani in domeniu si premiile castigate la concursurile internationale iti ofera garantia ca vei face videochat la nivel inalt intr-un studio de top si alaturi de o echipa tanara si dinamica.

ACM by Studio20 Ploiesti este cel mai nou loc in care visurile tale pot prinde viata! Te asteptam sa descoperi lumea inedita a videochatului si sa faci cunostinta cu aceasta meserie formidabila. Ai atat de multe lucruri de descoperit si atatea de invatat incat in fiecare zi vei face ceva nou. Ne vom ocupa in detaliu de portofoliul tau de model, de agenda ta saptamanala si de sedintele foto si intalnirile online cu admiratorii.

La ACM by Studio20 Ploiesti vei face videochat non-adult, astfel ca nu vei fi nevoita sa te dezbraci. Trainerii din acest studio de videochat te vor invata tot ce trebuie sa stii despre seductie, pentru ca tu sa fii pregatita in fata oricarui admirator. Inteligenta si sarmul tau isi vor spune cuvantul de-a lungul carierei tale, astfel ca vei putea deveni un model cunoscut si premiat la galele din industrie, daca ai ambitie si perseverenta.

Cat despre castiguri, la ACM by Studio20 Ploiesti, cel mai bun studio de videochat, te vei bucura de sume frumoase, numai bune de investit in ceea ce iti place. Gandeste-te ca 10.000 de dolari pot fi ai tai in fiecare luna daca respecti programul de lucru si iti urmaresti cu interes obiectivele financiare. O casa, o masina, o garderoba de lux si vacante all inclusive in tari exotice, totul poate fi al tau daca iti doresti cu adevarat.

E suficient sa vii la un interviu la studioul nostru si lumea va fi la picioarele tale! ACM by Studio20 Ploiesti a devenit prin munca si profesionalism Studio Certificat LiveJasmin, ceea ce inseamna ca lucram in exclusivitate cu cei mai buni! Daca vrei sa devii Model Certificat LiveJasmin, te asteptam in echipa ACM by Studio20 Ploiesti, iar succesul este garantat. Din postura de model in acest studio de videochat, te vei bucura de incasari record si 100% legale, plus multe bonusuri de performanta si surprize!

Spre deosebire de studiourile care fac tot posibilul sa pacaleasca legile din Romania, la ACM by Studio20 Ploiesti ai siguranta ca faci videochat legal. Inca din prima zi de activitate, vei semna un contract de artist-interpret, iar la fiecare doua saptamani, vei mai semna un act aditional in care vor fi specificate atat incasarile tale, cat si taxele platite catre stat.

Mai mult, ne vom asigura ca nu iti lipseste nimic si ca totul este pregatit pentru a-ti incepe activitatea in fiecare zi cu zambetul pe buze. Camerele acestui studio de videochat sunt amenajate in asa fel incat sa te simti confortabil cu ceea ce faci si sa iti faca placere sa revii cu drag in locul tau preferat din Ploiesti. Suntem in continua expansiune si ne dorim alaturi oameni zambitori, comunicativi si energici, care sa scrie istorie in industria de videochat si sa ii uimeasca pe toti cu abilitatile lor.

Tu esti urmatorul influencer online la ACM by Studio20 Ploiesti! Te asteptam in echipa celui mai bun studio de videochat pe care l-ai vazut vreodata!

Galerie cu imagini de la ACM by Studio 20 Ploiesi

Locatie ACM by Studio 20 Ploiesti

Adresa: Strada Râfov nr.30, Ploiești, jud. Prahova, România

Telefon: 0743 313 313

Email: acm@studio20.com

Leave a Reply