Studio 20 Phoenix

Noua locatie Studio 20 Phoenix deschisa in  “Sun Valley” Arizona, USA!

Phoenix, Arizona este a doua locație marca Studio 20 deschisa in Statele Unite ale Americii! Studio 20 are 19 studiouri în toată lumea, inclusiv acum, Studio 20 Phoenix.

Locația Studio 20 Phoenix este situata special în centrul orașului Phoenix, care este cunoscut pentru cultura sa diversă, multiplele activități din centru, evenimente interesante care le găzduiește, hoteluri faimoase și experiențe culinare extraordinare. Întotdeauna există ceva nou și distractiv de făcut. Suntem înconjurați de festivaluri de muzică și mâncare buna, locuri sportive și stațiuni populare la doar 30 de minute distanta!

Cu Studio 20 Phoenix, ai posibilitatea de a locui aproape de locul în care lucrezi! Să trăiești în centru înseamnă că ești mai puțin dependent de o mașină, există acces ușor la transportul în comun, metrou, autobuze și microbuze, bike sharing și servicii accesibile de taxi, precum Lyft și Uber.

Phoenix este într-o continua dezvoltare și își deschide ușile pentru noii rezidenți. Cunoscută sub numele de Valea Soarelui, găzduim cel mai mare eveniment PGA al anului și ne clasăm printre cele mai importante orașe de golf din SUA. Când oamenii vor să evite iernile reci, vin la Phoenix unde este însorit 85% din an. Iernile noastre sunt plăcute și vei fi fericit sa afli ca un pulover confortabil sau un sacoul subțire iti poate tine destul de cald. De asemenea, suntem doar la mica distanță de orașele populare, cum ar fi Los Angeles, San Diego și Las Vegas, desigur făcând o excursie scurta cu avionul poți ajunge in San Francisco, Bay Area.

De ce sa alegi Studio 20 Phoenix?

Studio 20 are o experiență de peste 17 ani în industria Webcam, în special pe categoria Glamour.  Avem toate resursele pentru a te ajuta sa devii un model de top, un model glamour cu care te poți identifica! Nu ai nevoie de experiență pentru a colabora cu noi. Iti vom oferi una dintre cele mai bune pregătiri din industrie. Tot ce ai nevoie este ambitie, incredere si perseverenta de a munci din greu sa ajungi unde iți dorești.

Colaborarea cu Studio 20 iți oferă un stil de viață de lux, odată ce ai semnat  contractul de performanță al artistului, vei fi pe cale să devii un model glamour de top!

Ce oferă Studio 20?

Sediul Studio 20 Phoenix se află într-o locație privata, unde putem oferi discretie și confidențialitate tuturor modelelor noastre. Ne mândrim că oferim condiții de muncă excelente. După ce ai devenit un model Glamour Studio 20, te vom învăța tot ceea ce trebuie să știi. Oferim asistență 24 de ore, marketing și promovare gratuita, echipamente de lucru de ultima generație, make-up artist și hair stylist, te ajutam la atingerea obiectivelor financiare si iti oferim posibiliteatea de a iti personaliza camera intr-un mod care sa te reprezinte si sa te ajute la promovarea imagini de Model Glamour.

Studio 20 este singurul studio certificat Gold de Jasmin, cel mai bun site de Webcamming Glamour din lume. Noi am creeat unele dintre cele mai bune modele glamour, care au câștigat premii precum “Cel mai bun model“, “Cel mai frumos zâmbet“, “Cel mai bun model pe categoria Fetiș“, “Social Media Star“, “International Cam Star” etc.

Nu ezita să vizitezi site-ul nostru la https://www.studio20.live sa te convingi.

Comision de pana la 75% din castiguri:

Modelele angajate la toate sediile Studio 20 din lume vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% după cum urmeaza:

50% comision de baza – acesta este comisionul cu care începi din prima zi lucrand cu Studio20, oriunde in lume;

Bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins) – acest lucru inseamna că timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce arati dedicare muncii tale;

Bonus de 5% pentru castiguri de peste 15.000 $ pe perioada – destul de explicativ, cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.

5% bonus pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);

5% pentru un comportament online perfect;

5% pentru parteneriatul pe termen lung – se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, in Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019 – parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite, ci sunt monetizate in fiecare an;

După ce ai finalizat cel puțin 6 luni la Studio 20 Phoenix, vei putea obține un împrumut rapid direct de la Studio 20. Majoritatea modelelor noastre cumpără mașini noi, o casa sau beneficiaza de o intervenție chirurgicală plastică.

Respectăm și apreciem toate modelele noastre de glamour și credem în lucrul în echipă ca toți să avem succes. Pentru a oferi un mediu de lucru solid, încurajăm modelele noastre să vină la noi pentru orice sprijin de care au nevoie.

Vrem să te ajutăm să iți atingi obiectivele pe care le ai.

Vrei o mașina nouă? Sa iți cumperi o casa? Sau doar sa poti călători unde ți-ai dorit întotdeauna? Noi te putem ajuta sa ajungi acolo și în același timp te vei distra construindu-ti o cariera impreuna cu noi. Știm că pentru a-ți atinge obiectivele, va trebui să fii pasionat și dedicat, aceasta este singura modalitate în care modelele nostre au avut succes. Marele secret despre online glamour model este că iti puteți folosi farmecul și privirea pentru a conversa cu membri, nu este necesară nuditatea. Există multe categorii pe care un model poate alege să lucreze și cu ajutorul nostru vom găsi categoria potrivită pentru tine.

Vino să lucrezi pentru cea mai bună echipă webcam din lume și începe o carieră cu noi!

Galerie Studio 20 Videochat Phoenix

Locatie Studio 20 Videochat Phoenix

Adresa: 1140 East Washington St, Phoenix, AZ 85034, United States

Telefon: (+1) 602-380-4038

Email: [email protected]