Cel mai bun studio videochat din Bucuresti, din România si din lume

De ce să fii model de videochat?

Vei avea tot ce-ți dorești

Pentru că te vei simți ca o regină. Îți vei cumpăra tot ce dorești, vei capăta încredere în propria persoana, te vei simți mai sexy și vei putea cuceri orice bărbat vei dori. Atunci când alegi să lucrezi ca model de videochat, ai ocazia să-ți îndeplinești toate visele și mai ales să pui bazele unui viitor așa cum ți-l dorești.

Vei avea tot ce-ți dorești

Câștigurile în acest domeniu sunt foarte mari, pe o perioadă mare de timp. Pentru ca tu să castigi într-un studio de videochat în fiecare lună sume mari de bani, trebuie să fii ambițioasă și să te implici. În plus, trebuie să urmezi sfaturile echipei de la Studio20, care te va iniția în acest domeniu. Îți va explica tot ce ai de făcut și iți va dezvălui trucurile acestei meserii, astfel încât în aproximativ 2-3 ani să strângi suficienți bani pentru a pune bazele unui viitor.

Vei cuceri orice bărbat

De ce să alegi Studio20?

Studio videochat cu
experiență

legal

100%
legal

Echipă
placută

Recunoaștere
internațională

Studio
certificat

500$ - 50.000$

Cât se câștigă din videochat?

500$ - 50.000$

Pentru un model de la Studio 20, câștigurile din videochat pot varia între 500$-50.000$. Diferența atât de mare între venituri depinde doar de implicarea fiecăreia. În toate locațiile noastre, venitul mediu lunar este peste 5.000 de lei, dar avem și modele care câștigă de 4-5 ori mai mult. Echipa Studio 20, cel mai bun studio videochat, susține fiecare model pentru atingerea obiectivului dorit și ne mândrim cu o rată de succes de 100%. Altfel spus, toate modelele de videochat care au avut ambiția, seriozitatea și răbdarea să învețe tainele acestui job de la trainerii de videochat de la Studio20, au reușit să ajungă la performanțele dorite și, respectiv, și-au îndeplinit visul – independență financiară

Avem cele mai prestigioase premii din domeniu

Cel mai mare studio de videochat
Studio20 București
Victoriei

Zonă centrală

Din punct de vedere al suprafeței, Studio 20 București Victoriei este unul dintre cele mai mari studiouri de videochat din țara noastră, cu peste 700 de metri pătrați, în două tronsoane ale clădirii de birouri Victoria Business Center. Cele 20 de spații de lucru din noul studio de videochat se întind pe o suprafață generoasă, de peste 25 de metri fiecare. Pentru că punem accent pe diversitatea decorurilor, avem atât dormitoare romantice, cât și biblioteci, bucătărie, birouri sau duș, de unde se pot transmite sesiunile private dintre modele și membrii site-urilor de videochat. Acestea sunt rezultatul muncii unei echipe de constructori și designeri profesioniști, timp de trei luni, ele îndeplinind înalte standarde de calitate, atât din punct de vedere vizual, cât și funcțional.

Află despre noi și din presă

Nu îmi vine nici astăzi să cred că Andreea mi-a raspuns direct și imediat la întrebările pe care celelalte studiouri le evitau permanent: cum se chemă firma, cum arată un contract, la ce curs se calculează sumele, etc.

Lavinia, 25 ani

Simona, 22 ani

Aici am întâlnit o echipă de oameni prietenoși, care m-au învățat tot ce trebuie să știe un model de videochat pentru a câștiga cât mai mulți bani. De fapt, ăsta a fost și motivul pentru care am ales să lucrez la Studio20!

Simona, 22 ani

Suportul colegilor contează enorm și cel mai mult îmi place că ei se bucură pentru fiecare model care reușește. Nu simt invidia de la fostele locuri de muncă. Mulțumesc, dragilor!

Natalia, 26 ani

Promisiunea managerului

Bine ai venit la noi în vizită. Sunt Andra Chirnogeanu, PR manager Studio 20 și sunt aici pentru a iți promite că voi face tot posibilul să te ajut, că iți voi spune întotdeauna adevarul și că te voi respecta întotdeauna ca și cum ai fi prietena mea ce mai bună. Dacă ești o fată serioasă, ambițioasă și corectă, atunci aici este locul tău. Împreună vom reuși tot ce ne propunem, dorința mea este să te văd împlinindu-ți cele mai ambițioase vise. Reușita noastră ca firmă, ca echipă, este atunci când toți cei alături de care muncim reușesc la rândul lor. Așa am reușit să avem încasări medii pentru modelele Studio 20 cu până la 100% mai mari decât în restul studiourilor de videochat.

#girlsfromstudio20

studio-videochat-bucuresti.png

Începe cariera ta de model la Studio20!

Completează formularul și trimite-l iar noi vom lua legatura cu tine în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio videochat din București sau la oricare alta locație marca Studio 20 din România, după cum dorești.

Sau hai să vorbim:

+4 0748 777 757