Despre Studio20 Cucuta Columbia

Studio20 deschide una dintre cele mai frumoase locatii in America de Sud. Este vorba despre Studio20 Cucuta din Columbia, un studio videochat care isi deschide portile pentru toate tinerele dornice de a-si face o cariera in industria divertismentului pentru adulti. Daca si tu esti una dintre ele, nu mai sta pe ganduri si incepe sa iti cladesti succesul!

Studioul este amplasat intr-una dintre cele mai bune zone din orasul Cucuta si vine cu un concept unic si diferit in ceea ce priveste aspectul sau. Studio20 Cucuta – studio de videochat – dispune de 20 de camere tematice, frumos decorate, cu mobilier de lux si echipament de ultima generatie, astfel ca modelele au la dispozitie toate conditiile pentru a face performanta. Camerele sunt dotate cu baie privata, zona de relaxare si o piscina superba special dedicata modelelor. 

Studio20 este recunoscut in toata lumea pentru profesionalismul de care da dovada, iar locatia din Cucuta este inca un semn al evolutiei companiei la nivel international. Modelele care ajung sa lucreze aici semneaza un contract de artist-interpret 100% legal si ajung sa se bucure de castiguri de mii de dolari, cu toate taxele platite la zi. 

Daca si tu iti doresti sa faci parte dintr-o echipa de profesionisti, vino la Studio20 Cucuta din Columbia, cel mai bun studio de videochat din lume! Aici vei gasi oameni talentati si o echipa extrem de bine pregatita, alaturi de care sa iti incepi drumul spre succes. Dispui de cursuri gratuite de cultura generala si limba engleza, ai parte de un program flexibil si, mai mult ca orice, te bucuri de confidentialitate deplina, astfel incat identitatea ta sa fie protejata. Vei aparea in show-urile private cu un pseudonim pe care ti-l alegi, pentru ca fanii sa te recunoasca mai usor si sa poata intra in contact cu tine ori de cate ori esti online. 

Nu ai nevoie de experienta pentru a lucra la Studio20 Cucuta din Columbia! Este suficient sa fii ambitioasa si muncitoare pentru a avea toate sansele sa reusesti in acest studio de videochat! Restul se invata, in functie de ritmul pe care il ai. Pe langa castigurile substantiale pe care le vei primi, ai parte de asigurare medicala si stomatologica gratuita, acces la o garderoba nou-nouta si sansa de a testa cele mai bune produse de make-up si styling. De asemenea, pentru ca aparitiile tale sa fie de neegalat, studioul iti asigura consiliere de imagine gratuita si iti ofera posibilitatea de a-ti imbunatati aspectul fizic cu ajutorul operatiilor estetice si al procedurilor de infrumusetare. 

Fii urmatorul model de succes de la Studio20 Cucuta din Columbia! Uita de timiditate si vino sa iti cuceresti admiratorii cu farmecul tau aparte! Vei descoperi ca munca intr-un studio videochat poate fi chiar mai placuta decat pare din exterior. Vei calatori in jurul lumii, vei lua parte la cele mai tari evenimente din industrie si vei cunoaste o multime de oameni interesanti. Acesta este viitorul tau! 

Studio20 Cucuta din Columbia este locul in care poti sa stralucesti si sa fii o femeie independenta, asa cum ti-ai dorit dintotdeauna!

Galerie cu imagini de la Studio 20 Cucuta Columbia

Locatie Studio 20 Cucuta Columbia

Adresa: Av. 3 Este #1-50, La Ceiba, Cucuta, North Santander, Colombia

 Telefon:  +57 304 560 4512

Email: [email protected]e

Leave a Reply