Studio 20, premiat cu 3 trofee la YNOT Cam Awards in Los Angeles

An de an, munca modelelor de videochat din toata lumea este recunoscuta la nivel international prin intermediul unor gale de premiere. Asa s-a intamplat si in cazul modelelor de la Studio20, care au fost apreciate pentru ambitia, creativitatea si determinarea de care au dat dovada in tot acest timp la gala YNOT Cam Awards. Studio20 Los Angeles, deschis de mai bine de doi ani la Hollywood, a fost reprezentat de superbele #girlsfromstudio20.

Dupa munca si rasplata
Dincolo de orele petrecute in studio, modelele de videochat au ocazia sa participe la evenimente luxoase in care se acorda distinctii excelentei si profesionalismului din industrie. Astfel, in cadrul evenimentului YNOT Cam Awards, #girlsfromstudio20 au pasit cu gratie si rafinament pe covorul rosu in tinute superbe. Iar pentru ca acestea formeaza o echipa bine inchegata, toate au purtat un clutch custom made Studio20 ca simbol. „Atunci cand vorbesti despre #girlsfromstudio20, te gandesti la modele de top, glamour, de o frumusete clasica. Am vrut sa aducem un pic de glam-ul vechiului Hollywood pe covorul rosu si le-am daruit fetelor cadou clutch-uri originale, custom made in Italia, pe care sa le poarte. Studio20 LA este unul dintre studiourile noastre de top, unul dintre cele 18 pe care le avem pana in prezent, a precizat managerul de PR Studio20”, Andra Chirnogeanu.

Rezultate eficiente si satisfactie
La aflarea vestii ca au castigat marile trofee ale serii, modelele de videochat Studio20 s-au declarat extrem de incantate. Printre acestea s-a numarat si Kory Blu, careia i-a revenit premiul pentru Best Fetish Cam Star: „Nu ma asteptam sa castig, dar sunt extrem de fericita si incantata de acest premiu. Studio20 LA m-a ajutat incredibil de mult sa ma dezvolt si sa imi gasesc calea in lumea fetishului. Nu sunt modelul clasic de mistress si primind acest premiu ca recunoastere a muncii mele imi da mai multa incredere si ma face sa-mi doresc mai mult”, a spus Kory. O alta frumusete marca #girlsfromstudio20 este si Analise Yoel, tanara care a primit premiul Best Emerging Cam Star (America de Nord), fiind aclamata de intreaga sala. La fel de fericita s-a declarat si ea la vederea acestui premiu de o insemnatate aparte: „Pentru mine, acest premiu inseamna mai mult decat recunoasterea mea ca model de videochat, inseamna faptul ca am devenit independenta, ca sunt o femeie puternica si ca obstacolele peste care am trecut in viata mea m-au ajutat si intarit astfel incat sa ajung aici. Astept cu nerabdare urmatoarele gale de premiere si evenimente din industrie si voi face tot posibilul sa devin un model mai bun”, spune Analise.

Devious Angel, din nou premiata
Nu in ultimul rand, al treilea trofeu de la YNOT Cam Awards a mers catre modelul de videochat cel mai cunoscut din intreaga lume, pe numele ei Devious Angel. Proaspata detinatoare a studioului de videochat Double D din Bucuresti, alaturi de colega Raquelle Diva, a primit cu incantare distinctia. „Cand am inceput in aceasta industrie acum 5 ani nu credeam vreodata ca numele meu sa fie cunoscut in Romania, cu atat mai putin in Statele Unite sau Columbia. Brandul nostru, #girlsfromstudio20, inseamna comunitate, unitate si diversitate, inseamna femei independente care muncesc pentru ele si care se bucura de tot ce le poate oferi viata. Excelam impreuna! ”, a declarat Devious Angel cu mandrie.

Lasă un răspuns