Studio de videochat Budapesta Ungaria

Cel mai nou studio de videochat marca Studio 20 te asteapta in Ungaria! Localizat in Budapesta, chiar in cladirea de birouri a mall-ului Duna Plaza, intr-un spatiu generos de 600 mp cu 16 camere tematice, acest studio de videochat se ridica la aceleasi standarde de lux si eleganta cu care ne-am obisnuit deja modelele. Acestea vor avea parte de conditii de munca extraordinare, de tehnologie de ultima generatie, de cele mai noi echipamente (camere video, microfoane, tinute speciale etc.) si o echipa de suport profesionala care va fi acolo 24 de ore din 24, pentru a le ajuta sa devina modele de top si sa incaseze venituri fabuloase, de peste 10.000$ pe luna!

Gratie investitiilor constante in oameni, in tehnologie si determinarea de a cuceri mapamondul, Studio 20 este locul cel mai potrivit pentru un model care isi doreste o cariera de succes in cadrul unui studio de videochat legal. Deviza „Excelam impreuna” reprezinta motivatia noastra de zi cu zi. Daca vrei sa excelezi si tu alaturi de noi, nu ezita sa profiti de beneficiile incredibile pe care acest studio de videochat ti le pune la dispozitie!

Suntem o companie cu traditie, cu peste 17 ani de experienta in domeniu, cu studiouri de videochat pe 3 continente: Europa, America de Nord si America de Sud. Prin urmare, nu vom disparea peste noapte, ci iti vom oferi siguranta si stabilitatea de care ai nevoie pentru a avea castiguri foarte mari intr-un studio de videochat.

Inca din prima ta zi de activitate in cadrul acestui studio de videochat vei semna un contract de artist-interpret cu producatorul global cu care lucram la nivel international. Ulterior, de 2 ori pe luna, vei primi in contul tau bancar, deschis la orice banca vrei, comisionul tau de 50-65% din toate vanzarile generate: cele din sesiuni live, din creatii foto-video-audio, din fan club si din afiliere.

Venitul minim garantat in primele 3 luni de activitate in cadrul studioului de videochat din Budapesta este 1.000$, indiferent de performantele modelelor din aceasta perioada. Astfel, daca vrei sa ai asigurat un castig de cel putin 1.000$ pe luna si sa traiesti o viata lipsita de griji financiare lucrand intr-un studio de videochat sigur si legal, vino in cadrul echipei Studio 20!

Vei avea ocazia sa depasesti venitul garantat de 1.000$, printr-un comision cumulativ de pana la 65% din castiguri! Vei putea adauga la comisionul standard de 50% numeroase bonusuri, in functie de performantele tale in cadrul acestui studio de videochat, astfel:
– 2% daca activezi online peste 90 de ore in acea perioada;
– 5% daca activezi online peste 100 de ore in acea perioada;
– 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
– 5% daca ramai in echipa de modele ale acestui studio de videochat timp de 12 luni complete. Primele doua bonusuri nu se pot cumula!

E foarte simplu sa obtii venituri fabuloase, daca iti dai silinta, deoarece ca model al acestui studio de videochat din Budapesta vei beneficia de un trafic foarte mare al site-urilor partenere. Studio 20 asigura modelelor sale peste 300.000 de vizitatori pe zi, datorita parteneriatului exclusiv cu Live Jasmin si a unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna. Modelele acestui studio de videochat nu vor sta niciodata ore intregi pe chatul free, fara membri online.

Mai mult, ca model al studioului de videochat din Budapesta vei beneficia de un trainer personal care te va invata tot ceea ce ai nevoie pentru a te descurca in fata camerei video. Ca tu sa faci performanta in cadrul acestui studio de videochat, vei avea permanent sprijinul nostru, iti vom oferi cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj, personalizate special pentru tine. Astfel vei avea foarte multe de castigat atat plan profesional, cat si personal!

Dupa ce te vei angaja la acest studio de videochat din Budapesta, te vei bucura de prestigiu la nivel mondial. Vei putea participa la festivaluri internationale si vei putea castiga numeroase premii. Studio 20 este singurul studio de videochat din lume care a fost certificat Jasmin la nivel Gold, iar modelele noastre au fost rasplatite la festivalurile internationale cu titlurile “Best Model”, “Best Emerging Model”, “Best Smile”, “Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc.

Vei beneficia de campanii de marketing si promovare, daca iti doresti asta. La cererea ta, te putem ajuta sa devii faimoasa in cadrul acestui studio de videochat, pentru a castiga si mai multi bani. In caz contrar, poti conta pe noi pentru confidentialitatea datelor personale si discretie. In plus, un alt beneficiu major pe care acest studio de videochat ti-l ofera este sustinerea financiara pentru debutante. Te vom ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up, in caz ca ai nevoie. De asemenea, deoarece ne dorim ca modelele acestui studio de videochat din Budapesta sa simta beneficiile meseriei, dupa 6 luni in cadrul companiei poti solicita credite fara dobanda direct de la noi!

Nu in utimul rand, Studio 20 Budapesta Ungaria iti ofera sansa de a practica videochat-ul glamour – adica iti poti pastra hainele pe tine, facand apel doar la inteligenta pentru a seduce membrii site-urilor de videochat. Alaturi de noi, e mai usor ca oricand sa faci o cariera de succes in cadrul unui studio de videochat. Si nu la orice studio: Studio 20 e cel mai mare studio de videochat din lume! Daca ai o minte deschisa si iti doresti mai mult de la viata, sa inveti lucruri noi si sa-ti atingi toate obiectivele financiare, daca ai determinarea si perseverenta necesare, completeaza formularul „Angajari in videochat” si vino alaturi de noi, in echipa celui mai bun studio de videochat!

Galerie Studio 20 Videochat Budapesta Ungaria

Locatie Studio 20 Videochat Budapesta Ungaria

Adresa: Strada Váci út, Nr. 178, Duna Pláza, Cod Postal 1138, Budapesta

Telefon: +36709440025

Email: jobs.budapest@studio20.com