Studio 20 videochat Los Angeles

Bine ai venit la cel mai nou studio de videochat al Studio 20, aflat la Los Angeles! Pentru ca vrem sa excelam impreuna, ne face o deosebita bucurie sa te anuntam ca, incepand din 2016, Studio 20 isi desfasoara activitatea si in inima industriei de entertainment, Hollywood, California.

Gratie investitiilor constante in oameni, in tehnologie si determinarea de a cuceri mapamondul, Studio 20 este locul cel mai potrivit pentru un model de videochat care isi doreste o cariera de succes. De peste 16 ani suntem mandri ca purtam eticheta unui business de videochat 100% legal, ca le putem oferi aspirantelor in videochat cariera si castigurile la care doar visau si ca dispunem de un personal dedicat, profesionist si pentru care deviza “Excelam impreuna!” reprezinta motivatia de zi cu zi.

Un mediu relaxant, in care confortul se imbina cu elemente de design moderne, fac din studioul de videochat din Los Angeles locul propice pentru o cariera demna de stelele de pe  Walk of  Fame. Aici te intampinam cu aceleasi facilitati premium si cu tot ceea ce ai nevoie ca model de videochat: formare specializata, suport tehnic, haine, hair styling, machiaj si chiar maseuza.

De ce am ales sa deschidem un studio de videochat la Los Angeles? Pentru ca ne bucuram de prestigiul cel mai bun studio de videochat din lume si pentru ca vrem sa aducem in SUA farmecul modelelor europene care abordeaza nisa glamour-premium. Los Angeles este cel mai bun loc in care divertismentul se imbina armonios cu tainele seductiei si ale videochatului, rezultand un trio perfect.

Ne mandrim cu cele mai importante trofee din industria de videochat:

  • in septembrie 2015, la premiile YNOT de la Praga, am obtinut titlul pentru  “Best Emerging Live Studio” si in anul 2016 premiul “Best Live Studio”
  • in 2015, la Barcelona, Devious de Angel a castigat premiul “Best Live Cam Personal Site” continuand cu “Best Cam Model” la GFY 2016, Las Vegas si “Best Live Model” la Lalexpo 2016, Cartagena, Columbia;
  • Emma Wild si Zeya au fost onorate cu „Best Fetish Model” si „Best Video Teaser” la AW 2015, la Mamaia
  • tot in 2015, la Praga, Raquelle Diva a primit trofeul pentru „Best Live Cam Model” la Premiile YNOT, urmata in 2016 de Sassha Red care a primit acelasi trofeu;
  • la Live Cam Awards 2016 în Barcelona, Spania, Cristiana Moore a primit locul 1 la categoria „Best Non-Adult Model”, demonstrand ca modelele Studio 20 pot face bani si imbricate;
  • in ianuarie 2016, la premiile GFY de la Las Vegas, ne-a fost acordat, pentru a doua oara, titlul de “Studio of the Year”
  • XBIZ 2017, „Cam Studio of the Year” si „Live Cam Model of the Year” castigat de Devious Angel, unul dintre cele mai de succes modele ale Studio 20.

Locatie Studio 20 Videochat Los Angeles

 

Vrei sa ne intrebi ceva? Vrei un job la Studio 20? Vrei sa ne vizitezi, sa ne cunoastem si sa afli mai multe despre noi? Orice ai vrea, usa noastra este mereu deschisa!

 

Nume

Email

Telefon

Fotografia ta

Mesaj