Studio 20 videochat Los Angeles

Bine ai venit la cel mai nou studio de videochat al Studio 20, aflat la Los Angeles! Pentru ca vrem sa excelam impreuna, ne face o deosebita bucurie sa te anuntam ca, incepand din 2016, Studio 20 isi desfasoara activitatea si in inima industriei de entertainment, Hollywood, California.

Gratie investitiilor constante in oameni, in tehnologie si determinarea de a cuceri mapamondul, Studio 20 este locul cel mai potrivit pentru un model care isi doreste o cariera de succes in cadrul unui studio de videochat. De peste 17 ani suntem mandri ca purtam eticheta unui business de videochat 100% legal, ca le putem oferi aspirantelor cariera si castigurile la care doar visau si ca dispunem de un personal dedicat, profesionist si pentru care deviza “Excelam impreuna!” reprezinta motivatia de zi cu zi.

Un mediu relaxant, in care confortul se imbina cu elemente de design moderne, fac din studioul de videochat din Los Angeles locul propice pentru o cariera demna de stelele de pe Walk of Fame. Aici te intampinam cu aceleasi facilitati premium si cu tot ceea ce ai nevoie ca model de videochat: formare specializata, suport tehnic, haine, hair styling, machiaj si chiar maseuza.

Iata avantajele de care vei beneficia in cadrul acestui studio de videochat:

1. Legalitate si corectitudine. Inca din prima zi de activitate vei semna un contract de artist-interpret, care se va ocupa de promovarea ta si iti va asigura traficul necesar, training-uri, echipamente profesionale etc. La inceputul trainingului vei intra in posesia regulilor de lucru, disponibile pe site-ul studioului de videochat. Ulterior, de doua ori pe luna, cand vei incasa banii, vei semna un act aditional in care se vor afla toate informatiile legate de suma respectiva: cat s-a incasat pentru tine de la fiecare site in parte, totalul, comisionul tau, fiecare taxa si impozit platit si suma neta, care va fi transferata in contul tau personal, ca urmare a angajarii tale la acest studio de videochat din Los Angeles.

2. Siguranta si stabilitate. Suntem o companie cu traditie, cu peste 20 ani de experienta in domeniu, cu studiouri de videochat pe 3 continente: Europa, America de Nord si America de Sud. Prin urmare, nu vom disparea peste noapte, la fel cum se intampla cu majoritatea studiourilor de videochat.

3.Modelele angajate la toate sediile Studio 20 din lume vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% după cum urmeaza:
– 50% comision de baza – acesta este comisionul cu care începi din prima zi lucrand cu Studio20, oriunde in lume;
– Bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins) – acest lucru inseamna că timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce arati dedicare muncii tale;
– Bonus de 5% pentru castiguri de peste 15.000 $ pe perioada – destul de explicativ, cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.
– 5% bonus pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);
– 5% pentru un comportament online perfect;
– 5% pentru parteneriatul pe termen lung – se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, in Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019 – parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite, ci sunt monetizate in fiecare an;

4. Trafic foarte mare de pe site-urile partenere. Studio 20 asigura mai mult de 300.000 de vizitatori pe zi modelelor sale, datorita unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna. Modelele acestui studio de videochat nu vor sta niciodata ore intregi pe chatul free, fara nimeni in camera. Astfel, suntem printre putinele studiouri de videochat care te pot ajuta sa castigi pana la 10.000$ pe luna!

5. Trainer personal. Ca model al studioului de videochat din Los Angeles, vei beneficia de un trainer personal care te va invata tot ceea ce ai nevoie pentru a te descurca in fata camerei video. Ca tu sa faci performanta in cadrul acestui studio de videochat, vei avea permanent sprijinul nostru, iti vom oferi cursuri gratuite de cultura generala si machiaj, personalizate special pentru tine. Astfel, vei avea foarte multe de castigat atat plan profesional, cat si personal, alegand sa lucrezi la acest studio de videochat.

6. Prestigiu la nivel mondial. Dupa ce te vei angaja ca model la studioul de videochat din Los Angeles, vei putea participa la festivaluri internationale si vei putea castiga numeroase premii.

7. Campanii de marketing si promovare. La cererea ta, te putem ajuta sa devii faimoasa in cadrul acestui studio de videochat din Los Angeles, pentru a castiga si mai multi bani. In caz contrar, poti conta pe noi pentru confidentialitatea datelor personale si discretie.

8. Sustinere financiara pentru debutante. Un alt beneficiu major pe care acest studio de videochat ti-l ofera este faptul ca te vom ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up, in caz ca ai nevoie. Iar daca ramai in cadrul studioului de videochat din Los Angeles cel putin 3 luni, atunci produsele vor fi cadou din partea noastra si nu va mai trebui sa le achiti.

9. Credite fara dobanda, direct de la angajator. Deoarece ne dorim ca modelele de la acest studio de videochat din Los Angeles sa simta beneficiile meseriei, dupa 6 luni in cadrul companiei poti solicita credite chiar de la Studio 20!

10. Practicarea videochatului glamour. Acest studio de videochat ofera modelelor posibilitatea de a face videochat non-adult, adica isi pot pastra hainele pe ele, facand apel doar la inteligenta pentru a seduce membrii siteurilor de videochat.

De ce am ales sa deschidem un studio de videochat la Los Angeles? Pentru ca ne bucuram de prestigiul cel mai bun studio de videochat din lume si pentru ca vrem sa aducem in SUA farmecul modelelor europene care abordeaza nisa glamour-premium. Los Angeles este cel mai bun loc in care divertismentul se imbina armonios cu tainele seductiei si ale videochatului, rezultand un trio perfect.

Ne mandrim cu cele mai importante trofee din industria de videochat, castigate de modelele noastre de top:
– in septembrie 2015, la premiile YNOT de la Praga, am obtinut titlul pentru “Best Emerging Live Studio”, in anul 2016 premiul “Best Live Studio” si in 2017 premiul “Best Romanian Cam Studio”
– in 2015, la Barcelona, Devious de Angel a castigat premiul “Best Live Cam Personal Site”, continuand cu “Best Cam Model” la GFY 2016, Las Vegas si “Best Live Model” la Lalexpo 2016, Cartagena, Columbia;
– Emma Wild si Zeya au fost onorate cu „Best Fetish Model” si „Best Video Teaser” la AW 2015, la Mamaia;
– tot in 2015, la Praga, Raquelle Diva a primit trofeul pentru „Best Live Cam Model” la Premiile YNOT, urmata in 2016 de Sassha Red care a primit acelasi trofeu;
– la Live Cam Awards 2016 în Barcelona, Spania, Cristiana Moore a primit locul 1 la categoria „Best Non-Adult Model”, demonstrand ca modelele Studio 20 pot face bani si imbracate;
– in ianuarie 2016, la premiile GFY de la Las Vegas, ne-a fost acordat, pentru a doua oara, titlul de “Studio of the Year”;
– XBIZ 2017, „Cam Studio of the Year” si „Live Cam Model of the Year” castigat de Devious Angel, unul dintre cele mai de succes modele ale Studio 20.

Galerie Studio 20 Videochat Los Angeles

Locatie Studio 20 Videochat Los Angeles

Adresa: 1253 Vine Street #15, Hollywood, Los Angeles, California, USA

Telefon: (+) 1-323-283-1411

Email: [email protected]