Studio 20 Oradea

Esti din Oradea si nu gasesti nicio oportunitate de a castiga mai multi bani? Trebuie sa stii ca Studio 20, cel mai bun studio de video chat din lume, a ajuns si in orasul tau. Tinteste catre o cariera internationala si castiga banii care sa-ti asigure un viitor de lux!

Suntem situati intr-o zona centrala, usor accesibila, iar mediul de lucru iti va permite sa-ti desfasori activitatea in cel mai placut mod posibil! Dispunem de 14 camere tematice, unde iti vei putea fructifica imaginatia in cele mai inventive scenarii, de aparatura de ultima generatie si de decoruri luxoase si moderne care te vor ajuta sa te simti ca o adevarata profesionista; iar banii nu vor intarzia sa apara.

Suntem mai mult decat o echipa de munca, ne dorim sa cream un colectiv unit, o adevarata familie in care sa te simti in largul tau, unde sa primesti tot sprijinul de care ai nevoie si unde sa ti se inteleaga toate dorintele si necesitatile. De aceea, intelegem ca este necesar sa ti se ofere un program flexibil de munca care sa pastreze permanent intact raportul dintre viata profesionala si cea privata. Astfel, programul de munca este unul mai mult decat ofertant, care iti va permite sa lucrezi atat dimineata si dupa-amiaza, cat si noaptea; totul depinde doar de ceea ce iti doresti.

Si pentru ca ne dorim sa activezi intr-un cadru legal, iti oferim un contract atragator, de liber-interpret, prin care respectam contributia la pensie (CAS) si sistemul de asigurari la stat (CASS). De asemenea, veti beneficia de asigurare medicala la o clinica privata.

Dispunem de cunostinte si resurse de neegalat, care te vor ajuta sa devii un model de videochat de top, care poate sa castige chiar si 10.000 de dolari pe luna, un model care va straluci pe covorul rosu la festivalurile internationale de Live Cam. Iar experienta nu este necesara pentru ca vei primi permanent suportul trainerilor ce au o foarte mare experienta in domeniu, vei fi promovata pentru a avea mereu membrii in chat si, in plus, vei fi tratata precum o adevarata vedeta; vei dispune de hairstylisti, make-up artisti si maseuri, vei beneficia de sedinte foto si video profesionale, totul ca tu sa poti straluci. Vei iubi acest loc de munca!

La Studio 20 Oradea vei gasi permanent o atmosfera prietenoasa care sa te faca sa te simti in largul tau pentru a putea sa te concentrezi pe activitatea ta, astfel incat sa faci performanta si sa castigi cat mai multi bani. Ne dorim ca tu sa iti poti permite apartamentul sau masina la care visezi. Cu toate acestea, suntem constienti de faptul ca modelele noastre isi doresc confidentialitate si, de aceea, trebuie sa stii ca Studio 20 iti asigura protejarea datelor personale. Numele tau nu se va regasi pe niciun site de video chat, avand posibilitatea sa lucrezi sub un pseudonim pe care tu ti-l alegi. In plus, nimeni din compania noastra nu va dezvalui unor terte persoane identitatea ta. Un alt aspect legat de activitatea ta ca model la acest studio de video chat din Oradea este faptul ca site-urile pe care vei lucra nu permit membrilor din Romania sa vada modelele din aceasta tara.

Te asteptam sa aplici pentru un job in video chat, la Studio Oradea, la numarul de telefon 0723.082.338 sau pe mail, la oradea@studio-20.ro. Si tu poti face performanta in acest domeniu! Un model incepator poate castiga aproximativ 1.000 de dolari pe luna, urmand ca dupa ce reuseste sa stapaneasca tehnicile si trucurile acestei meserii sa ajunga la 3.000-5.000 de dolari lunar. Poti castiga chiar si peste  10.000 de dolari pe luna, la fel ca modelele noastre de top: Devious Angel, Emma Wild, Zeya Brunette, Raquelle Diva, Sasha Red, Cristiana Moore, Mistress Alexya, Emma Wild sau Tanissha. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, ci doar sa vii sa ne vizitezi si te convingi personal ca tot ce iti spunem este 100% adevarat.

Studio de videochat Oradea

 

Vrei sa ne intrebi ceva? Vrei un job la Studio 20? Vrei sa ne vizitezi, sa ne cunoastem si sa afli mai multe despre noi? Orice ai vrea, usa noastra este deschisa!

Nume

Email

Telefon

Fotografia ta

Mesaj