Despre Studio 20 Videochat Oradea

Esti din Oradea si nu gasesti nicio oportunitate de a castiga mai multi bani? Trebuie sa stii ca Studio 20, cel mai bun studio de video chat din lume, a ajuns si in orasul tau. Tinteste catre o cariera internationala si castiga banii care sa-ti asigure un viitor de lux!

Suntem situati intr-o zona centrala, usor accesibila, iar mediul de lucru iti va permite sa-ti desfasori activitatea in cel mai placut mod posibil! Dispunem de 14 camere tematice specifice unui studio de videochat, unde iti vei putea fructifica imaginatia in cele mai inventive scenarii, de aparatura de ultima generatie si de decoruri luxoase si moderne care te vor ajuta sa te simti ca o adevarata profesionista; iar banii nu vor intarzia sa apara.

Suntem mai mult decat un studio de videochat, ne dorim sa cream un colectiv unit, o adevarata familie in care sa te simti in largul tau, unde sa primesti tot sprijinul de care ai nevoie si unde sa ti se inteleaga toate dorintele si necesitatile. De aceea, intelegem ca este necesar sa ti se ofere un program flexibil de munca care sa pastreze permanent intact raportul dintre viata profesionala si cea privata. Astfel, programul de munca este unul mai mult decat ofertant, care iti va permite sa lucrezi atat dimineata si dupa-amiaza, cat si noaptea; totul depinde doar de ceea ce iti doresti.

Si pentru ca ne dorim sa activezi intr-un cadru legal, iti oferim un contract atragator, de artist-interpret, prin care respectam contributia la pensie (CAS) si sistemul de asigurari la stat (CASS). Vei avea parte de venituri sigure si perfect legale, impozitate conform legii. De asemenea, ca angajata a acestui studio de videochat din Oradea, vei beneficia de asigurare medicala la o clinica privata.

Dispunem de cunostinte si resurse de neegalat, care te vor ajuta sa devii un model de videochat de top, care poate sa castige chiar si 25.000 de dolari pe luna, un model care va straluci pe covorul rosu la festivalurile internationale de Live Cam. Iar experienta nu este necesara, pentru ca vei primi permanent suportul trainerilor ce au o foarte mare experienta in domeniu, vei fi promovata pentru a avea mereu membrii in chat si, in plus, vei fi tratata precum o adevarata vedeta; vei dispune de hairstylisti, make-up artisti si maseuri, vei beneficia de sedinte foto si video profesionale, totul ca tu sa poti straluci. Vei iubi acest loc de munca, in cadrul studioului de videochat din Oradea!

La Studio 20 Oradea vei gasi permanent o atmosfera prietenoasa care sa te faca sa te simti in largul tau pentru a putea sa te concentrezi pe activitatea ta, astfel incat sa faci performanta si sa castigi cat mai multi bani. Ne dorim ca tu sa iti poti permite apartamentul sau masina la care visezi. Cu toate acestea, suntem constienti de faptul ca modelele noastre isi doresc confidentialitate si, de aceea, trebuie sa stii ca acest studio de videochat iti asigura protejarea datelor personale. Numele tau nu se va regasi pe niciun site de videochat, avand posibilitatea sa lucrezi sub un pseudonim pe care tu ti-l alegi. In plus, nimeni din compania noastra nu va dezvalui unor terte persoane identitatea ta. Un alt aspect legat de activitatea ta ca model la acest studio de videochat din Oradea este faptul ca site-urile pe care vei lucra nu permit membrilor din Romania sa vada modelele din aceasta tara.

Aici vei beneficia de siguranta si stabilitate, Studio 20 fiind cel mai bun studio de videochat din lume, cu o experienta de peste 20 ani in domeniu! Suntem o companie cu traditie, care are locatii pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud) si mai mult ca sigur nu vom disparea peste noapte, la fel cum se intampla cu multe alte studiouri de videochat din Romania.

In ceea ce priveste veniturile tale, Studio 20 Oradea iti garanteaza un venit minim de 1.000$ in primele 3 luni de activitate. Modelele de sex feminin din cadrul acestui studio de videochat vor beneficia de acest venit indiferent de performantele lor online din aceasta perioada. Modelele care aleg sa isi desfasoare activitatea in sediile Studio 20 din lume vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% după cum urmeaza:

– 50% comision de baza –  reprezinta comisionul cu care debutezi in activitatea de model de videochat si se aplica inca din prima zi lucrand cu Studio20, oriunde in lume;

– Bonus de 5% pentru castiguri de peste 15.000 $ pe perioada – este un comision care se poate explica simplu astfel: cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.

– Bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins) – pentru acordarea acestui bonus, timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce arati dedicare muncii tale;

– 5% bonus pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);

– 5% pentru un comportament online ireprosabil;

– 5% pentru parteneriatul pe termen lung – se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. Astfel, in Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019. Pentru Studio20, parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite, ci sunt monetizate in fiecare an; 

Un alt aspect care contribuie la garantia veniturilor tale tot mai mari, in functie de implicarea ta in cadrul acestui studio de videochat, e faptul ca vei avea parte de un trafic foarte mare al site-urilor partenere. Studio 20 asigura modelelor sale mai mult de 300.000 de vizitatori pe zi datorita unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna. Modelele acestui studio de videochat sunt dorite mereu de admiratori, prezenta lor online fiind ceruta de un numar pe zi ce trece mai mare de barbati. 

Ca model al studioului de videochat din Oradea, te vei bucura de sustinerea noastra financiara pe care o oferim debutantelor. Daca ai nevoie, Studio 20 te ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up. Daca ramai in cadrul studioului de videochat cel putin 3 luni, atunci produsele vor fi cadou din partea noastra si nu va mai trebui sa le achiti. Mai mult decat atat, poti opta pentru credite fara dobanda, direct de la Studio 20! Deoarece ne dorim ca modelele de la acest studio de videochat sa simta beneficiile meseriei, dupa 6 luni in cadrul companiei ele pot solicita credite chiar de la angajator.

La Studio 20 Oradea ai posibilitatea sa practici chiar si videochatul glamour. Acest studio de videochat ofera modelelor posibilitatea de a face videochat non-adult, adica isi pot pastra hainele pe ele, facand apel doar la inteligenta pentru a seduce membrii site-urilor de videochat.

Te asteptam sa aplici pentru un job in videochat, la Studio 20 Oradea, la numarul de telefon 0723.082.338 sau pe mail, la [email protected]! Si tu poti face performanta in acest domeniu! Un model incepator poate castiga garantat 1.000 de dolari pe luna, urmand ca dupa ce reuseste sa stapaneasca tehnicile si trucurile acestei meserii sa ajunga la 3.000 – 5.000 de dolari lunar. Poti castiga chiar si peste 10.000 de dolari pe luna, la fel ca modelele noastre de top din cadrul studiourilor de videochat Studio 20: Devious Angel, Emma Wild, Zeya Brunette, Raquelle Diva, Sasha Red, Cristiana Moore, Mistress Alexya, Emma Wild sau Tanissha. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, ci trebuie doar sa vii sa ne vizitezi si sa te convingi personal ca tot ce iti spunem este 100% adevarat!

Galerie cu imagine de la Studio 20 Videochat Oradea

Locatie Studio 20 Videochat Oradea

Adresa: Strada Sucevei

Telefon: 0760 538 600

Email: [email protected]