Studio 20 Timisoara

Studioul de videochat din Timisoara este cel de-al patrulea deschis in Romania sub brandul Studio 20, dupa cele din Bucuresti – din zona Unirii si Piata Victoriei – si Cluj-Napoca. La fel ca si celelalte studiouri de videochat detinute de Studio 20, si acesta se bucura de o locatie centrala, accesul fiind facil la orice ora, direct din Piata Marasti.

Design-ul este modern, luxuriant, depasind cu usurinta imaginea preconceputa de studio de videochat. Fiecare camera a Studio 20 Timisoara are o tematica speciala, unica, pornind de la clasicul dormitor de printesa pana la camera cu tematica de statie de politie si chiar un jacuzzi room. In felul acesta, orice dorinta, oricat de deosebita a membrului, poate fi realizata. Camerele studioului de videochat din Timisoara sunt gandite pentru a oferi posibilitatea transpunerii in realitate a oricaror fantezii pe care acestia le pot avea dar, in acelasi timp, le ofera modelelor noastre un spatiu relaxant de munca, confortabil si in care sa se simta in siguranta.

Datorita atmosferei create in Studio 20 Timisoara, cu ajutorul echipei profesioniste si al modelelor care au beneficiat de cel mai bun training in videochat, ne laudam cu premii importante castigate la festivaluri internationale, cu modele care castiga peste 10.000$ pe luna si cu titlul de “Studio of the Year”, obtinut in 2015, 2016 in Las Vegas, dar si cu numeroase premii castigate la Praga si Mamaia. Pe langa training-ul pe care il asiguram fiecarui model de videochat incepator, Studio 20 Timisoara ofera suport permanent modelelor, cursuri de make-up si de limba engleza, totul pentru a le usura munca, pentru a o face cat mai placuta si cu rezultate financiare cat mai mari.

Daca scopul tau este sa devii o femeie de succes, independenta financiar, sigura pe ea si pe calitatile ei, daca iti doresti sa iti permiti orice extravaganta si tanjesti dupa o viata luxurianta, te putem ajuta sa-ti implinesti toate aceste dorinte. Fiecare model care se angajeaza la studioul de videochat din Timisoara semneaza, chiar din prima zi, un contract de artist-interpret legal, in care va avea parte de program flexibil si suport permanent de la echipa de traineri.

Pentru ca ne dorim sa excelam impreuna, studioul din Timisoara a fost deschis pentru oricine isi doreste o cariera de succes la cel mai bun studio de videochat legal din lume. Locatia, amplasata strategic, poate asigura accesul usor la orice ora pentru atat pentru reprezentantele sexului frumos din oras, cat si din imprejurimi. Iar pentru ca Studio 20 a devenit un brand in domeniul videochatului in Romania si nu numai, ne extindem permanent si ne imbunatatim serviciile, astfel incat tu sa fii cea castigata, atat financiar, cat si din punct de vedere al imaginii. Noi ne ocupam de portofoliul tau, gratuit, prin sedinte foto profesionale, astfel incat sa iti pui si mai mult in valoare sex appeal-ul.

Vrei sa afli mai multe despre Studio 20 Timisoara? Te asteptam oricand in vizita pentru a te informa direct de la sursa. Poti vorbi cu echipa de suport, dar si cu modelele care lucreaza deja la noi. Doar asa te poti convinge ca tot ce ti-am povestit aici este adevarat, ca suntem cel mai bun studio de videochat legal din lume, ca meritam recunoastere pe care am primit-o in cadrul mai multor evenimente din industria de entertainment.

Studio de videochat Timisoara

 

Vrei sa ne intrebi ceva? Vrei un job la Studio 20? Vrei sa ne vizitezi, sa ne cunoastem si sa afli mai multe despre noi? Orice ai vrea, usa noastra este deschisa!

Nume

Email

Telefon

Fotografia ta

Mesaj