Despre Studio 20 Videochat Timisoara

Studioul de videochat din Timisoara este cel de-al patrulea deschis in Romania sub brandul Studio 20, dupa cele din Bucuresti – din zona Unirii si Piata Victoriei – si Cluj-Napoca. La fel ca si celelalte studiouri de videochat detinute de Studio 20, si acesta se bucura de o locatie centrala, accesul fiind facil la orice ora, direct din Piata Marasti.

Design-ul este modern, luxuriant, depasind cu usurinta imaginea preconceputa de studio de videochat. Fiecare camera a Studio 20 Timisoara are o tematica speciala, unica, pornind de la clasicul dormitor de printesa pana la camera cu tematica de statie de politie si chiar un jacuzzi room. In felul acesta, orice dorinta, oricat de deosebita a membrului, poate fi realizata. Camerele studioului de videochat din Timisoara sunt gandite pentru a oferi posibilitatea transpunerii in realitate a oricaror fantezii pe care acestia le pot avea dar, in acelasi timp, le ofera modelelor noastre un spatiu relaxant de munca, confortabil si in care sa se simta in siguranta.

Datorita atmosferei create in Studio 20 Timisoara, cu ajutorul echipei profesioniste si al modelelor care au beneficiat de cel mai bun training in videochat, ne laudam cu premii importante castigate la festivaluri internationale, cu modele care castiga peste 10.000$ pe luna si cu titlul de “Studio of the Year”, obtinut in 2015, 2016 in Las Vegas, dar si cu numeroase premii castigate la Praga si Mamaia. Pe langa training-ul pe care il asigura fiecarui model de videochat incepator, Studio 20 Timisoara ofera suport permanent modelelor, cursuri de make-up si de limba engleza individuale, totul pentru a le usura munca, pentru a o face cat mai placuta si cu rezultate financiare cat mai mari, in cadrul celui mai mare studio de videochat din lume.

Pentru ca ne dorim sa excelam impreuna, studioul din Timisoara a fost deschis pentru oricine isi doreste o cariera de succes intr-un studio de videochat legal. Locatia, amplasata strategic, poate asigura accesul usor la orice ora pentru atat pentru reprezentantele sexului frumos din oras, cat si din imprejurimi. Iar pentru ca Studio 20 a devenit un brand in domeniul videochatului in Romania si nu numai, ne extindem permanent si ne imbunatatim serviciile, astfel incat tu sa fii cea castigata, atat financiar, cat si din punct de vedere al imaginii. Noi ne ocupam de portofoliul tau, gratuit, prin sedinte foto profesionale, astfel incat sa iti pui si mai mult in valoare sex appeal-ul.

Aici vei beneficia de siguranta si stabilitate, Studio 20 fiind cel mai bun studio de videochat din lume, cu o experienta de peste 17 ani in domeniu! Suntem o companie cu traditie, care are locatii pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud) si mai mult ca sigur nu vom disparea peste noapte, la fel cum se intampla cu multe alte studiouri de videochat din Romania.

In ceea ce priveste veniturile tale, Studio 20 Timisoara iti garanteaza un venit minim de 1.000 $ in primele 3 luni de activitate. Modelele de sex feminin din cadrul acestui studio de videochat vor beneficia de acest venit indiferent de performantele lor online din aceasta perioada. Bineinteles, venitul minim nu va mai fi luat in considerare daca modelele reusesc sa aiba venituri peste aceasta suma. Asadar, daca vrei sa ai asigurat un castig de cel putin 1.000 $ pe luna si sa traiesti o viata lipsita de griji financiare lucrand intr-un studio de videochat sigur si legal, vino in cadrul echipei Studio 20, cel mai mare si prosper studio de videochat din lume!

Modelele angajate la toate sediile Studio 20 din lume vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% după cum urmeaza:
– 50% comision de baza – acesta este comisionul cu care începi din prima zi lucrand cu Studio20, oriunde in lume;
– Bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins) – acest lucru inseamna că timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce arati dedicare muncii tale;
– Bonus de 5% pentru castiguri de peste 15.000 $ pe perioada – destul de explicativ, cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.
– 5% bonus pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);
– 5% pentru un comportament online perfect;
– 5% pentru parteneriatul pe termen lung – se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, in Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019 – parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite, ci sunt monetizate in fiecare an;

Un alt aspect care contribuie la garantia veniturilor tale tot mai mari, in functie de implicarea ta in cadrul acestui studio de videochat, e faptul ca vei avea parte de un trafic foarte mare al site-urilor partenere. Studio 20 asigura modelelor sale mai mult de 300.000 de vizitatori pe zi datorita unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna. Modelele acestui studio de videochat nu vor sta niciodata ore intregi pe chatul free, fara nimeni in camera.

Astfel, suntem printre putinele studiouri de videochat care te pot ajuta sa castigi pana la 25.000$ pe luna! Oricand, la interviu sau dupa angajarea la studioul de videochat din Timisoara, ne poti cere sa-ti aratam incasarile modelelor noastre de top, precum Devious Angel, Sasha Red sau Raquelle Diva.

Legalitatea si corectitudinea sunt principii de baza ale acestui studio de videochat. Inca din prima zi de activitate vei semna un contract de artist-interpret cu Global Broadcasting Producer si vei primi un exemplar pe loc. Compania internationala Global Broadcasting Producer se va ocupa de promovarea ta si iti va asigura traficul necesar, training-uri, echipamente profesionale etc. Apoi, la inceputul trainingului, vei intra in posesia regulilor de lucru, care sunt perfect transparente si disponibile pe site-ul studioului de videochat. Ulterior, de doua ori pe luna, cand vei incasa banii, vei semna un act aditional in care se vor afla toate informatiile legate de suma respectiva: cat s-a incasat pentru tine de la fiecare site in parte, totalul, comisionul tau, fiecare taxa si impozit platit (CAS, CASS, impozit pe venit) si suma neta, care va fi transferata in contul tau bancar din Romania, ca urmare a angajarii tale la acest studio de videochat din Timisoara.

Mai mult decat atat, ca model al studioului de videochat din Timisoara, vei beneficia de trainer personal care te va invata timp de 5 zile tot ceea ce ai nevoie pentru a te descurca in fata camerei video. Daca doresti, poti extinde perioada de training fara nicio problema, pana cand simti ca esti pregatita sa faci performanta in cadrul acestui studio de videochat. Vei avea permanent sprijinul nostru, daca alegi sa lucrezi pentru Studio 20!

Lucrand in studioul nostru de videochat, te vei bucura de prestigiu in intreaga lume! Dupa ce te vei angaja ca model la acest studio de videochat din Timisoara vei putea participa la festivaluri internationale si vei putea castiga numeroase premii. Studio 20 este singurul studio de videochat din lume care a fost certificat Jasmin la nivel Gold. Totodata, modelele noastre au primit titlurile “Best Model”, “Best Emerging Model”, “Best Smile”, Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc.

Vei beneficia de campanii de marketing si promovare, daca iti doresti asta! In caz contrar, poti conta pe noi pentru confidentialitatea datelor personale. Insa, daca nu ai nicio problema in a-ti declina meseria, noi te putem ajuta sa devii faimoasa in cadrului acestui studio de videochat din Timisoara. Astfel vei beneficia de mai mult trafic si notorietate si vei castiga mai multi bani!

Sustinerea financiara pentru debutante este un alt beneficiu major pe care acest studio de videochat ti-l ofera. Daca ai nevoie, Studio 20 te ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up. Daca ramai in cadrul studioului de videochat cel putin 3 luni, atunci produsele vor fi cadou din partea noastra si nu va mai trebui sa le achiti. Mai mult decat atat, poti opta pentru credite fara dobanda, direct de la Studio 20! Deoarece ne dorim ca modelele de la acest studio de videochat din Timisoara sa simta beneficiile meseriei, dupa 6 luni in cadrul companiei ele pot solicita credite chiar de la angajator.

Nu in ultimul rand, la Studio 20 Timisoara ai posibilitatea sa practici videochat glamour. Acest studio de videochat ofera modelelor posibilitatea de a face videochat non-adult, adica isi pot pastra hainele pe ele, facand apel doar la inteligenta pentru a seduce membrii siteurilor de videochat.

Daca scopul tau este sa devii o femeie de succes, independenta financiar, sigura pe ea si pe calitatile ei, daca iti doresti sa iti permiti orice extravaganta si tanjesti dupa o viata luxurianta, te putem ajuta sa-ti implinesti toate aceste dorinte in cadrul studioului de videochat din Timisoara!

Galerie cu imagini de la Studio 20 Videochat Timisoara

Locatie Studio 20 Videochat Timisoara

Adresa: Piata Marasti (Intrarea Doinei nr. 19-21, etaj 1), Timisoara, Timis, 300086

Telefon: 0724.221.944

Email: [email protected]