Studio 20 Arad

Studio de videochat Arad marca Studio20

Esti din provincie, dar iti doresti sa traiesti ca in Capitala? Visezi la o viata de lux, la haine scumpe si produse de machiaj profesionale? Acum ai sansa unica sa te angajezi la cel mai nou studio de videochat din Arad, marca Studio20, care iti va oferi posibilitatea sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna! Cu banii astfel obtinuti iti poti permite toate rasfaturile la care viseaza orice tanara ce arata bine si isi doreste mai mult de la viata: vacante exotice, tratamente sau operatii estetice pentru un trup perfect, o masina de fite sau chiar o casa noua. Totul in timp record, numai la acest studio de videochat din Arad!

Cu o experienta de peste 17 ani in domeniu si locatii exclusiviste in cele mai importante orase ale Romaniei – cum ar fi Bucuresti, Timisoara sau Cluj-Napoca –, precum si in afara tarii, acum Studio20 este prezent si in orasul tau! Noul nostru studio de videochat din Arad este localizat pe Strada Stefan Cicio Pop Nr. 19 si iti ofera conditii de lucru la standarde internationale, care iti vor intrece toate asteptarile.

Asa cum ne-am obisnuit deja modelele, si la acest studio de videochat din Arad vei beneficia de cele mai luxoase decoruri, camere tematice, tehnologie de ultima generatie, costume speciale si produse de make-up de inalta calitate! De asemenea, vei avea parte de sprijinul permanent al specialistilor nostri, iar experienta anterioara ca model de videochat nu este obligatorie. Trainerii nostri care iti vor preda cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, machiaj si telegenie, te vor lua de la zero si te vor invata tot ce trebuie sa stii pentru a cuceri privirile si, de ce nu, inimile barbatilor de pe Internet? Ceea ce iti trebuie este un pic de farmec personal si multa ambitie.

Astfel, la studioul de videochat din Arad marca Studio20 ai posibilitatea sa te dezvolti atat profesional, cat si personal, devenind un model de top veritabil! Daca iti doresti sa transformi aceasta meserie intr-o cariera de succes, te putem promova si putem face din tine un adevarat VIP in industria videochatului. Cum? Creandu-ti o imagine unica si participand la numeroase festivaluri internationale pentru a castiga diverse titluri si trofee.

In ceea ce priveste veniturile tale, la cel mai bun studio de videochat din Arad, care este fara niciun dubiu Studio20, poti obtine un comision cumulativ de pana la 65% din incasari, astfel:
– bonus 2% daca activezi online peste 90 de ore intr-o perioada anume;
– bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in perioada respectiva;
– bonus 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
– bonus 5% dupa 12 luni complete de activitate in cadrul acestui studio de videochat din Arad.

Alte avantaje din punct de vedere financiar, oferite de Studio20 Arad, sunt:
– comision standard de 50%;
– venit minim garantat de 1.000 de dolari pe luna, in primele 3 luni de activitate, indiferent de performantele tale online din aceasta perioada;
– credite fara dobanda direct de la Studio20, dupa minim 6 luni ca model al acestui studio de videochat din Arad;
– ajutor financiar sub forma unui cadou oferit debutantelor, pentru a-si crea recuzita necesara (garderoba, trusa de machiaj, accesorii).

Nu in ultimul rand, poate cel mai important aspect e faptul ca in orice locatie Studio20 ai lucra, inclusiv studioul de videochat din Arad, o vei face intr-un cadru 100% legal! Asta inseamna ca inca din prima ta zi de activitate vei semna un contract ferm de artist-interpret direct cu producatorul nostru international. Aceasta companie iti va asigura toate conditiile promise, conform contractului semnat in dublu exemplar. In felul acesta vei avea garantia unor venituri sigure si legale, impozitate in conformitate cu legea (contributie la pensie, asigurare de sanatate etc.). In plus, te vei bucura de trafic online urias, datorita parteneriatului exclusiv cu Live Jasmin, cel mai mare site de videochat din lume.

Asadar, la studioul de videochat din Arad marca Studio20 ai toate sansele sa castigi mii de dolari pe luna si sa traiesti o viata ca-n filme. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi chiar acum!

Locatie Studio 20 Videochat Arad

Adresa

Strada Stefan Cicio Pop Nr. 19

Telefon

Email

angajari.arad@studio20.com

Vrei sa ne intrebi ceva? Vrei un job la Studio 20? Vrei sa ne vizitezi, sa ne cunoastem si sa afli mai multe despre noi? Orice ai vrea, usa noastra este deschisa!

Nume

Email

Telefon

Fotografia ta

Mesaj