Studio20 Bogota

Extinderea francizei noastre la nivel international continua cu deschiderea unui nou studio de videochat in Bogota. Asadar, daca esti tanara, arati bine si iti doresti sa faci o cariera de succes in acest domeniu, te asteptam la cel mai nou si exclusivist studio de videochat din Bogota, Studio20!

Aici, la fel ca si in celelalte locatii ale noastre, poti sa-ti schimbi viata facand ceea ce iti place si sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna lasandu-te admirata in fata camerei video. Mai mult decat atat, poti face acest lucru intr-o tara exotica, cu totul deosebita: fermecatoarea Columbia. Acesta este taramul spiritului latin caracterizat de festivalurile de salsa, lipsa de inhibitii si pofta de viata!

Astfel, cea de-a doua locatie din Columbia marca Studio20, dupa Cali, iti pune la dispozitie o atmosfera de vis si conditii de lucru incredibile, unde poti excela in functie de pasiunea si implicarea ta. Iar daca nu ai experienta in domeniu, specialistii nostri de la studioul de videochat din Bogota te vor invata tot ce trebuie sa stii pentru a ajunge sa stralucesti la evenimentele anuale de Live Cam, alaturi de modelele noastre deja consacrate: Devious Angel, Sasha Red, Emma Wild, Zeya Brunette, Raquelle Diva, Eva Devine, Lexie Ford sau Ava Mistique.

Asemenea lor, lucrand la Studio20, in cadrul studioului de videochat din Bogota, ai sansa vietii tale de a te dezvolta atat pe plan profesional, cat si personal, in timp record! Pe langa faptul ca vei putea fi premiata la diverse festivaluri internationale si sa obtii titluri precum Best Model sau Best Smile, fiindu-ti recunoscuta munca si talentul, cu banii obtinuti vei avea posibilitatea sa investesti substantial in imaginea ta. Spre exemplu: operatii estetice, cum ar fi silicoane sau marirea buzelor, haine scumpe, produse de make-up profesionale etc. In plus, iti vei permite sa calatoresti in cele mai frumoase locuri din lume si sa-ti cumperi o casa sau o masina de lux in doar cativa ani de activitate.

Cum poti atinge toate aceste performante in noul nostru studio de videochat din Bogota? In primul rand, in primele 3 luni de activitate vei avea parte de un venit minim garantat in valoare de 1.000 de dolari lunar! Acest lucru este valabil indiferent de performantele tale online din perioada respectiva, daca respecti programul stabilit cu managementul local.

Modelele care isi desfasoara activitatea la toate sediile Studio 20 din lume vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% după cum urmeaza:

  • 50% comision de baza – reprezinta comisionul cu care începi din prima zi de activitate in cadrul Studio20, indiferent de locul din lume unde se afla studioul;
  • Bonus de 5% – este un bonus ce se acorda pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins). In concluzie, timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce dai dovada de dedicare muncii tale;
  • Bonus de 5% – in cazul in care reusesti sa cumulezi castiguri de peste 15.000 $ pe perioada. Mai simplu de atat nu se poate: cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.
  • 5% bonus – bonus acordat pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);
  • 5% – un alt bonus un comportament online impecabil;
  • 5% pentru parteneriatul pe termen lung – acesta se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, in luna Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019. Astfel, parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite, ci sunt monetizate in fiecare an;

Pentru mai multe detalii, daca esti interesata sa te angajezi la acest studio de videochat din Bogota, scrie-ne pe adresa de e-mail [email protected] sau contacteaza-ne la numarul de telefon +573228479809. De asemenea, ne gasesti si pe pagina oficiala de Facebook a studioului de videochat din Bogota marca Studio20 sau pe Twitter!

Galerie Studio20 Videochat Bogota

Locatie Studio20 Videochat Bogota

Adresa: Carrera 69c, #70B-14

Telefon: (571) 322 847 9809

Email: [email protected]