Studio20 Bogota

Extinderea francizei noastre la nivel international continua cu deschiderea unui nou studio de videochat in Bogota. Asadar, daca esti tanara, arati bine si iti doresti sa faci o cariera de succes in acest domeniu, te asteptam la cel mai nou si exclusivist studio de videochat din Bogota, Studio20!

Aici, la fel ca si in celelalte locatii ale noastre, poti sa-ti schimbi viata facand ceea ce iti place si sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna lasandu-te admirata in fata camerei video. Mai mult decat atat, poti face acest lucru intr-o tara exotica, cu totul deosebita: fermecatoarea Columbia. Acesta este taramul spiritului latin caracterizat de festivalurile de salsa, lipsa de inhibitii si pofta de viata!

Astfel, cea de-a doua locatie din Columbia marca Studio20, dupa Cali, iti pune la dispozitie o atmosfera de vis si conditii de lucru incredibile, unde poti excela in functie de pasiunea si implicarea ta. Iar daca nu ai experienta in domeniu, specialistii nostri de la studioul de videochat din Bogota te vor invata tot ce trebuie sa stii pentru a ajunge sa stralucesti la evenimentele anuale de Live Cam, alaturi de modelele noastre deja consacrate: Devious Angel, Sasha Red, Emma Wild, Zeya Brunette, Raquelle Diva, Eva Devine, Lexie Ford sau Ava Mistique.

Asemenea lor, lucrand la Studio20, in cadrul studioului de videochat din Bogota, ai sansa vietii tale de a te dezvolta atat pe plan profesional, cat si personal, in timp record! Pe langa faptul ca vei putea fi premiata la diverse festivaluri internationale si sa obtii titluri precum Best Model sau Best Smile, fiindu-ti recunoscuta munca si talentul, cu banii obtinuti vei avea posibilitatea sa investesti substantial in imaginea ta. Spre exemplu: operatii estetice, cum ar fi silicoane sau marirea buzelor, haine scumpe, produse de make-up profesionale etc. In plus, iti vei permite sa calatoresti in cele mai frumoase locuri din lume si sa-ti cumperi o casa sau o masina de lux in doar cativa ani de activitate.

Cum poti atinge toate aceste performante in noul nostru studio de videochat din Bogota? In primul rand, in primele 3 luni de activitate vei avea parte de un venit minim garantat in valoare de 1.000 de dolari lunar! Acest lucru este valabil indiferent de performantele tale online din perioada respectiva, daca respecti programul stabilit cu managementul local.

Apoi, pe parcurs ce vei deprinde tainele meseriei, vei fi rasplatita cu numeroase bonusuri care te vor ajuta sa ajungi la un comision cumulativ de pana la 65% din incasari:
– bonus 2% daca activezi online mai mult de 90 de ore intr-o anumita perioada;
– bonus de performanta 5%, in cazul in care veniturile tale depasesc 10.000$ in acea perioada;
– bonusul de 2% devine bonus de 5% daca lucrezi mai mult de 100 de ore in perioada respectiva;
– bonus de fidelitate 5%, in cazul in care ramai in echipa acestui studio de videochat din Bogota minim 1 an.

Pentru mai multe detalii, daca esti interesata sa te angajezi la acest studio de videochat din Bogota, scrie-ne pe adresa de e-mail jobs.bogota@studio20.com sau contacteaza-ne la numarul de telefon +573228479809. De asemenea, ne gasesti si pe pagina oficiala de Facebook a studioului de videochat din Bogota marca Studio20 sau pe Twitter!

Locatie Studio20 Videochat Bogota

Adresa

Calle 70 Bis #68f-74, Bogota, Columbia

Telefon

Email

jobs.bogota@studio20.com

Vrei sa ne intrebi ceva? Vrei un job la Studio 20? Vrei sa ne vizitezi, sa ne cunoastem si sa afli mai multe despre noi? Orice ai vrea, usa noastra este deschisa!

Nume

Email

Telefon

Fotografia ta

Mesaj