Studio 20 Brasov

Toate tinerele care isi doresc o cariera de succes in domeniul videochatului au sansa sa faca parte din echipa celui mai mare studio de videochat din lume! Studio 20 este de acum si in Brasov.Aceasta este cea de-a 11-a locatie din palmaresul companiei, dupa cele din Bucuresti (Piata Victoriei, Piata Unirii si zona Garii de Nord), Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, Craiova, Ploiesti, Los Angeles si Cali (Columbia). Expansiunea francizei Studio 20 nu se opreste aici. Dupa 17 ani de activitate in acest domeniu, Studio 20 urmeaza sa deschida in 2017 noi studiouri de videochat in Praga (Cehia), Budapesta (Ungaria) si Miami (Statele Unite ale Americii).

Profesionalismul si seriozitatea de care Studio 20 da dovada mereu se reflecta atat in relatia cu partenerii si cu clientii nostri, cat si in trainingul primit de catre toate modelele noastre. Gratie sprijinului si sfaturilor constante pe care acestea le primesc din partea echipei Studio 20, ele reusesc sa aiba lunar venituri extraordinare. De asemenea, tot efortul depus le este incununat de recunoasterea meritelor lor in cadrul celor mai importante festivitati de premiere din domeniul videochatului, unde anual primesc premii importante.

Este normal sa iti doresti o viata mai buna, fara sa iti pierzi ani intregi muncind pe un salariu minim, care nu iti asigura decat strictul necesar. Timpul trece foarte repede si te trezesti ca ajungi in situatia in care, dupa zeci de ani de munca, nu iti poti permite nici macar o masina, ca sa nu mai vorbim de un apartament. Meriti sa fii apreciata si platita considerabil pentru munca pe care o depui, meriti sa te relaxezi intr-o vacanta exotica sau sa iti poti cumpara absolut tot ceea ce iti doresti! Meriti o viata lipsita de griji financiare, in care sa iti poti achizitiona propriul apartament si propria masina fara sa te indatorezi 30 de ani la banci. Toate aceste lucruri pot fi posibile in doar cativa ani de activitate in cadrul celui mai prestigios studio de videochat din lume: Studio 20 Brasov.

Iata doar cateva dintre beneficiile de care te poti bucura in cadrul acestui studio de videochat din Brasov:

1. Vei primi cele mai bune sfaturi de la un trainer dedicat.

Contrar parerii generale, ca sa fii un model de succes, nu ai nevoie de experienta anterioara in acest domeniu. Vei avea la dispozitie un trainer, care timp de 5 zile se va ocupa exclusiv de tine si iti va arata toate trucurile din industria videochatului, ca sa iti poti atinge intr-un timp cat mai scurt obiectivele propuse.
Daca dupa acest training nu te simti inca pregatita, mai poti solicita o perioada de training suplimentara. Cu rabdare si seriozitate, vei vedea cum, incet, dar sigur, vei avea si tu veniturile considerabile ale modelelor care activeaza in acest studio de videochat din Brasov.

2. Vei avea parte de stabilitate si de siguranta.

Studio 20 este un brand respectabil, care activeaza in industria videochatului de peste 17 ani. Inaugurarea studioului de videochat din Brasov marcheaza deschiderea celei de-a 11-a locatii din palmaresul Studio 20, iar in viitorul apropiat se vor deschide alte 3 studiouri de videochat la nivel mondial. Dupa cum poti vedea, Studio 20 este un brand care continua sa se extinda. Daca vei face parte din echipa Studio 20, atunci vei avea o slujba sigura, care iti va aduce stabilitatea financiara pe care ti-o doresti!

3. Vei lucra in legalitate.

Foarte multe tinere se tem sa activeze in aceasta industrie, deoarece nu stiu ca videochatul este o activitate legala in Romania de foarte multi ani. In cadrul acestui studio de videochat din Brasov, dar si in restul francizelor Studio 20, toate modelele lucreaza perfect legal. In prima zi de activitate, ele semneaza un contract de artist-interpret si primesc pe loc propria lor copie a acestui act. De asemenea, la fiecare doua saptamani, ele semneaza un act aditional in care vor fi mentionate toate detaliile financiare legate de activitatea lor ca model si apoi, banii sunt virati intr-un cont bancar deschis pe numele lor.

4. Poti castiga pana la 25.000$ pe luna.

Desi toate studiourile de videochat promit venituri exorbitante modelelor debutante, Studio 20 poate dovedi ca modelele sale castiga chiar si 25.000$ pe luna. In timpul interviului de angajare, poti ruga reprezentantul Studio 20 sa iti arate dovada acestor castiguri.

5. Vei primi cursuri individuale gratuite.

In cadrul acestui studio de videochat din Brasov, vei avea ocazia de a te dezvolta atat pe plan profesional, cat si pe plan personal, gratie cursurilor individuale de limba engleza, cultura generala si makeup pe care le vei urma. Astfel, vei invata cum sa te prezinti in societate, cum sa porti o conversatie in limba engleza si cum sa arati mereu impecabil!

6. Vei putea beneficia de credite fara dobanda, oferite direct de Studio 20.

Studio 20 iti ofera sansa de a obtine rapid si sigur credite fara dobanda. Tu vii cu 20% din suma, iar compania va completa diferenta de 80%, pe care o vei inapoia platind lunar o cota parte din castigurile pe care le vei face pe siteurile de videochat. Nu vei plati vreun comision sau vreo dobanda aditionala pentru aceste credite, atata timp cat vei continua sa lucrezi pentru Studio 20 si iti vei plati ratele la timp.

7. Munca depusa iti va fi rasplatita prin bonusuri de fidelitate.

Studio 20 este unul din putinele, daca nu chiar singurul studio de videochat din Brasov care rasplateste loialitatea si munca depusa de catre modelele sale. In momentul in care vei implini un an complet in echipa Studio 20, vei primi din partea noastra un bonus de fidelitate, calculat in functie de incasarile pe care le-ai inregistrat pe tot parcursul anului.

8. Vei putea face si videochat Glamour.

Videochatul Glamour permite fetelor timide sau aflate la inceput de cariera sa castige multi bani fara sa isi dea hainele jos! Astfel, membrii site-urilor de videochat vor plati pentru a face conversatie cu tine, de aceea, atitudinea ta este foarte importanta. Cu cat vei fi mai deschisa, mai comunicativa si mai entuziasta, cu atat vei face mai multi bani!

9. Vei fi sprijinita financiar de Studio 20 la inceput de drum

Pentru a fi un model de videochat de succes, ai nevoie de o garderoba si de o trusa de machiaj pe masura! Cum toate aceste lucruri pot fi foarte costisitoare, acest studio de videochat din Brasov va acoperi toate costurile, pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Daca vei ramane in echipa Studio 20 cel putin 3 luni, vei primi totul cadou din partea noastra. Daca pleci inainte de implinirea acestei perioade, costurile produselor si al tinutelor ti se vor opri din ultimul salariu.

10. Vei avea la dispozitie o echipa de suport permanent.

Ca sa iti desfasori activitatea in cele mai bune conditii si ca sa iti atingi cat mai repede obiectivele propuse, acest studio de videochat din Brasov iti pune la dispozitie o echipa de suport formata din 2 colegi/colege, care vor fi 24/7 alaturi de tine!

11. Vei avea sansa de a lucra in cadrul primei companii certificate Jasmin la nivel Silver din lume!

Datorita acestui parteneriat, daca vei alege sa lucrezi la acest studio de videochat din Brasov, vei avea parte atat de suport dedicat, cat si de conditii preferentiale pe acest site. Acest lucru se traduce in mai multi bani lunar pentru toate modelele Studio 20. Acceseaza pagina oficiala pentru a te convinge ca ceea ce afirmam este adevarat: https://modelcenter.jasmin.com/en/certified-studios

12. Vei beneficia de marketing si promovare suplimentara.

Daca vrei sa iti rotunjesti si mai mult veniturile si sa devii un model de videochat recunoscut la nivel mondial, acest studio de videochat din Brasov este locul perfect unde poti reusi ceea ce ti-ai propus! Prin cunostintele dobandite in peste 17 ani de activitate, Studio 20 te va ajuta sa devii cunoscuta, iar acest lucru te va propulsa in topul celor mai bine platite modele de videochat!

Nu uita: Studio 20 Brasov iti poate oferi sansa unei vieti fara griji financiare! Programeaza-te acum pentru un interviu si vino sa te convingi ca tot ce ti-am spus este adevarat! Echipa Studio 20 te asteapta cu bratele deschise!

Locatie Studio 20 Videochat Brasov

 

Vrei sa ne intrebi ceva? Vrei un job la Studio 20? Vrei sa ne vizitezi, sa ne cunoastem si sa afli mai multe despre noi? Orice ai vrea, usa noastra este mereu deschisa!

 

Nume

Email

Telefon

Fotografia ta

Mesaj