Studio 20 Columbia – Cali

Marile succese se ating cu greutate, prin multa munca si sacrificiu; incercam toate posibilitatile si ajungem la concluzia ca nimic nu ni se potriveste pentru insasi faptul ca nu suntem niciodata priviti la adevarata noastra valoare si nu ni se da posibilitatea de fiecare data sa ne punem amprenta personala in ceea ce facem. Poate parea utopic un loc de munca unde personalitatea puternica si unica sunt ingredientele unei cariere de invidiat, insa Studio 20, cel mai bun studio de video chat din lume a inteles ca adevaratele personalitati ar trebui sa straluceasca si sa ofere intregii lumi cate putin din magia lor.

Succesul pe care il avem a strabatut granitele Romaniei, iar in vara anului 2016, in urma impactului pe care l-am avut in strainatate, ne-am decis sa deschidem primul studio video chat din Columbia, Cali, acolo unde eram siguri ca vom gasi tinere minunate, unice, cu multa pofta de viata si cu un spirit inventiv fascinant. Columbia este centrul unui spirit latin debordant, concretizat in nenumaratele festivaluri de salsa care ne demonstreaza lipsa de inhibitii si pofta de viata a localnicilor.

Studio 20 este primul studio de video chat din Columbia certificat Jasmin, tocmai pentru ca ne dorim sa oferim un cadru legal si profesional modelelor noastre. Acest titlu oficial constituie o premiera in acest domeniu si o recunoastere ca Studio 20 a schimbat istoria acestei noi activitati artistice in intreaga lume. La fel ca in toate celelalte locatii Studio 20, oferim modelelor care vor lucra aici cele mai bune conditii din domeniu, in baza unui contract de artist-interpret pe care acestea il vor semna cu Global Broadcasting Producer. Aceasta companie internationala se va ocupa de promovarea lor si le va asigura traficul necesar, training-uri, echipamente profesionale etc.

Aici este locul unde nu doar ca vor fi respectate si integrate din punct de vedere profesional la cel mai inalt nivel, dar vor fi tratate precum niste adevarate staruri de la Hollywood, totul concentrat intr-un mediu de lucru glamour, unde banii nu se fac prin nuditate, ci prin farmec personal si inteligenta cu care vor reusi sa atraga cat mai multi membri.

Astfel, daca esti cunoscatoare de limba engleza si doresti sa arati cat de speciala esti, te asteptam sa te alaturi studioului de video chat din Columbia, Cali, unde castigurile tale pot ajunge pana la 10.000 de dolari pe luna; depinde doar de tine si de pasiunea pe care o pui in munca ta de cat de mari vor ajunge sa fie castigurile tale. Nu ai experienta? Nici nu cautam o fata experimentata, pentru ca la Studio 20 vei gasi traineri care te vor ajuta sa depasesti orice bariera si sa ajungi sa fii o adevarata artista care cu siguranta va straluci la evenimentele internationale anuale de Live Cam, alaturi de modelele noastre de top Devious Angel, Sasha Red, Emma Wild, Zeya Brunette, Raquelle Diva, Mistress Alexya, Cristiana Moore, Tanissha sau Emma Wild.

Acest studio de videochat din Columbia, Cali, a fost inaugurat imediat dupa cel din Oradea, Romania. Succesul Studio 20 ne determina sa ne continuam planul de dezvoltare durabila a acestui business atat in Romania, cat si in strainatate. Alte locatii Studio 20 vor fi inaugurate in curand in Bogota si Medellin, celelalte doua mari orase ale Columbiei.

Galerie Studio 20 Videochat Columbia Cali

Locatie Studio 20 Videochat Columbia Cali

Adresa: Carrera 66 #5-49, Cali, Valle Del Cauca, Columbia

Telefon: +57 323 3058464

Email: [email protected]