Despre Studio 20 Videochat Constanta

Incepând cu data de 14 Ianuarie, Studio 20 își deschide porțile cu o nouă filială în Constanța pentru a face cunoscute cele mai înalte standarde Studio 20.

Studio 20 Constanța este cel mai recent studio deschis, format dintr-o echipă tânără și entuziastă, gata să ducă mai departe caracteristicile francizei de succes.

Urmărind stilul consacrat Studio20, reprezentat de profesionalism, respect și atmosfera de lucru foarte placută, echipă unită și atentă la nevoile modelelor de videochat, Studio20 Constanța își propune să devină unul dintre cele mai bune studiouri dintre cele 18 deja deschise în ultimii 3 ani.

Misiunea Studio20 Constanța este de a fi alături de modelele de videochat ca acestea să se realizeze nu numai financiar, dar și pentru a-și împlini dorințele și de a-și găsi echilibrul spiritual. Toate acestea se realizează printr-o abordare glamour, inovație constantă, condiții de lucru excelente, echipa fiind formată din specialiști traineri, marketing, profesor de limba engleză, make up artist și având susținerea întregii rețele Studio20 Network.

Situat în zona de litoral a țării, într-una din cele mai bune zone ale orașului Constanța pe strada Luntrașului numărul 20, într-o clădire modernă, pe 2 niveluri, cu 650 mp, formate din 17 camere, echipament de ultimă generație, mobilă elegantă și de lux, Studio20 Constanța este pregătit să primească tinere ambițioase care vor să își schimbe viața în bine.

Suntem înarmați zi și noapte cu bună dispoziție, potențial, talent, entuziasm și multă multă determinare pregătiți pentru a vă arăta că visele voastre sunt doar la un pas distanță.

Galerie cu imagini de la Studio 20 Videochat Constanta

Locatie Studio 20 Videochat Constanta

Adresa: Luntrașului, nr. 20, etaj 4 si 5, Constanța

Telefon:  (+4) 0747 299 345

Email: angajari.constanta@studio20.com