Studio 20 Constanta

Studio de videochat Constanta marca Studio20

Incepând cu data de 14 Ianuarie, Studio 20 își deschide porțile cu o nouă filială pentru a face cunoscute cele mai înalte standarde Studio 20 în Constanța.

Studio 20 Constanța este cel mai recent studio deschis, format dintr-o echipă tânără și entuziastă gata să ducă mai departe caracteristicile francizei. Acesta își propune să fie cel mai bun din oraș prin serviciile și beneficiile pe care le oferă; Și știm sigur că vom reuși, așa-i?

Profesionalismul, respectul, aprecierea, dar și atmosfera de lucru foarte placută, echipa unită și atentă la nevoile modelelor de videochat, au fost factorii care au dus la succesul francizei de 17 ani, acesta ajungând să se extindă, locații aflându-se pe trei dintre continentele lumii.
Misiunea noastră este de a fi alături de modelele de videochat să se realizeze nu numai financiar, dar și pentru a-si implini dorințele și de a-și găsi echilibrul spiritual. Toate acestea se realizează printr-o abordare glamour, inovație constantă, condițiile de lucru excelente, echipa noastră formată din specialiști, cât și din marketing și promovarea oferită modelelor noastre.

Situați în zona de litoral a țării, briza mării ne este un aliat de nădejde în atingerea obiectivelor francizei și dedicat nouă în atingerea unui succes indubitabil.
Ne găsești într-una din cele mai bune zone ale orașului Constanța pe strada Luntrașului, numărul 20, într-o clădire modernă, pe 2 niveluri, cu 650 mp, formate din 17 camere, echipament de ultimă generație, mobilă elegantă și de lux. Pe lângă asta, dispunem și de cameră de relaxare în care sociabilitatea și distracția sunt binevenite, bucătarie dotată și utilată, zonă de machiaj și hairstyle și cele mai glamour camere.

Suntem înarmați zi și noapte cu bună dispoziție, potențial, talent, entuziasm și multă multă determinare pregătiți pentru a vă arăta că visele voastre sunt doar la un pas distanță.
În Constanța suntem într-o vacanță continuuă. Alătura-te și tu nouă! We’ll succeed together!

Studio 20 Constanta

 


Vrei sa ne intrebi ceva? Vrei un job la Studio 20? Vrei sa ne vizitezi, sa ne cunoastem si sa afli mai multe despre noi? Orice ai vrea, usa noastra este deschisa!

Nume

Email

Telefon

Fotografia ta

Mesaj