Despre Studio20 Videochat Galati

Ti-ai dorit dintotdeauna sa lucrezi la un studio de videochat in Galati, care sa-ti puna la dispozitie conditii de lucru la standarde inalte, cu adevarat avantajoase pentru tine atat din punct de vedere profesional, cat si personal? Acum e sansa ta sa te afirmi ca model, deoarece Studio20 a deschis un nou studio de videochat in Galati!Situat pe 2 niveluri si intins pe o suprafata de 400 de metri patrati, acest studio de videochat din Galati ofera modelelor sale 11 camere tematice, cu decoruri luxoase, alaturi de suportul necesar si aparatura de ultima generatie de care au nevoie pentru a excela in industria videochatului. Profita si tu de aceasta oportunitate si vino sa lucrezi la cel mai nou si exclusivist studio de videochat din Galati marca Studio20!

Ne gasesti la adresa Str. Brailei Nr. 20, Galati. Ce te asteapta aici? O echipa cu bratele deschise si o cariera de succes in domeniul videochatului pe care tu sa o imbratisezi. Ce inseamna acest lucru? In primul rand, la noul nostru studio de videochat din Galati ai sansa sa inveti direct de la profesionisti cum se practica aceasta meserie. Astfel, echipa noastra de traineri te va invata cum sa te machiezi, cum sa te imbraci si cum sa te comporti in fata camerei video. De asemenea, vei beneficia de cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, astfel incat sa-ti pui cat mai bine in valoare farmecul personal atunci cand comunici cu barbatii de pe Internet.

In al doilea rand, lucrand la acest studio de videochat din Galati, ai sansa unica de a castiga pana la 10.000 de dolari pe luna. Iar pentru a te convinge ca acest lucru nu e doar o promisiune falsa din partea noastra, inca din prima ta zi de activitate la Studio20 vei semna un contract ferm de artist-interpret direct cu producatorul nostru international. Aceasta companie iti va asigura atat suportul promis, tehnologia si traficul de care ai nevoie pe site-urile de videochat, cat si venituri sigure si legale, impozitate conform legislatiei in vigoare. Conform acestui contract, vei beneficia de un comision standard de 50%, la care poti adauga numeroase bonusuri prin care iti vom rasplati implicarea si fidelitatea ta fata de studioul de videochat din Galati marca Studio20. Asadar, totul depinde numai de tine!

Mai mult decat atat, la fel ca si in cazul celorlalte locatii ale noastre, studioul de videochat din Galati ofera modelelor sale posibilitatea ca dupa minim 6 luni de activitate sa acceseze credite fara dobanda direct de la angajator. In felul acesta, cu ajutorul creditelor si al veniturilor tale lunare de ordinul miilor de dolari ca model la acest studio de videochat din Galati, vei duce garantat o viata mai buna! Cum se traduce acest lucru? Vei avea la discretie bani pentru vacante exotice, haine scumpe, silicoane si alte operatii estetice sau tratamente cosmetice. Totodata, vei putea sa-ti cumperi un apartament nou sau o masina de lux in timp record!

Deci, nu mai sta pe ganduri! Indrazneste sa traiesti visul american chiar la tine in oras, lucrand la Studio20 Galati! Iar daca tot am amintit de America, trebuie sa stii ca Studio20 este cel mai mare studio de videochat din tara si din lume, cu locatii pe 3 continente: Europa, America de Nord si America de Sud.

Asadar, lucrand la studioul de videochat din Galati vei avea satisfactia de a lucra pentru un brand de top la nivel international. Iar asta nu o spunem doar noi, ci si numeroasele premii pe care le-am castigat de-a lungul activitatii noastre. Premii pe care le poti castiga si tu la randul tau, daca alegi chiar acum sa lucrezi la cel mai nou si exclusivist studio de videochat din Galati, Studio20. Fa primul pas spre o viata ca-n filme si vino sa „Excelam impreuna”!

Galerie cu imagini de la Studio 20 Videochat Galati

Locatie Studio 20 Videochat Galati

Adresa: Str. Brailei Nr. 20, Galati

Telefon: 0745 111 501

Email: [email protected]