Studio 20 Mansion

Studio 20 este cel mai mare studio de videochat din lume, cu peste 20 locatii in 5 tari , pe 3 continente, a devenit cel mai cunoscut standard in domeniul videochat.

Cu aceasta ocazie dorim sa iti prezentam noua locatie deschisa in Bucuresti, o locatie prin care vrem sa depasim cele mai inalte standarde de lux si professionalism, sa iti oferim posibilitatea de a iti realiza dorintele, visurile si asteptarile alaturi de Studio 20 Mansion.

Pentru ca noi intelegem cel mai bine dorinta de a fi cei mai buni, intotdeauna vom fi alaturi de tine si vom face tot posibilul ca tu sa te ridici si sa devii una dintre cele mai bune modele de top.

De ce sa vrei sa devii un model de TOP?

Toti ne dorim o viata fara griji si lipsuri, un trai de lux, in mare raspunsul la 90% din nevoile, dorintele si visurile tale se regasesc in situatia financiara, de ce sa nu profiti si sa castigi sumele fabuloase care iti pot aduce usor un apartament, o masina, vacante si alte lucruri pe care ti le doresti dar pana acum nu te-ai gandit ca le poti obtine sau permite.

Incasarile exceptionale, insotite de cele mai bune comisioane si bonusuri existente in acest domeniu, ne au ajutat sa devenim cine suntem astazi, Studio20 The Mansion.

Ce iti oferim in plus?

Make up profesional, zilnic: deoarece este o arta fascinanta, plina de secrete si pentru ca, are rolul de a pune in valoare cele mai frumoase trasaturi.

Hair Styling: pentru ca ne dorim ca modelele noastre de top sa scape de stres stiind ca un profesionist se ocupa in permanenta de aspectul lor si sa se simta mereu frumoase si atragatoare.

Solar: toate femeile vor sa obtina culoarea tenului dorita. In plus stim ca pigmentul ciocolatiu este mereu dorit.

Manichiura: stim ca infrumusetarea perfecta a unghiilor, manichiura cu gel este un aspect important pentru tine. Unghiile sunt cartea ta de vizita.

Masaj: stim cat de greu este sa fii un model de top, sa lucrezi foarte multe ore online, insa doar asa poti excela. De aceea, ne rasfatam toate modelele ori de cate ori se simt obosite sau pur si simplu doresc sa se relaxeze.

Operatii estetice: exista fete care au nemultumiri legate de aspectul fizic. Impreuna le putem remedia.

Parteneriat exclusiv Jasmin Certified, trafic garantat Studio20 si incasari de minimum 5000$/ perioada, dupa 60 de zile.

Daca consideri ca esti sau vrei sa devii model de top, daca nu esti multumita de locul in care esti in prezent, sau pur si simplu iti doresti mai mult, te asteptam.

Fie ca esti din Bucuresti sau din oricare alt oras din tara si doresti sa ni te alaturi, iti putem facilita cazare , transport sau orice suport de care ai nevoie.

Noi nu promitem, noi realizam si implinim dorintele tale, avem nevoie doar ca tu sa ai ambitia de a deveni cea mai buna !

Galerie Studio 20 Videochat Mansion

Locatie Studio 20 Videochat Mansion

Adresa: Calea Victoriei nr 155, tronson 5, etaj 11

Telefon: (+40) 721 303 437

Email: [email protected]