Despre Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara

NOUL Studio20 Penthouse Timișoara oferă numeroare oportunități spre o carieră de succes în domeniul videochatului. Locația din Piața 700 oferă accesibilitate, fiind atent amenajat special pentru ca modelele să aibă parte de confort și siguranță. Pe lângă acestea, studioul este dotat cu o terasă spectaculoasă de 400mp deasupra orașului, jacuzzi, saună, outdoor lounge, teren de minigolf, șemineu și multe altele. Aceste lucruri vor ajuta modelele să se relaxeze și să se acomodeze cu mediul de lucru.

Echipa care se ocupă de suportul tehnic, marketing și training va avea mereu grijă ca modelele să primească susținerea de care au nevoie. Fiecare dintre modele va fi ajutată, având ocazia să evolueze pe diferite planuri. Atât mediul prietenos de lucru, cât și locația luxuriantă vor susține modelele să se autodepășească și să obțină cele mai bune rezultate.

Punem preț pe dorințele tale, motiv pentru care vei avea parte de un program flexibil, având posibilitatea de a lucra în cursul zilei sau noaptea, în funcție de preferințe. Modelele vor activa într-un cadru legal,  primind un contract atrăgător și având parte de venituri perfect legale. Mai mult decât atât, vor avea parte de asigurare medicală la o clinică privată.

Experiența nu este necesară deoarece vei avea parte de tot sprijinul de care ai nevoie. Astfel, vei putea ajunge la venituri de până la 25.000 de euro. Munca și dedicarea sunt calea spre success. Noi înțeleem asta și suntem aici să te ajutăm.

La Studio20 Penthouse Timișoara vei avea parte de confidențialitate și protecția datelor persoanele, motiv pentru care vei lucra sub un pseudonim, iar numele tău nu va apărea pe niciun site de videochat.

Aici vei beneficia de siguranță și stabilitate, Studio 20 fiind cel mai bun studio de videochat din lume, cu o experiență de peste 20 ani in domeniu! Suntem o companie cu tradiție, care are locații pe 3 continente (Europa, America de Nord și America de Sud) și mai mult ca sigur nu vom dispărea peste noapte, la fel cum se întâmplă cu multe alte studiouri de videochat din România.

Comision de pana la 75% din castiguri:

Modelele angajate la toate sediile Studio 20 din lume vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% după cum urmeaza:

50% comision de baza – acesta este comisionul cu care începi din prima zi lucrand cu Studio20, oriunde in lume;

Bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins) – acest lucru inseamna că timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce arati dedicare muncii tale;

Bonus de 5% pentru castiguri de peste 15.000 $ pe perioada – destul de explicativ, cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.

5% bonus pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);

5% pentru un comportament online perfect;

5% pentru parteneriatul pe termen lung – se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, in Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019 – parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite, ci sunt monetizate in fiecare an;

Un alt aspect care contribuie la garanția veniturilor tale tot mai mari, în funcție de implicarea ta în cadrul acestui studio de videochat, e faptul că vei avea parte de un trafic foarte mare al site-urilor partenere. Studio 20 asigură modelelor sale mai mult de 300.000 de vizitatori pe zi datorită parteneriatului exclusiv cu Jasmin și a unui buget de marketing de peste 100.000$ pe lună. Modelele acestui studio de videochat nu vor sta niciodată ore întregi pe chatul free, fără nimeni în cameră.

Dacă ai nevoie, vei beneficia de ajutorul financiar al studioului pentru a-ți complete garderoba sau colecția de make-up. După 3 luni în cadrul studioului, acestea o să îți fie oferite cadou și nu mai este nevoie să le achiți. Vom pune mereu nevoile tale pe primul loc și vei avea parte de tot sprijinul necesar pentru a-ți atinge obiectivul.

Poți câștiga până la 10.000 de euro pe lună, precum alte modele de top ale Studio20: Devious Angel, Emma Wild, Arika Silk, Zeya Brunette, Raquelle Diva, Sasha Red, Cristiana Moore, Mistress Alexya, Emma Wild sau Tanissha. Prin muncă și dedicare, chiar tu poți face din lista modelelor de succes de la Studio20. Fiecare dintre ele se bucură de o carieră fabuloasă, fiind femei independente și de succes.

Suntem convinși că te vei acomoda perfect și o să îndrăgești atât locația, cât și echipa cu care vei lucra. Planurile noastre de viitor sunt mărețe și ne dorim să faci parte din ele. Să facem o recapitulare: mediu de lucru prpietenos, echipă tânără cu care vei lucra, locație accesibilă, camere atent amenajate într-un stil luxuriant, teren de minigolf, saună, outdoor lounge, șemineu, terasă spectaculoasă de 400mp deasupra orașului. Ce părere ai despre un astfel de mediu de lucru? Ne place să credem că vom forma o familie, pentru că te vom primii cu brațele deschide și suntem pregătiți să te ajutăm să te dezvolți. Pe lână beneficiile materiale de care vei dispune, suntem convinși că vei avea partea de dezvoltare personală, având ocazia să înveți numeroase lucruri

Galerie cu imagini de la Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara

Locatie Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara

Adresa: Str. Gheorghe Lazăr, nr. 9, corp H, et. 4, Timișoara, Jud. Timiș, România

Telefon: 0786 56 00 58

Email: angajari.penthouse@studio20.com