Despre Studio 20 Videochat Ploiesti

Studio 20 a ajuns si la Ploiesti! Cel mai bun studio de videochat din lume se afla intr-o continua dezvoltare atat pe plan autohton, cat si in strainatate. Compania noastra detine locatii in Bucuresti, Craiova, Timisoara, Oradea si Cluj-Napoca, precum si in Los Angeles, SUA si Cali, Columbia. In plus, ne propunem ca in 2017 sa ne extindem in Brasov, Budapesta (Ungaria) si Praga (Cehia) si sa deschidem inca o locatie in Columbia (probabil Bogota). Fiind un studio de videochat cu traditie, legal si serios, oferim modelelor noastre siguranta si stabilitate!

Sunt binevenite sa se alature echipei noastre tinere ambitioase, care isi doresc sa evolueze pe plan profesional si personal alaturi de un brand renumit din lumea divertismentului pentru adulti. Poti aplica pentru un job oferit in cadrul studioului de videochat din Ploiesti sau in oricare altul din restul tarii. Oriunde ti-ai dori sa lucrezi, vei avea posibilitatea sa castigi in medie 3.000 de dolari, iar daca ai succes, peste 10.000 de dolari pe luna, astfel incat sa-ti permiti sa iti indeplinesti orice dorinta ai avea: vei putea sa calatoresti in orice loc exotic ai visat, sa iti faci operatiile estetice care sa iti confere incredere in tine si chiar sa-ti achizitionezi o casa si o masina. Toate acestea in doar cativa ani de activitate intr-un studio de videochat marca Studio 20!

Ne gasesti foarte usor: acest studio de videochat din Ploiesti este situat intr-o zona centrala, in apropiere de Halele Centrale, pe Strada Romana nr. 28-30, etajul 3. Vei descoperi aici un mediu de lucru luxos, unde iti vei putea pune in valoare imaginatia cu ajutorul numeroaselor camere tematice, astfel incat sa impresionezi si sa devii o adevarata senzatie in lumea divertismentului pentru adulti. In plus, iti punem la dispozitie aparatura de ultima generatie si suport tehnic permanent, pentru ca ne dorim sa ai toate conditiile necesare pentru a excela ca model de videochat.

Daca iti doresti sa devii o adevarata vedeta a divertismentului pentru adulti, Studio 20 din Ploiesti te sustine si pe partea de marketing si promovare, lucru care te va ajuta sa castigi si mai multi bani! In caz contrar, poti conta pe noi pentru confidentialitatea datelor personale. 

Studio 20 este cel mai bun studio de videochat din lume, lucru atestat prin numeroasele premii castigate la festivalurile internationale de profil. Modelele noastre sunt cunoscute in intreaga lume, au primit titlurile “Best Model”, “Best Emerging Model”, “Best Smile”, Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc., iar unele dintre ele castiga chiar si 25.000 de dolari pe luna! Daca nu crezi, te poti convinge singura: ii poti cere managerului sa-ti arate inca de la interviu incasarile modelelor noastre de top din cadrul studiourilor de videochat Studio 20: Eva Sin, Devious Angell, Sasha Red, Raquelle Diva etc.

Daca nu esti inca sigura ca doresti sa faci videochat, afla ca Studio 20 din Ploiesti, ca si celelalte studiouri de videochat pe care le avem, este cunoscut prin abordarea sa Glamour: nu esti presata sa folosesti anumite jucarii sau sa insisti pe zonele caracteristice show-urilor pentru adulti, poti lucra non-adult daca nu doresti sa te dezbraci.

Vino alaturi de profesionisti si nu vei regreta! Inca din prima zi de activitate in noul studio de videochat din Ploiesti vei semna in dublu exemplar un contract de artist-interpret, iar tu vei primi unul dintre ele pe loc. Mai mult, o data la doua saptamani vei semna un act aditional in care sunt specificate toate detaliile activitatii tale pe site-urile de videochat, precum si taxele si impozitele platite catre stat.

Te vei bucura de un venit minim de 1.000$ in primele 3 luni de activitate in cadrul acestui studio de videochat din Ploiesti. Modelele de sex feminin vor beneficia de acest venit indiferent de performantele lor online din aceasta perioada. Daca vrei sa ai asigurat un castig de cel putin 1.000 $ pe luna si sa traiesti o viata lipsita de griji financiare lucrand intr-un studio de videochat sigur si legal, vino in cadrul echipei Studio 20!

Modelele angajate la toate sediile Studio 20 din lume vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% după cum urmeaza:
– 50% comision de baza – acesta este comisionul cu care începi din prima zi lucrand cu Studio20, oriunde in lume;
– Bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins) – acest lucru inseamna că timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce arati dedicare muncii tale;
– Bonus de 5% pentru castiguri de peste 15.000 $ pe perioada – destul de explicativ, cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.
– 5% bonus pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);
– 5% pentru un comportament online perfect;
– 5% pentru parteneriatul pe termen lung – se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, in Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019 – parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite, ci sunt monetizate in fiecare an;

Un alt beneficiu major oferit de Studio 20 este sustinerea financiara pe care o acordam debutantelor. Daca ai nevoie, prin intermediul acestui studio de videochat din Ploiesti te putem ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up. In cazul in care ramai in cadrul studioului de videochat cel putin 3 luni, atunci produsele vor fi cadou din partea noastra si nu va mai trebui sa le achiti. Mai mult decat atat, poti beneficia de credite fara dobanda, direct de la Studio 20! Deoarece ne dorim ca modelele de la acest studio de videochat sa simta beneficiile meseriei, dupa 6 luni in cadrul companiei poti solicita credite chiar de la noi!

Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, te sustine in drumul tau catre succes! Vei avea alaturi de tine o echipa profesionista de traineri, care te va introduce in tainele acestui job, precum si profesori de limba engleza si de cultura generala, cu ajutorul carora vei putea sa porti conversatii fluente si captivante cu fanii tai. De imaginea ta se vor ocupa makeup artisti, hairstylisti si maseuri – ei vor avea grija sa arati impecabil atat in sesiunile live de pe site-urile de videochat, cat si in fotografiile si videoclipurile realizate de catre profesionistii pe care ii vei intalni aici. Te ajutam sa iti construiesti o imagine impecabila atat fizic, cat si intelectual, pentru ca ne dorim sa evoluezi in acest domeniu pe zi ce trece si sa ajungi sa castigi cat mai repede banii la care ai visat demult, lucrand intr-un studio de videochat renumit.

Galerie cu imagini de la Studio 20 Videochat Ploiesti

Locatie Studio 20 Videochat Ploiesti

Adresa: Strada Romana nr. 28-30, etaj 3, Ploiesti, Romania, Cod Postal 10038

Telefon: (+4) 0734 412 290

Email: [email protected]