Studio Ploiesti

Studio20 a ajuns si la Ploiesti! Cel mai bun studio de videochat din lume se afla intr-o continua dezvoltare atat pe plan autohton, cat si in strainatate. Compania noastra detine locatii in Bucuresti, Craiova, Timisoara, Oradea si Cluj-Napoca, precum si in Los Angeles, SUA si Cali, Columbia. In plus, ne propunem ca in 2017 sa ne extindem in Brasov, Budapesta (Ungaria) si Praga (Cehia) si sa deschidem inca o locatie in Columbia (probabil Bogota).

Sunt binevenite sa se alature echipei noastre tinere ambitioase, care isi doresc sa evolueze pe plan profesional si personal alaturi de un brand renumit din lumea divertismentului pentru adulti. Poti aplica pentru un job oferit in cadrul studioului de videochat din Ploiesti sau in oricare altul din restul tarii. Oriunde ti-ai dori sa lucrezi, vei avea posibilitatea sa castigi in medie 3.000 de dolari, iar daca ai succes, peste 10.000 de dolari pe luna, astfel incat sa-ti permiti sa iti indeplinesti orice dorinta ai avea: vei putea sa calatoresti in orice loc exotic ai visat, sa iti faci operatiile estetice care sa iti confere incredere in tine si chiar sa-ti achizitionezi o casa si o masina. Toate acestea in doar cativa ani de activitate!

Ne gasesti foarte usor: acest studio de videochat din Ploiesti este situat intr-o zona centrala, in apropiere de Halele Centrale, pe Strada Romana nr. 28-30, etajul 3. Vei descoperi aici un mediu de lucru luxos, unde iti vei putea pune in valoare imaginatia cu ajutorul numeroaselor camere tematice, astfel incat sa impresionezi si sa devii o adevarata senzatie in lumea divertismentului pentru adulti. In plus, iti punem la dispozitie aparatura de ultima generatie si suport tehnic permanent, pentru ca ne dorim sa ai toate conditiile necesare pentru a excela ca model de videochat.

Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, te sustine in drumul tau catre succes! Vei avea alaturi de tine o echipa profesionista de traineri, care te va introduce in tainele acestui job, precum si profesori de limba engleza si de cultura generala, cu ajutorul carora vei putea sa porti conversatii fluente si captivante cu fanii tai. De imaginea ta se vor ocupa makeup artisti, hairstylisti si maseuri – ei vor avea grija sa arati impecabil atat in sesiunile live de pe site-urile de videochat, cat si in fotografiile si videoclipurile realizate de catre profesionistii pe care ii vei intalni aici. Te ajutam sa iti construiesti o imagine impecabila atat fizic, cat si intelectual, pentru ca ne dorim sa evoluezi in acest domeniu pe zi ce trece si sa ajungi sa castigi cat mai repede banii la care ai visat demult.
Daca iti doresti sa devii o adevarata vedeta a divertismentului pentru adulti, Studio20 din Ploiesti te sustine si pe partea de marketing si promovare, lucru care te va ajuta sa castigi si mai multi bani! In plus, gandeste-te: studioul nostru de videochat este primul din lume certificat Jasmin la nivel Silver, ceea ce inseamna ca modelele noastre beneficiaza de conditii preferentiale pe site-urile de videochat. Cu alte cuvinte, ai toate instrumentele necesare pentru a excela in acest job.
Studio20 este cel mai bun studio de videochat din lume, lucru atestat prin numeroasele premii castigate la festivalurile internationale de profil. Modelele noastre sunt cunoscute in intreaga lume, iar unele dintre ele castiga chiar si 25.000 de dolari pe luna. Daca nu crezi, te poti convinge singura: ii poti cere managerului sa-ti arate inca de la interviu incasarile modelelor Eva Sin, Devious Angell, Sasha Red, Raquelle Diva etc.

Daca nu esti inca sigura ca doresti sa faci videochat adult, afla ca Studio20 din Ploiesti, ca si celelalte studiouri pe care le avem, este cunoscut prin abordarea sa Glamour: nu esti presata sa folosesti anumite jucarii sau sa insisti pe zonele caracteristice show-urilor adult, poti lucra non-adult daca nu doresti sa te dezbraci.

Vino alaturi de profesionisti si nu vei regreta! Inca din prima zi de activitate in noul studio de videochat din Ploiesti vei semna in dublu exemplar un contract de artist-interpret, iar tu vei primi unul dintre ele pe loc. Mai mult, o data la doua saptamani vei semna un act aditional in care sunt specificate toate detaliile activitatii tale pe site-urile de videochat, precum si taxele si impozitele platite catre stat. Ne propunem sa-ti oferim un loc de munca legal si sa fim corecti si transparenti fata de tine!

Locatie Studio 20 Videochat Ploiesti

 

Vrei sa ne intrebi ceva? Vrei un job la Studio 20? Vrei sa ne vizitezi, sa ne cunoastem si sa afli mai multe despre noi? Orice ai vrea, usa noastra este mereu deschisa!

 

Nume

Email

Telefon

Fotografia ta

Mesaj