Studio Ploiesti

Studio 20 a ajuns si la Ploiesti! Cel mai bun studio de videochat din lume se afla intr-o continua dezvoltare atat pe plan autohton, cat si in strainatate. Compania noastra detine locatii in Bucuresti, Craiova, Timisoara, Oradea si Cluj-Napoca, precum si in Los Angeles, SUA si Cali, Columbia. In plus, ne propunem ca in 2017 sa ne extindem in Brasov, Budapesta (Ungaria) si Praga (Cehia) si sa deschidem inca o locatie in Columbia (probabil Bogota). Fiind un studio de videochat cu traditie, legal si serios, oferim modelelor noastre siguranta si stabilitate!

Sunt binevenite sa se alature echipei noastre tinere ambitioase, care isi doresc sa evolueze pe plan profesional si personal alaturi de un brand renumit din lumea divertismentului pentru adulti. Poti aplica pentru un job oferit in cadrul studioului de videochat din Ploiesti sau in oricare altul din restul tarii. Oriunde ti-ai dori sa lucrezi, vei avea posibilitatea sa castigi in medie 3.000 de dolari, iar daca ai succes, peste 10.000 de dolari pe luna, astfel incat sa-ti permiti sa iti indeplinesti orice dorinta ai avea: vei putea sa calatoresti in orice loc exotic ai visat, sa iti faci operatiile estetice care sa iti confere incredere in tine si chiar sa-ti achizitionezi o casa si o masina. Toate acestea in doar cativa ani de activitate intr-un studio de videochat marca Studio 20!

Ne gasesti foarte usor: acest studio de videochat din Ploiesti este situat intr-o zona centrala, in apropiere de Halele Centrale, pe Strada Romana nr. 28-30, etajul 3. Vei descoperi aici un mediu de lucru luxos, unde iti vei putea pune in valoare imaginatia cu ajutorul numeroaselor camere tematice, astfel incat sa impresionezi si sa devii o adevarata senzatie in lumea divertismentului pentru adulti. In plus, iti punem la dispozitie aparatura de ultima generatie si suport tehnic permanent, pentru ca ne dorim sa ai toate conditiile necesare pentru a excela ca model de videochat.

Daca iti doresti sa devii o adevarata vedeta a divertismentului pentru adulti, Studio 20 din Ploiesti te sustine si pe partea de marketing si promovare, lucru care te va ajuta sa castigi si mai multi bani! In caz contrar, poti conta pe noi pentru confidentialitatea datelor personale. In plus, gandeste-te: studioul nostru de videochat este primul din lume certificat Jasmin la nivel Gold, ceea ce inseamna ca modelele noastre beneficiaza de conditii preferentiale pe site-urile de videochat si nu vor duce niciodata lipsa de membri. Cu alte cuvinte, ai toate instrumentele necesare pentru a excela in acest job.

Studio 20 este cel mai bun studio de videochat din lume, lucru atestat prin numeroasele premii castigate la festivalurile internationale de profil. Modelele noastre sunt cunoscute in intreaga lume, au primit titlurile “Best Model”, “Best Emerging Model”, “Best Smile”, Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc., iar unele dintre ele castiga chiar si 25.000 de dolari pe luna! Daca nu crezi, te poti convinge singura: ii poti cere managerului sa-ti arate inca de la interviu incasarile modelelor noastre de top din cadrul studiourilor de videochat Studio 20: Eva Sin, Devious Angell, Sasha Red, Raquelle Diva etc.

Daca nu esti inca sigura ca doresti sa faci videochat, afla ca Studio 20 din Ploiesti, ca si celelalte studiouri de videochat pe care le avem, este cunoscut prin abordarea sa Glamour: nu esti presata sa folosesti anumite jucarii sau sa insisti pe zonele caracteristice show-urilor pentru adulti, poti lucra non-adult daca nu doresti sa te dezbraci.

Vino alaturi de profesionisti si nu vei regreta! Inca din prima zi de activitate in noul studio de videochat din Ploiesti vei semna in dublu exemplar un contract de artist-interpret, iar tu vei primi unul dintre ele pe loc. Mai mult, o data la doua saptamani vei semna un act aditional in care sunt specificate toate detaliile activitatii tale pe site-urile de videochat, precum si taxele si impozitele platite catre stat.

Te vei bucura de un venit minim de 1.000$ in primele 3 luni de activitate in cadrul acestui studio de videochat din Ploiesti. Modelele de sex feminin vor beneficia de acest venit indiferent de performantele lor online din aceasta perioada. Daca vrei sa ai asigurat un castig de cel putin 1.000 $ pe luna si sa traiesti o viata lipsita de griji financiare lucrand intr-un studio de videochat sigur si legal, vino in cadrul echipei Studio 20!

Comisionul standard la studioul de videochat din Ploiesti este 50%, dar poti beneficia de un comision cumulativ de pana la 65% din castiguri, astfel:
– bonus 2% daca activezi online peste 90 de ore in acea perioada;
– bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;
– bonus 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
– bonus 5% daca ramai in echipa de modele ale acestui studio de videochat timp de 12 luni complete. Primele doua bonusuri nu se pot cumula!

Un alt beneficiu major oferit de Studio 20 este sustinerea financiara pe care o acordam debutantelor. Daca ai nevoie, prin intermediul acestui studio de videochat din Ploiesti te putem ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up. In cazul in care ramai in cadrul studioului de videochat cel putin 3 luni, atunci produsele vor fi cadou din partea noastra si nu va mai trebui sa le achiti. Mai mult decat atat, poti beneficia de credite fara dobanda, direct de la Studio 20! Deoarece ne dorim ca modelele de la acest studio de videochat sa simta beneficiile meseriei, dupa 6 luni in cadrul companiei poti solicita credite chiar de la noi!

Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, te sustine in drumul tau catre succes! Vei avea alaturi de tine o echipa profesionista de traineri, care te va introduce in tainele acestui job, precum si profesori de limba engleza si de cultura generala, cu ajutorul carora vei putea sa porti conversatii fluente si captivante cu fanii tai. De imaginea ta se vor ocupa makeup artisti, hairstylisti si maseuri – ei vor avea grija sa arati impecabil atat in sesiunile live de pe site-urile de videochat, cat si in fotografiile si videoclipurile realizate de catre profesionistii pe care ii vei intalni aici. Te ajutam sa iti construiesti o imagine impecabila atat fizic, cat si intelectual, pentru ca ne dorim sa evoluezi in acest domeniu pe zi ce trece si sa ajungi sa castigi cat mai repede banii la care ai visat demult, lucrand intr-un studio de videochat renumit.

Locatie Studio 20 Videochat Ploiesti

Adresa

Strada Romana nr. 28-30, etaj 3

Ploiesti, Romania, Cod Postal 10038

Telefon

Email

angajari.ploiesti@studio20.com

Vrei sa ne intrebi ceva? Vrei un job la Studio 20? Vrei sa ne vizitezi, sa ne cunoastem si sa afli mai multe despre noi? Orice ai vrea, usa noastra este mereu deschisa!

Nume

Email

Telefon

Fotografia ta

Mesaj