Despre Studio 20 Royal

Studio20 Royal este cea mai noua si exclusivista locatie din inima Bucurestiului! Situat in Piata Victoriei, acest studio de videochat Bucuresti este accesibil din orice loc, gratie pozitionarii sale la doar cativa metri distanta fata de cele mai importante linii de transport in comun.

Si pentru ca meriti sa fii tratata ca o regina, la Studio20 Royal, studio videochat Bucuresti, vei fi intampinata de un decor imparatesc, luxos, care a fost amenajat in detaliu de o echipa tanara si talentata din domeniul design-ului interior. Aici vei gasi un spatiu de lucru divers, cu note subtile de eleganta, in care te vei simti incredibil de bine.

Studio20 Royal dispune de 29 de camere tematice cu personalitati diferite, ce se intind pe doua tronsoane si ale caror decoruri vor satisface pana si cele mai pretentioase gusturi. Spatiile de lucru au o suprafata generoasa, fiind aerisite si luminoase, iar dotarile tehnice de care acestea dispun sunt de ultima generatie. Locatia cu numarul 24 marca Studio20 beneficiaza, de asemenea, si de doua bucatarii complet functionale pe fiecare tronson si de o zona de lounge pentru momentele de relaxare, in care simti nevoia de o pauza.

Sub deviza “Excelam impreuna”, ne dorim sa fim o echipa in care experienta acumulata in cei peste 20 de ani de activitate si implicarea modelelor sa se imbine armonios intr-o poveste de succes la acest studio de videochat din Bucuresti. Astfel, misiunea noastra este sa fim alaturi de tine si de modelele noastre pe tot parcursul carierei in acest studio de videochat. Daca vei alege sa devii model de videochat la Studio20 Royal, vei avea parte de cazare in studio, training profesional, suport 24/7, sedinte gratuite de make-up si hairstyling si, nu in ultimul rand, cursuri gratuite de limba engleza.

Totul iti va fi pus pe tava, asemenea unei regine, pentru a-ti usura munca in acest studio videochat si pentru a te ajuta sa ajungi la castigurile fabuloase pe care ti le doresti. De asemenea, echipa de marketing este gata sa te ajute si sa se ocupe de portofoliul tau, astfel ca va organiza sedinte foto profesionale pentru a-ti pune in evidenta calitatile.

Siguranta si stabilitatea sunt doua dintre cele mai importante valori care ne definesc brand-ul. Cu peste 24 de locatii intinse pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud) si zeci de premii castigate la competitiile din industria de videochat, Studio20 reprezinta o companie cu traditie, un nume ce nu va disparea peste noapte, spre deosebire de alte studiouri din Romania.

La capitolul castiguri din videochat, Studio20 Royal vine in intampinarea modelelor noi cu un comision in valoare de 80% in prima luna de activitate sau cu un venit minim de 5.000 de Lei in primele 3 luni de activitate. Modelele acestui studio videochat vor beneficia de acest venit indiferent de performantele lor online din aceasta perioada. Desigur, daca vor exista castiguri care depasesc venitul minim, acesta nu va mai fi luat in considerare, modelul urmand sa primeasca o suma de bani mai mare. Ofertele nu pot fi cumulate!

Totodata, modelul beneficiaza de un comision cumulativ de pana la 65% din castiguri in acest studio de videochat din Bucuresti! Comisionul de la care porneste este de 50%, la care se vor adauga diverse bonusuri in functie de performantele atinse, dupa cum urmeaza:

• 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;
• 5% daca venitul tau depaseste 10.000$ in acea perioada;
• 5% daca ramai in echipa de modele ale acestui studio de videochat timp de 12 luni complete.

Traficul masiv este un alt aspect care contribuie la garantia veniturilor tale, tocmai de aceea Studio20 asigura peste 300.000 de vizitatori unici pe zi, gratie parteneriatului exclusiv cu LiveJasmin. Asadar, suntem printre putinele studiouri de videochat care te pot ajuta sa ajungi la venituri de pana la 25.000$ pe luna! Esti libera sa ne ceri orice, oricand, la interviu sau dupa angajarea in videochat!

Suntem convinsi ca la Studio20 Royal vei gasi toate lucrurile de care ai nevoie pentru a excela si a deveni un model de top in aceasta bransa. Te vei indragosti pe loc de locatie si de echipa cu care vei lucra. Avem ambitii foarte mari si ne dorim sa te includem si pe tine in proiectul nostru, deoarece numai impreuna putem reusi sa excelam si sa ducem mai departe reputatia de cel mai bun studio de videochat din lume.

Te asteptam sa facem performanta la cel mai inalt nivel!

Galerie cu imagini de la Studio 20 Royal

Locatie Studio 20 Royal

Adresa: Calea Victoriei nr. 155B, bloc D1, tronson 5, etaj 4, Sector 1, București, România

Telefon: 0765 56 56 56

Email: angajari.royal@studio20.com

Leave a Reply