Despre Studio 20 Cehia

Praga este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, un loc in care traditia si istoria se imbina perfect si dau nastere unor experiente de vis. Pe langa faptul ca exista o multime de obiective turistice de vizitat, acum exista in acest loc superb si Studio20 Cehia, un studio de videochat care isi propune sa evolueze constant si sa ofere modelelor sale experiente de top.

Daca iti doresti sa excelezi in acest domeniu sau pur si simplu vrei sa cunosti mai multe lucruri din culisele celei mai ravnite industrii din prezent, Studio20 Cehia isi deschide portile pentru tine. Cea mai noua locatie are 15 camere complet echipate, ceea ce o face cel mai mare studio de videochat din tara. Biroul Studio20 din Praga este situat central, astfel incat orice model sa se bucure de toate conditiile oferite.

Cu o experienta vasta in domeniu, suntem mandri sa oferim un asemenea loc tinerelor care isi doresc sa persevereze in cariera de model si le garantam tuturor ca aici vor gasi o familie, o echipa tanara si unita alaturi de care se vor simti mai ceva ca acasa.

Devino model la Studio20 Cehia si nu vei regreta alegerea facuta! In acest mediu relaxat nici nu vei simti ca lucrezi, ci doar ca fiecare zi este o noua oportunitate de distractie. Trainerii de la Studio20 iti vor spune tot ce trebuie sa stii despre videochat si despre felul in care functioneaza industria, astfel incat sa te asiguri ca dai tot ce ai mai bun inca din prima zi de activitate. Rasplata? In acest studio de videochat meritele iti vor fi recunoscute pe deplin.

Castigurile modelelor de videochat pot ajunge chiar si la 10.000 de dolari pe luna daca respecta programul de lucru si dau dovada de ambitie si seriozitate. Mai mult, toate bonusurile si cadourile oferite de echipa Studio20 le vor ajuta pe fete sa isi doreasca si mai mult in fiecare zi de la acest domeniu de activitate.

Gratie profesionalismului de care a dat dovada in toti acesti ani, Studio20 a devenit prin munca si dedicare Studio Certificat Jasmin, ceea ce inseamna ca lucram in exclusivitate cu cei mai buni! Daca vrei sa devii Model Certificat Jasmin, te asteptam in echipa Studio20 Cehia, iar succesul este garantat. Din postura de model intr-un studio de videochat, te vei bucura de incasari record 100% legale.

Te visezi deja o femeie independenta? Vino la Studio20 Cehia si vei avea bani pentru calatorii in toata lumea, vacante exotice, o casa, o masina sau chiar un business in care sa investesti. Noi iti suntem alaturi, te invatam pas cu pas totul despre videochat si iti oferim cele mai bune conditii din Europa si, de ce nu, chiar si din lume.

Suntem aici sa excelam impreuna, tocmai de aceea avem nevoie de curajul si loialitatea ta. Rasplatim performanta, apreciem dedicarea si suntem intotdeauna gata de noi provocari! Stim ca pentru a-ti atinge obiectivele intr-un studio de videochat e nevoie de pasiune si implicare. Aceasta este singura modalitate de a fi un model de succes.

Foloseste-ti farmecul personal in fata membrilor pe care ii intalnesti pe site-urile de videochat si vei castiga enorm! Nici macar nu vei fi nevoita sa apelezi la nuditate, intrucat la Studio20 Cehia poti face videochat non-adult. Te asteptam in echipa si iti vom oferi toate detaliile la interviu! Schimba-ti viata in bine cu ajutorul nostru si noi te vom purta pe culmile succesului. Esti pregatita?

Galerie cu imagini de la Studio 20 Cehia

Locatie Studio 20 Cehia

Adresa: Sokolovská 371/1, 186 00 Karlín, Cehia

Telefon: +420 777 773 899

Email: jobs.prague@studio20.com

Leave a Reply