Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, laureat al galei YNOT Awards 2017

Pentru ca dorinta noastra este sa “excelam impreuna” cu modelele noastre si sa ne mentinem titlul de „cel mai bun studio de videochat din lume”, facem eforturi constante si investitii permanente in cel mai bun training, locatii exclusiviste, realizate cu mare atentie la detalii. Astfel, prin perseverenta, respect si multa munca, am dovedit in fata a peste 100 de companii si 500 de reprezentanti de la gala YNOT 2017 ca meritam din plin cele 3 premii castigate.

Cea de-a saptea editie a premiilor YNOT a avut loc pe 15 septembrie 2017, in Praga, la National House of Vinohrady. In cadrul acestei competitii, 175 de candidati au fost votati de colegii lor profesionisti, timp de mai mult de 2 luni, in 35 de categorii diferite, pentru a determina care sunt cei mai buni din aceasta industrie.

In orice colt al lumii, videochatul este o activitate respectata, mai ales ca iti poti pune in valoare atuurile personale, iar prin cel mai bun training, poti castiga admiratie, bani si cele mai importante premii din industrie. De aceea, munca noastra ca studio de videochat a fost recompensata cu numeroase premii de-a lungul timpului. Si pentru ca videochatul este in continua dezvoltare, evenimentele internationale din fiecare an aduc la aceeasi masa modele, site-uri si studiouri de videochat, dar si companii de publicitate, marketing, trafic, plati si numeroase alte servicii necesare in acest domeniu de actualitate.

Primul premiu al serii, cel pentru „Cel Mai Bun Model Nou in 2017 ” a fost adjudecat de Aubrey Nova, care a reusit aceasta performanta la nici 7 luni de la intrarea ei in echipa celui mai bun studio de videochat din lume, Studio20. Aceasta a urcat pe scena pentru a intra in posesia premiului si a multumit in discursul ei atat echipei de marketing si training Studio20, cat si intregii echipe Jasmin, pe pagina carora se afla pe o pozitie fruntasa, datorita castigurilor realizate.

Cel de-al doilea premiu adjudecat de studioul nostru de videochat este cel pentru “Cea Mai Buna Campanie de Marketing”, care le-a adus pe scena pe #girlsfromstudio20, o echipa de marketing si o familie formata din 15 colege dedicate trup si suflet modelelor noastre! La Studio20, respectul, alaturi de seriozitate si colaborare eficienta, ne aduc impreuna pe cele mai cunoscute scene ale acestei industrii si ne motiveaza sa fim mereu un studio de videochat de admirat si un model de urmat pentru ceilalti profesionisti.

Ultimul, dar nu cel din urma premiu, cel pentru „Cel mai bun studio de videochat din Romania, care ne onoreaza la fel de mult ca precedentele, i-a fost inmanat lui Mugur Frunzetti, CEO Studio20, care a declarat: „Este pentru a 3-a oara cand participam la YNOT Awards Praga si al 3-lea premiu pentru noi ca “Best Romanian Cam Studio”. Prima data cand am castigat, Studio20 avea 2 studiouri de videochat si aproximativ 40 de modele. Astazi vorbim despre de 15 studiouri de videochat in 5 tari, pe 3 continente. Ne dorim ca in urmatorii ani ca facem o treaba la fel de buna, sa mentinem si sa cream parteneriate la fel de bune pe viitor, sa fim la fel de dedicati si sa venim mereu cu inovatii care sa ne pastreze statusul de cel mai bun studio. Multumim tuturor!”

Nu am reusi sa ne mentinem pozitia de cel mai bun studio de videochat din lume, daca nu am fi o echipa pasionata de ceea ce facem, ambitiosi si dornici sa demonstram ca Romania este un concurent de temut in adjudecarea celor mai importante premii din industria divertismentului pentru adulti.

Principalele ingrediente pentru succesul profesional de care ne bucuram ca studio de videochat sunt reprezentate de faptul ca suntem o echipa unita, mereu orientata catre succes, open-minded, care invata permanent si care niciodata nu spune ca stie prea multe.

Fiecare zi intr-un studio de videochat, asa cum este Studio20, este o oportunitate de a descoperi lucruri noi, de a ni le insusi si a le impartasi. Si tu poti face parte din famila noastra, daca alegi sa fii model in cadrul unuia dintre studiourile noastre.

“Excelam impreuna” nu este un simplu motto, ci este un mod de viata pentru intreaga echipa Studio20. Suntem un studio de videochat legal, unde iti poti construi o cariera de succes, care sa iti permita sa iti implinesti toate dorintele.

Iti oferim training profesional, contract de artist-interpret, semnat chiar din prima zi, un mediu de munca placut si confortabil, cu tehnologie de ultima generatie si suport tehnic 24/7. In plus, te motivam constant cu premii si bonusuri prin care iti dovedim ca esti foarte importanta pentru noi. Hai si tu in echipa Studio20! Alaturi de noi, toate visurile tale pot deveni realitate!

Lasă un răspuns