You are currently viewing Studio20 a plecat acasa cu cele mai valoroase premii AW Awards

Studio20 a plecat acasa cu cele mai valoroase premii AW Awards

studio20 aw awards

A fi model la Studio20 inseamna sa vrei sa faci performanta. Ne mentinem in top si nu lasam sub nicio forma garda jos. Suntem cel mai bun studio de videochat din lume, iar munca ne este rasplatita la fiecare gala la care suntem prezenti. ,,Excelam impreuna”, facem eforturi constante si investitii permanente pentru a asigura cel mai bun training in locatii exclusiviste, realizate cu mare atentie la detalii.

De-a lungul timpului, am primit in nenumarate randuri trofee atat de valoroase pentru munca noastra si a modelelor noastre! Iar Gala AW Awards 2018 ne-a rasplatit inca o data eforturile. Este o reala onoare si mandrie pentru noi sa facem publice premiile pretioase care ni s-au acordat!

Studio20 si modelele sale au primit 4 premii in cadrul galei AW Awards 2018. Dintre acestea nu putea sa lipseasca premiul de Studio of the Year, una dintre distinctiile veterane in palmaresul Studio20, castigata de patru ori pana in acest moment.

,,Acesta este cel de-al IV-lea premiu pe care Studio20 il primeste in cadrul Galelor AW si nu am putea fi mai recunoscatori pentru increderea voastra, pentru voturile pe care ni le-ati acordat si, desigur, pentru modelele care fac parte din familia Studio20. Am dori sa multumim platformei Jasmin pentru sustinerea sa, precum si celor 17 studiouri din Romania, Ungaria, Columbia si SUA. Suntem recunoscatori!”, a declarat Andra Chirnogeanu, PR Executive Studio20.

Mugur Frunzetti, CEO Studio20 a prevazut acest premiu, declarand nu cu mult timp inainte ca 2018 este ,,unul dintre cei mai buni ani din istoria Studio20”.

Pe langa premiul Studio of the Year, 3 dintre modelele Studio20 au fost premiate pe scena Galei AW Awards 2018. Madelene Ray, una dintre novicele Studio20, a castigat distinctia de Best Newcomer, un premiu ce se acorda fetelor ce au activat in aceasta industrie pentru mai putin de 1 an, dar care au reusit sa aiba o prezenta impecabila si castiguri semnificative. Aceasta a urcat pe scena imbracata intr-o rochie neagra superba, care i-a complimentat in totalitate silueta. Suava si inocenta, colega noastra a multumit sustinerii neconditionate pe care a primit-o din partea intregii echipe Studio20.

Titlul de WebStar of the Year a fost castigat de catre Megan Kroft, una dintre modelele veterane ale Studio20. Cu o prezenta exceptionala in social media si mii de urmaritori, Megan are o relatie stransa cu fanii ei, fiind foarte apreciata pentru activitatea ei. ,,Sunt tanara si iubesc ceea ce fac. Sa postez pe social media si sa le arat urmaritorilor mei ce fac este parte din rutina mea zilnica. Din moment ce sunt atat de multe platforme care iti permit sa primesti un venit pasiv pe langa ceea ce castigi la locul de munca, ar fi pacat sa nu profit de aceasta oportunitate. Followerii mei sunt precum o familie si imi este mult mai usor sa lucrez in acest domeniu din moment ce primesc atat de multa dragoste din partea lor”.

Nu in cele din urma, Glammy Anya a primit premiul II pentru Best Fetish Model. Multimea a fost in delir cand frumoasa noastra colega a urcat pe scena; inca o data, aceasta a demonstrat ca este seducatoare si, in acelasi timp, foarte puternica.

Lasă un răspuns