Studio20 se alatura demersului „Romania vrea autostrazi“

Studio20 sustine demersul omului de afaceri Stefan Mandachi, „Romania vrea autostrazi“, astfel încât pe data de 15 martie, la ora 15:00, va opri toata activitatea studiourilor sale din Romania, Statele Unite ale Americii, Columbia si Ungaria.

15 minute de greva, in semn de protest
Campania a ajuns in atentia mass-mediei dupa ce omul de afaceri s-a aratat extrem de nemultumit de situatia autostrazilor din Moldova si a felului in care Statul gestioneaza banii publici. Acesta a declarat ca va suspenda activitatea celor 40 de restaurante pe care le detine timp de 15 minute pe data de 15 martie. In doar cateva zile, campaniei i s-au alaturat si alte companii din diverse domenii, precum si oameni de afaceri, sportivi, actori si persoane publice din Romania si Republica Moldova.

„Si noi vrem autostrazi!“
Studio20, cea mai mare retea internationala de videochat, sustine demersul si declara public „Si noi vrem autostrazi!“. Nu este prima data cand Studio20, cel mai mare studio de videochat din Romania, se alatura unei campanii pentru educarea populatiei, in speranta ca lucrurile se vor schimba, mai ales la nivel de mentalitate. Campanii precum „Pune mana pe carte“, in care Studio20 a oferit modelelor sale cursuri gratuite de limba engleza si cultura generala, precum si #CamForCharity, campanie derulata pe 5 septembrie, de Ziua Internationala a Caritatii, sunt doar cateva dintre modalitatile prin care franciza de renume isi doreste sa atraga atentia asupra problemelor cu care se confrunta societatea la ora actuala. Mai mult decat atat, Studio20 isi doreste sa traga un semnal de alarma cu privire la prejudecatile pe care oamenii le au despre industria de videochat, prin urmare sustine dreptul la educatie si le garanteaza tuturor tinerelor ca aceasta meserie nu se bazeaza numai pe infatisare.

„Suntem intotdeauna alaturi de ceilalti participanti in campanii sociale vizibile, pentru ca nu avem nimic de ascuns“, declara Mugur Frunzetti, CEO Studio20. „Suntem primul si printre singurele studiouri de videochat din Romania care apar public si ridica atentia asupra situatiei comunitatii, situatie care ne afecteaza pe toti. Pentru ca putem reusi numai impreuna“, mai spune acesta.

Asadar, pe 15 martie, la ora 15:00, Studio20 va spune ca „Romania vrea autostrazi“ in speranta ca viitorul se va schimba in bine cu ajutorul tuturor celor implicati.

Lasă un răspuns