Videochat Nonadult vs Videochat Adult vs Videochat Glamour

* actualizat in 2024

Ai decis ca vrei sa fii model online, insa nu stii pentru ce fel de videochat sa optezi? Majoritatea studiourilor de videochat promoveaza doua „sectiuni”: videochat nonadult si videochat adult. Studio 20 iti recomanda insa sa incerci si varianta de videochat glamour.

Ambele sectiuni de videochat se adreseaza persoanelor majore, diferenta dintre ele resimtindu-se la conditiile impuse de catre site-urile de videochat referitor la conversatiile dintre model si client, precum si permiterea sau interzicerea nuditatii.

Probabil ai citit ca videochatul non-adult este pentru modelele mai timide, care nu au suficienta incredere in atuurile lor sau care inca nu si-au descoperit toate punctele forte, lucruri care nu sunt adevarate. Videochatul non-adult interzice nuditatea, nu conteaza daca esti introvertita sau extrovertita etc., pur si simplu nu ai voie sa te dezbraci. Sesiunile online cu admiratorii se bazeaza pe conversatii si pe creativitatea modelelor de a-i seduce si intretine perioade cat mai indelungate.

Daca te gandesti „ce bine, vreau sa optez pentru aceasta sectiune”, avem si o veste nu prea placuta, pe care majoritatea studiourilor „uita” sa o mentioneze in prezentarile facute. Veniturile din videochat non-adult sunt mici, mult mai mici decat cele din videochat. Logic, pentru ca barbatii nu sunt atrasi de ceea ce le este interzis. Sa ne gandim putin la rolul unui barbat in societate, el este curajos, luptator, el trebuie sa „vaneze” femeia care sa-l ajute la reproducerea speciei lui. In concluzie, barbatii vor totul, este o mare diferenta intre a lupta pentru a-ti indeplini obiectivele (chiar daca nu vei reusi) si a sti din start ca nu poti obtine ce iti doresti.

Probabil ca acum te intrebi “sa fiu model de videochat adult? Parca nu sunt asa de sigura ca vreau”. Videochatul presupune, in timpul discutiilor dintre model si client show-uri adult, nuditate, erotism – toate acele lucruri care te fac sa eziti in a deveni model de videochat. Vestea buna este ca in cadrul acestei sectiuni poti obtine castiguri financiare foarte mari. In plus, durata dintre inceputul conversatiei si momentul in care renunti la haine, cat si procentul in care o faci, depinde doar de tine si de abilitatile tale de a conduce sesiunea online, astfel incat sa satisfaci interesul admiratorilor.

Studio20 te incurajeaza sa alegi videochatul glamour (non-adult). Cand spunem “glamour” ne referim la un stil propriu pentru obtinerea unor venituri finaciare mari.

Femeile, folosindu-si inteligenta si puterea de seductie, pot cuceri / manipula orice barbat, iar asta nu mai este un mister pentru nimeni. Nu trebuie sa fii dezbracata pentru a cuceri un barbat, trebuie doar sa-l inciti cu o tinuta vestimentara adecvata, care da frau liber imaginatiei, fanteziilor. Evita sa spui un „NU” ferm fanteziei unui barbat, da-i de inteles ca iti doresti foarte mult sa fii alaturi de el, dar sa gasesti o cale prin care sa-l convingi ca ceea ce ii vei oferi tu il va face si mai fericit, pentru ca te va face pe tine fericita.

Motto-ul unui model de videochat glamour trebuie sa fie “Imbracamintea, machiajul si atitudinea modeleaza aura de seductie“. In viata lucrurile nu pot fi separate ferm in alb si nergu, sunt foarte multe in nuante de gri, gri care poate fi mai deschis sau mai inchis. Exact asa este si videochatul glamour, poate fi solutia ideala pentru un model online care-si doreste venituri financiare mari, dar care prefera sa isi foloseasca inteligenta si puterea de manipulare, nu doar nuditatea.

Daca am reusit sa-ti starnim interesul, nu ezita sa completezi formularul din sectiunea angajari videochat. In scurt timp, un membru al echipei noastre te va contacta si veti demara procesul de semnare a contractului de colaborare interpret – artist.