Videochat Nonadult vs Videochat Adult vs Videochat Glamour

Te-ai decis ca vrei sa fii model, insa nu stii pentru ce fel de videochat sa optezi? Majoritatea studiourilor de videochat promoveaza 2 “sectiuni”: videochat nonadult si videochat adult. Studio 20 va recomanda insa sa incercati videochat glamour.

Ambele sectiuni de videochat se adreseaza persoanelor majore, diferenta dintre ele resimtindu-se la conditiile impuse de catre siteurile de videochat privind conversatiile dintre model si client, precum si permiterea sau interzicerea nuditatii.

Probabil ai citit ca videochatul nonadult este pentru modelele mai timide, care nu au suficienta incredere in atuurile lor sau care inca nu si-au descoperit toate punctele forte, lucruri care nu sunt adevarate.

Videochatul nonadult interzice nuditatea, nu conteaza daca esti introvertita sau extrovertita etc, pur si simplu nu ai voie sa te dezbraci.

Daca te gandesti “ce bine, vreau sa optez pentru aceasta sectiune”, avem si o veste nu prea placuta, pe care majoritatea studiourilor “uita” sa o mentioneze in prezentarile facute. Veniturile din videochat nonadult sunt mici, mult mai mici decat cele din videochat. Logic, pentru ca barbatii nu sunt atrasi de ceea ce le este interzis. Sa ne gandim putin la rolul unui barbat in societate, el este curajos, luptator, el trebuie sa “vaneze” femela care sa-l ajute la reproducerea specie lui. In concluzie, barbatii vor totul, este o mare diferenta intre a lupta pentru a-ti indeplini obiectivele (chiar daca nu vei reusi) si a sti din start ca nu poti obtine ce iti doresti.

Probabil ca acum va ganditi “sa fiu model de videochat adult? Parca nu sunt asa de sigura ca vreau”. Videochatul presupune in timpul discutiilor dintre model si client show-uri adult, nuditate, erotism – toate acele lucruri care te fac sa eziti in a deveni model de videochat. Vestea buna este ca in cadrul acestei sectiuni puteti obtine castiguri financiare foarte mari.

Studio20 va incurajeaza sa alegeti videochatul glamour (non-adult). Cand spunem “glamour” ne referim la un stil propriu pentru obtinerea unor venituri finaciare mari.

Femeile, folosindu-si inteligenta si puterea de seductie, pot cuceri / manipula orice barbat. Nu trebuie sa fii dezbracata pentru a cuceri un barbat, trebuie doar sa-l inciti cu o tinuta vestimentara adecvata, care da frau liber imaginatiei, fanteziilor. Evita sa pui un nu ferm la fantezia unui barbat, trebuie sa ii dai de inteles ca iti doresti foarte mult sa fii alaturi de el, dar sa gasesti o cale prin care sa-l convingi ca ceea ce ii vei oferi tu il va face si mai fericit, pentru ca te va face pe tine fericita.

Motto-ul unui model de videochat glamour trebuie sa fie “Imbracaminte, machiajul si atitudinea modeleaza aura de seductie“. In viata lucrurile nu pot fi separate ferm in alb si nergu, sunt foarte multe in nuante de gri, gri care poate fi mai deschis sau mai inchis, exact asa este si videochatul glamour, solutia ideala pentru un model care-si doreste venituri financiare mari, dar care prefera sa isi foloseasca inteligenta si puterea de manipulare si nu doar nuditatea.