O alta intrebare care ne este adresata adesea este daca putem oferi credite pentru modelele noastre de videochat. Raspunsul este da, indiferent de natura creditului de care ai nevoie.

Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, ofera modelelor sale oportunitatea de a fi proprietarele propriei case cu ajutorul unui credit pentru locuinta. 

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a beneficia de aceasta oportunitate?

Daca deja esti model videochat, stii ca poti castiga sume colosale intr-un timp mult mai scurt decat daca ai lucra in orice alt domeniu, fara experienta necesara. Daca te gandesti sa devii model, posibil ca ai auzit despre sumele pe care le castiga modelele si te gandesti sa profiti si tu si sa iti indeplinesti dorintele personale si materiale.

Pe langa training gratuit, cursuri de limba engleza, limuzina Studio20 si multe alte beneficii pe care le ofera Studio20, acum modelel au ocazia de a-si achizitiona un apartament sau o casa prin creditul pentru locuinta. 

Studio 20 ofera credit pentru locuinta pe care ti-o doresti, si mai mult de atat, impreuna cu managerul de studio, vei face un plan financiar pentru a vedea exact cat de repede poti plati ratele si de cate ore e nevoie pana ajungi sa-ti atingi visul.

Cum ma calific?

Orice model videochat Studio20 care a depasit 3 luni de cand a inceput colaborarea poate beneficia de acest credit pentru locuinta. Managerul studioului va analiza castigurile tale din primele 3 luni si impreuna veti lucra la un plan pentru viitor. Nu ai nevoie de istoria veniturilor, declaratii fiscale, adeverinte, giranti si nici nu trebuie sa explici ce lucrezi si de unde ai bani, cum stii deja ca patesti cu bancile.

Care e valoarea maxima a creditului?

Valoare maxima depinde de venitul tau medie ca rata sa fie sustenabila. Asta inseamna ca dupa ce platesti rata, sa iti ramana suficienti bani nu doar ca sa supravietuiesti, dar ca sa traiesti frumos in continuare.

Ce tip de locuinta pot sa cumpar?

Impreuna cu un agent imobiliar, vom analiza impreuna care e casa pe care ti-o doresti si cum poti ajunge sa o ai. Noi recomandam o casa/apartament nou, gata finalizat, in care sa te poti muta cat mai repede.

Cum voi plati?

Plata ratelor va fi extrem de simpla, la fiecare perioada de plata vei avea o parte a platii pe care o vei aloca direct ratelor la locuinta. Daca ai o problema medicala si nu poti lucra o perioada dintr-un an, iti putem muta rata din perioada respectiva fara probleme.

Nu uita ca scopul nostru comun este sa “Excelam impreuna!”.

Inapoi la „Intrebari despre Videochat”

Lasă un răspuns