Vrei sa ne intrebi ceva? Vrei sa stii ce locuri de munca in videochat oferim? Vrei un job in videochat la Studio 20? Vrei sa ne vizitezi, sa ne cunoastem si sa afli mai multe despre noi? Orice ai vrea, usa noastra este deschisa!

Bine ai venit in sectiunea dedicata angajarilor in videochat la Studio 20! Stim ca iti doresti o viata mai buna, dar pentru asta ai nevoie de un job stabil si bine remunerat. Iar daca mai faci si ce iti place, cu atat mai bine.

Aplicand pentru angajari videochat Bucuresti la Studio 20 ai sansa sa devii parte a familiei noastre. Suntem o companie de top, care face doar angajari in videochat profesionale. Suntem mandri de echipa noastra alaturi de care ne-am cultivat abilitatea de a recruta si a pregati modelele care aleg sa se angajeze in videochat, iar pentru asta am fost rasplatiti cu numeroase si importante premii internationale din industrie, mai multe decat orice studio din lume nu doar din Romania.

Daca aplici pentru angajari videochat la oricare studio detinut de Studio 20 iti promitem ca in scurt timp te vei transforma intr-o adevarata maestra a seductiei si manipularii, iar daca esti serioasa si te implici 100% poti obtine castiguri fabuloase – pana la 25.000 de dolari lunar. In numai cativa ani dupa ce ai acceptat oferta de angajari videochat, poti sa-ti cumperi o casa, o masina, sa calatoresti prin toata lumea, sa-ti faci operatiile estetice la care ai visat mereu si sa-ti cumperi tot ceea ce vrei. Da, suna incredibil, insa nu trebuie decat sa ne vizitezi pentru a-ti dovedi ca este adevarul. Poti vedea paymenturile modelelor de top din Studio 20 si poti chiar vorbi cu ele.

Nu ne-am facut un tipar anume pentru recrutarea modelelor de videochat, ci ne dorim sa ai varste intre 18-40 de ani, sa fii serioasa si ambitioasa in jobul tau. Trebuie sa fii mereu dispusa sa inveti, sa te intreci pe tine, sa-ti depasesti fricile, slabiciunile, defectele si sa-ti pui feminitatea in valoare la orice ora din zi si din noapte. Pentru a ajunge in varf, odata ce ai fost admisa pentru angajari videochat Bucuresti, trebuie sa ai mereu o atitudine si o conduita corecte. Trebuie sa iti vezi mereu interesul si sa treci peste micile neplaceri ale zilei, asa cum ar face orice profesionist. Iar noi te vom recompensa regeste cu cele mai mari castiguri din videochat, la care adaugam constant premii, bonusuri si diverse concursuri.

Pe langa toate aceste avantaje de care si tu te poti bucura odata ce aplici pentru angajari videochat Bucuresti la studioul nostru, vei beneficia de contract de artist-interpret, de asigurari sociale – pensie si sanatate, de asigurare medicala privata, aparatura performanta, lumini profesionale si suport tehnic non stop. Echipa noastra de make-up artisti si hairstylisti te vor ajuta sa te transformi zilnic, astfel incat sa te simti cea mai frumoasa femeie din lume.

Esti in cautare de locuri de munca in videochat?

La Studio 20 iti oferim sansa unica de a te afirma si a-ti castiga independenta financiara. Daca alegi sa aplici pentru angajari videochat Bucuresti la Studio 20, zilnic vei fi curtata, vei primi complimente, vei lucra intr-un mediu prietenos si modern si vei avea alaturi o echipa unita, care te va ajuta sa-ti atingi obiectivele propuse.

Studio 20 isi mareste constant echipa de modele deoarece periodic deschidem noi locatii in Romania, dar si in afara tarii. In doar doi ani, am reusit sa inauguram studiouri in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Craiova, Oradea dar si peste hotare, tocmai in Los Angeles, Statele Unite ale Americii, pentru care aplicatiile pentru angajari in videochat sunt mereu deschise.