Noutati

Studio 20 deschide un nou studio de videochat in Ungaria, Budapesta!

„Excelam impreuna” si impreuna mergem mai departe. Cel mai nou studio de videochat marca Studio 20 te asteapta in Ungaria! Gratie investitiilor constante in oameni, in tehnologie si determinarea de a cuceri mapamondul, studioul de videochat din Ungaria se inscrie cu succes in franciza Studio 20, ridicandu-se la aceleasi standarde de profesionalism, lux si eleganta cu care ne-am obisnuit deja modelele.

studio videochat Ungaria Studio 20

Noul studio de videochat din Ungaria este localizat in Budapesta, in cladirea de birouri a mall-ului Duna Plaza, intr-un spatiu generos de 600 mp, impartit in 16 camere tematice echipate cu tehnologie de ultima generatie (camere video, microfoane etc.). Aici Studio 20 A pus la dispozitia modelelor o echipa de suport profesionala care va fi acolo 24 de ore din 24, traineri care se vor ocupa de tinutele lor speciale si de make-up, care le vor oferi cursuri gratuite de limba engleza si cultura generala si tot ce vor avea nevoie ca acestea sa devina modele de top care sa incaseze venituri fabuloase, de peste 10.000$ pe luna. Totul desfasurandu-se intr-un cadru absolut legal si in baza unor conditii de munca extraordinare, care iti vor intrece toate asteptarile!

Inca din prima ta zi de activitate in cadrul studioului de videochat din Ungaria vei semna un contract de artist-interpret, care iti va garanta venituri sigure si legale, cu acte in regula, conform normelor in vigoare. Venitul minim garantat in primele 3 luni de activitate este 1.000$ pe luna, indiferent de performantele modelelor din aceasta perioada. Dar cu siguranta vei avea ocazia sa depasesti acest venit minim, prin numeroasele bonusuri pe care ti le oferim (cu exceptia primelor doua, care nu se pot cumula), adaugate la comisionul standard de 50%, astfel:
– 2% daca activezi online peste 90 de ore in acea perioada;
– 5% daca activezi online peste 100 de ore in acea perioada;
– 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
– 5% daca ramai in echipa de modele ale acestui studio de videochat din Ungaria timp de 12 luni complete.

studio videochat Ungaria

Ca model al studioului de videochat din Budapesta – Ungaria vei beneficia de un trafic foarte mare al site-urilor partenere, deoarece Studio 20 asigura modelelor sale peste 300.000 de vizitatori pe zi datorita parteneriatului exclusiv cu Live Jasmin si a unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna. Tot aici vei beneficia de campanii de marketing si promovare, daca iti doresti sa devii faimoasa si sa obtii titluri precum: “Best Model”, “Best Emerging Model”, “Best Smile”, “Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc.

Modelele studioului de videochat din Ungaria vor simti cu siguranta beneficiile acestei meserii in cel mai scurt timp. Dupa 6 luni in cadrul companiei ele vor putea solicita credite fara dobanda direct de la Studio 20. In plus, te ajutam la inceput de drum cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up, in caz ca ai nevoie. Studioul de videochat din Ungaria iti va satisface toate nevoile si iti va indeplini toate dorintele, daca vei da dovada de perseverenta si implicare in ceea ce faci.

Asadar, daca vrei sa excelezi alaturi de noi, daca vrei sa-ti atingi toate obiectivele financiare, cum ar fi sa-ti cumperi cele mai scumpe haine, o masina de lux sau o casa in timp record, daca vrei sa-ti indeplinesti toate visurile si ai determinarea si perseverenta necesare, vino in echipa primului studio de videochat din Ungaria marca Studio 20! Suntem alaturi de tine!

Ce extra beneficii ai in oferta de angajari in videochat de la Studio20

Studio20, cel mai mare studio de videochat din lume, iti aduce in oferta de angajari in videochat si mai multe beneficii decat pana acum!

Pentru ca ne dorim constant sa ne autodepasim, sa ducem aceasta meserie la un nou nivel de profesionalism si performanta, asadar sa “excelam impreuna”, ne straduim sa imbunatatim si mai mult conditiile de lucru si sa iti aducem noi avantaje de care te poti bucura daca alegi sa aplici pentru angajari in videochat la Studio20.

Stim ca nu putem ajunge pe cele mai inalte culmi ale succesului fara ajutorul echipei noastre de modele, de aceea, ne-am gandit la doua noi modalitati prin care iti putem rasplati efortul depus, pe langa celelalte beneficii deja existente.

Iata extra avantajele de care te poti bucura de la 1 septembrie 2017 daca aplici pentru oferta de angajari in videochat de la Studio20:

1. Venit minim garantat de 1.000$

Prima schimbare majora este legata de sistemul de recompensare financiara pe care Studio20 il pune in practica. Astfel, toate modelele noi de sex feminin care aplica pentru angajari in videochat in cadrul studiourilor din Romania, Ungaria si Columbia vor avea, in primele 3 luni, un venit lunar minim garantat de 1000$.

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a primi acest venit:

– sa fii acceptata in cadrul interviului de angajare in videochat. Pentru a fi model in cadrul Studio20, e nevoie sa ai un aspect fizic placut, sa fii ambitioasa, sa ai o atitudine deschisa si pozitiva, sa cunosti si sa vorbesti foarte bine limba romana si sa ai minime cunostinte de limba engleza;
– sa fii on-line minim 90 de ore in respectiva perioada;
– sa respecti programul de lucru stabilit si sa nu lipsesti de la cursurile de limba engleza. Bineinteles, daca ai motive intemeiate, poti face schimb de ture cu prima ta zi libera din acea perioada, numai inainte de inceperea turei;
– sa urmezi cu constiinciozitate perioada de training si recomandarile echipei de suport.

Vom incerca sa facem in asa fel incat modelele care au aplicat pentru angajari in videochat si au fost acceptate in echipa sa inceapa activitatea on-line in zilele de 1/2 si 16/17 ale lunii. In caz contrar, venitul minim garantat se va acorda oricum in primele 6 perioade complete.
De exemplu, daca ai inceput activitatea in data de 28 august, vei primi un venit minim de 1.000 de dolari in septembrie, octombrie si noiembrie.

De asemenea, acest venit minim va fi platit in fiecare a doua perioada, daca incasarile tale din cele doua perioade sunt sub valoarea de 1.000 de dolari. Astfel, daca incepi sa intri online pe 16 septembrie, vei primi comisionul normal pentru perioada 16-30 septembrie pe 25 octombrie si apoi, vei primi diferenta pana la 1.000 de dolari pe 10 noiembrie, daca castigurile tale din perioada 16-30 septembrie si 1-15 octombrie sunt sub 1.000 de dolari.

In cazul in care castigurile pe care le cumulezi in primele 3 luni de la angajarea in videochat sunt mai mari de 1.000$, atunci vei primi integral partea care ti se cuvine, si nu doar venitul minim garantat.

2. Comision cumulativ de pana la 65% din castiguri

Cel de-al doilea extra beneficiu gandit pentru modelele care aplica pentru oferta de angajari in videochat la Studio20, atat cele de sex feminin, cat si cele de sex masculin, este introducerea unui nou sistem de bonusuri.

Pe langa comisionul standard brut de 50%, toate modelele de videochat vor primi urmatoarele bonusuri:

– 2% daca au fost on-line peste 90 de ore in acea perioada;
– 5% daca au fost on-line peste 100 de ore in acea perioada;
– 5% daca venitul total este peste 10.000 de dolari in acea perioada;
– 5% daca lucreaza in cadrul Studio20 pentru 12 luni, fara intrerupere.

Bonusurile de mai sus pot fi cumulate (cu exceptia primelor doua). Astfel, un model care a aplicat pentru oferta de angari in videochat la Studio20 si a fost acceptat poate avea un comision maxim de 65%!

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a beneficia de aceste avantaje?

Ca si in primul caz, cel al venitului minim garantat, trebuie sa respecti programul de lucru stabilit si sa participi la cursurile de limba engleza. Din nou, daca ai motive serioase, schimburile pot fi facute in prima zi libera, daca aceasta este in aceeasi perioada, dar numai inainte de inceperea turei, fara nicio exceptie.

De asemenea, pentru a primi bonusurile si pentru a le putea cumula, daca intampini vreo anumita problema, trebuie sa contactezi managementul studioului inainte de inceperea turei si sa ceri o reprogramare pe baza unor motive valide, numai daca ai o zi libera in acea perioada.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si profita acum de sansa unei angajari in videochat la cel mai mare studio din lume! Te bucuri de nenumarate beneficii si suport constant pentru a avea o cariera stralucita in acest domeniu.

Totul depinde doar de cat de serioasa, perseverenta, ambitioasa si dornica esti sa reusesti in viata. Alaturi de Studio20, toate visurile tale pot deveni realitate! Hai sa ne cunoastem si sa vezi cu ochii tai ce inseamna sa fii un model de succes. Te asteptam la interviu!

Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, laureat al galei YNOT Awards 2017

Pentru ca dorinta noastra este sa “excelam impreuna” cu modelele noastre si sa ne mentinem titlul de „cel mai bun studio de videochat din lume”, facem eforturi constante si investitii permanente in cel mai bun training, locatii exclusiviste, realizate cu mare atentie la detalii. Astfel, prin perseverenta, respect si multa munca, am dovedit in fata a peste 100 de companii si 500 de reprezentanti de la gala YNOT 2017 ca meritam din plin cele 3 premii castigate.

Cea de-a saptea editie a premiilor YNOT a avut loc pe 15 septembrie 2017, in Praga, la National House of Vinohrady. In cadrul acestei competitii, 175 de candidati au fost votati de colegii lor profesionisti, timp de mai mult de 2 luni, in 35 de categorii diferite, pentru a determina care sunt cei mai buni din aceasta industrie.

In orice colt al lumii, videochatul este o activitate respectata, mai ales ca iti poti pune in valoare atuurile personale, iar prin cel mai bun training, poti castiga admiratie, bani si cele mai importante premii din industrie. De aceea, munca noastra ca studio de videochat a fost recompensata cu numeroase premii de-a lungul timpului. Si pentru ca videochatul este in continua dezvoltare, evenimentele internationale din fiecare an aduc la aceeasi masa modele, site-uri si studiouri de videochat, dar si companii de publicitate, marketing, trafic, plati si numeroase alte servicii necesare in acest domeniu de actualitate.

Primul premiu al serii, cel pentru „Cel Mai Bun Model Nou in 2017 ” a fost adjudecat de Aubrey Nova, care a reusit aceasta performanta la nici 7 luni de la intrarea ei in echipa celui mai bun studio de videochat din lume, Studio20. Aceasta a urcat pe scena pentru a intra in posesia premiului si a multumit in discursul ei atat echipei de marketing si training Studio20, cat si intregii echipe Jasmin, pe pagina carora se afla pe o pozitie fruntasa, datorita castigurilor realizate.

Cel de-al doilea premiu adjudecat de studioul nostru de videochat este cel pentru “Cea Mai Buna Campanie de Marketing”, care le-a adus pe scena pe #girlsfromstudio20, o echipa de marketing si o familie formata din 15 colege dedicate trup si suflet modelelor noastre! La Studio20, respectul, alaturi de seriozitate si colaborare eficienta, ne aduc impreuna pe cele mai cunoscute scene ale acestei industrii si ne motiveaza sa fim mereu un studio de videochat de admirat si un model de urmat pentru ceilalti profesionisti.

Ultimul, dar nu cel din urma premiu, cel pentru „Cel mai bun studio de videochat din Romania, care ne onoreaza la fel de mult ca precedentele, i-a fost inmanat lui Mugur Frunzetti, CEO Studio20, care a declarat: „Este pentru a 3-a oara cand participam la YNOT Awards Praga si al 3-lea premiu pentru noi ca “Best Romanian Cam Studio”. Prima data cand am castigat, Studio20 avea 2 studiouri de videochat si aproximativ 40 de modele. Astazi vorbim despre de 15 studiouri de videochat in 5 tari, pe 3 continente. Ne dorim ca in urmatorii ani ca facem o treaba la fel de buna, sa mentinem si sa cream parteneriate la fel de bune pe viitor, sa fim la fel de dedicati si sa venim mereu cu inovatii care sa ne pastreze statusul de cel mai bun studio. Multumim tuturor!”

Nu am reusi sa ne mentinem pozitia de cel mai bun studio de videochat din lume, daca nu am fi o echipa pasionata de ceea ce facem, ambitiosi si dornici sa demonstram ca Romania este un concurent de temut in adjudecarea celor mai importante premii din industria divertismentului pentru adulti.

Principalele ingrediente pentru succesul profesional de care ne bucuram ca studio de videochat sunt reprezentate de faptul ca suntem o echipa unita, mereu orientata catre succes, open-minded, care invata permanent si care niciodata nu spune ca stie prea multe.

Fiecare zi intr-un studio de videochat, asa cum este Studio20, este o oportunitate de a descoperi lucruri noi, de a ni le insusi si a le impartasi. Si tu poti face parte din famila noastra, daca alegi sa fii model in cadrul unuia dintre studiourile noastre.

“Excelam impreuna” nu este un simplu motto, ci este un mod de viata pentru intreaga echipa Studio20. Suntem un studio de videochat legal, unde iti poti construi o cariera de succes, care sa iti permita sa iti implinesti toate dorintele.

Iti oferim training profesional, contract de artist-interpret, semnat chiar din prima zi, un mediu de munca placut si confortabil, cu tehnologie de ultima generatie si suport tehnic 24/7. In plus, te motivam constant cu premii si bonusuri prin care iti dovedim ca esti foarte importanta pentru noi. Hai si tu in echipa Studio20! Alaturi de noi, toate visurile tale pot deveni realitate!

3 sfaturi pentru un model de videochat aflat la inceput de drum

„Care e drumul spre inima barbatilor?” Ca model de videochat aflat la inceput de drum, dar care isi doreste sa ajunga in varf, raspunsul la aceasta intrebare este cheia catre succes.

La fel ca femeile, si barbatii trebuie intelesi! Doar in felul acesta vei reusi sa intri in gratiile lor, iar de aceasta reusita personala depinde si reusita ta in videochat. Depinde doar de tine daca vei deveni un model de videochat de top si vei face o arta din aceasta meserie, in functie de cat de mult vei tine cont de psihologia barbatilor, deoarece acestia vor fi pana la urma publicul tau –caruia, ca orice alt artist, trebuie sa-i oferi ceea ce isi doreste, bazandu-te pe empatie si facand apel la sentimente, trairi si ganduri.

Ca model de videochat, trebuie sa stii de la bun inceput ca vei avea de interactionat cu tot felul de barbati, de diferite tipologii, nationalitati, care au diferite pasiuni si gusturi, cu un grad diferit de educatie si cultura, avand diferite varste si meserii. Cu toate acestea, exista anumite trasaturi comune pentru toti barbatii, pe care un model de videochat ar trebui sa le cunoasca. Este vorba, pana la urma, de psihologia masculina. Sunt mai multe aspecte general valabile care definesc barbatul din zilele noastre, iar un model de videochat care isi doreste sa fie de succes trebuie sa le descopere si sa le analizeze atent.

Atentie! Barbatii nu-si doresc doar sex! Nu privesc femeile ca fiind simple „instrumente sexuale”. Barbatii nu sunt nici egoisti, nici pradatori, ci mai degraba introvertiti si uneori incapabili sa-si exprime adevaratele sentimente. Ajuta-i! Un model de videochat adevarat este mai mult decat un performer, este un bun psiholog si un bun ascultator. De aceea, pentru a pune bazele unei relatii autentice si durabile cu fanii sai, un model de videochat trebuie sa le ofere acestora o companie cat mai relaxanta si distractiva, ajutandu-i sa se exteriorizeze prin activitati si conversatii placute. Modelul de videochat trebuie sa transmita incredere si empatie fanilor sai, sa-i asculte fara ca acestia sa se simta criticati sau etichetati in vreun fel.

Cu cat modelul de videochat are o atitudine mai deschisa fata de barbatii cu care interactioneaza virtual, cu atat mai mult acestia vor prinde incredere sa vorbeasca liber despre tot ce-i framanta. Odata ce se vor simti intelesi, ei vor dori sa pastreze legatura cu acel model de videochat, si nu cu altul! In felul acesta, tu vei fi castigata din toate punctele de vedere: vei deveni un model de videochat de succes, iar castigurile tale vor creste considerabil!

Asadar, ca sa ajungi un model de videochat de top, trebuie sa stii urmatoarele lucruri esentiale despre barbati:

1. Barbatii vorbesc mai putin decat femeile, dar fac mai multe
Daca vrei sa fii un model de videochat priceput, intreba membrii cu care interactionezi mai mult despre actiunile lor decat despre ganduri si emotii! Barbatii se simt validati in fata femeilor atunci cand vorbesc despre reusitele lor, iar odata cu cresterea stimei de sine, acestia vor prinde incredere sa ti se confeseze si mai mult. Totodata, aratandu-te interesata de actiunile lor, acest lucru ii va incuraja sa revina la tine de fiecare data cand vor avea nevoie sa se simta increzatori, ceea ce este foarte avantajos pentru veniturile unui model de videochat. In plus, tine cont de faptul ca barbatii prefera sa comunice putin si concis. Prin urmare, pentru a vorbi aceeasi limba cu ei, foloseste fraze scurte si bine structurate!

2. Barbatilor nu le este usor sa vorbeasca despre sentimentele lor
In conceptia barbatilor, cu cat te deschizi mai mult, cu atat devii mai vulnerabil. Iar lor nu le place acest lucru, considerand ca e o trasatura feminina. Dar asta nu inseamna ca barbatii nu simt nevoia sa vorbeasca despre ceea ce simt! De aceea, un model de videochat trebuie sa aiba foarte multa rabdare cu membrii sai si sa nu-i forteze sa vorbeasca despre sentimentele lor daca acestia nu sunt pregatiti. Mai intai, ca model de videochat, trebuie sa creezi un cadru potrivit, intim, sa seduci mintea barbatului, remarcandu-i in primul rand punctele forte, si nu slabiciunile! Intra in pielea barbatului, dar lasa-te purtata de el! Lasa-l pe el sa creada ca detine controlul si ca e cel puternic. Orice barbat are nevoie sa fie admirat, apreciat, laudat si inteles, iar abia apoi acesta se va deschide in fata modelului de videochat. Castiga-i increderea!

3. Barbatii evita sa vorbeasca atunci cand sunt stresati
Un model de videochat trebuie sa stie ca barbatii reactioneaza diferit la stres, spre deosebire de femei. Un barbat nu simte nevoia sa vorbeasca imediat despre ceea ce-l preocupa si sa se descarce. Modelul de videochat ideal nu trebuie sa-si forteze membrii sa iasa din zona lor de confort si sa-i descoase pe toate partile pentru a-i destresa, ci dimpotriva! Mai bine le distragi atentia de la problemele lor propunandu-le o activitate placuta pentru amandoi. Dupa aceea, cu siguranta va fi deschis la discutie 100%.

Dupa cum vezi, drumul catre inima barbatilor este comunicarea, dar facuta pe intelesul lor. Astfel vei intra in gratiile lor si vei avea numai de castigat ca model de videochat. Invata sa comunici cu un barbat, tinand cont de psihologia sexului tare, iar videochatul va deveni floare la ureche pentru tine!

Cum poti deveni in scurt timp un model de video chat de succes

Industria videochatului este pe cat de interesanta, pe atat de populara si competitiva. Nu este usor sa devii un model de video chat de succes, deoarece nu este suficient sa te dezbraci si sa astepti sa intre banii in cont.

Ca in orice meserie, in video chat trebuie sa tii cont de anumite reguli, sa stii cum sa interactionezi cu membrii si cum sa ii faci sa converseze cu tine cat mai mult timp. Stilul tau, obiectivele si dorinta de munca sunt caracteristicile care te vor diferentia de restul modelelor de video chat.

Iti vom enumera cateva sfaturi si trucuri prin care poti deveni in scurt timp un model de videochat de succes. Astfel, vei castiga mai multi bani si vei avea posibilitatea de a te bucura de lucrurile frumoase din viata ta.

1. Gandeste-te cine vrei sa fii in fata camerei video si asigura-te ca esti constanta
Axeaza-te pe un anumit tip de personalitate, fara schimbari prea drastice de la o zi la alta. De exemplu, daca iti doresti sa fii genul de fata rea si maine vrei sa fii genul de femeie mai timida, angelica, e posibil ca acest lucru sa nu fie pe placul membrilor si fanilor tai. Membrii nemultumiti nu petrec prea mult timp in fereastra de chat, asadar nu vei avea castiguri prea mari.

Desi pare ciudat, oamenii uita de multe ori ca poti fi o persoana complexa si vor sa experimenteze aceleasi lucruri pe care le-au vazut si in sesiunile de chat anterioare.

Asta nu inseamna sa abordezi intotdeauna fix acelasi gen de atitudine, de outfit sau de machiaj, deoarece membrii se vor plictisi si vor cauta alte modele de video chat. Fii creativa si incearca sa mentii aceeasi atmosfera placuta si sa ai mereu aceeasi fire prietenoasa, rebela si rea, in functie de ce ti-ai propus, insa cu mici valente si schimbari subtile de atitudine, care sa faca diferenta si sa iti mentina publicul interesat. Astfel, vei castiga increderea celor care te privesc si ii vei face sa revina mereu la tine.

Aceasta constanta a atitudinii si a atmosferei iti va usura foarte mult munca de model de video chat, stiind deja cand intri online cum trebuie sa te comporti si ce stil sa abordezi. Totul iti va veni natural si nu vei mai fi debusolata.

2. Urmeaza un program de munca regulat
Acest lucru s-ar putea sa nu fie intotdeauna posibil, dar incearca sa lucrezi dupa un program clar stabilit. Vei vedea ca acest detaliu te va ajuta foarte mult in cariera de model de video chat, deoarece le va fi foarte usor fanilor tai sa te gaseasca atunci cand vor sa interactioneze cu tine.

Dat fiind faptul ca oamenii tind sa functioneze dupa un program stabil, foloseste acest aspect in avantajul tau. Vei vedea ca, daca anunti membrii cu privire la orele in care vei fi disponibila pe site-ul de video chat, ei vor reveni pentru a vorbi cu tine. Totusi, asigura-te ca iti respecti cuvantul dat si ca vei fi online atunci cand ai anuntat ca o vei face.

3. Gaseste elemente care sa te faca unica
Unii oameni au talente sau interese speciale, cum ar fi dansul, role play-ul, jocurile video, limbile straine, muzica sau anumite sporturi. Pentru a te diferentia de celelalte modele de video chat, afla mai multe despre fanii tai si gaseste o modalitate prin care sa incorporezi cateva dintre interesele lor in show-urile tale. Asta te va face unica in ochii lor, total diferita de celelalte modele care doar se dezbraca. In acest fel, vei stabili o legatura mai stransa cu ei si vei atrage atentia unor persoane care poate nu te-ar fi cautat in trecut.

4. Stabileste-ti limitele
Limitele sunt foarte importante in video chat, in primul rand pentru propriul tau confort, dar si pentru faptul ca pot fi un instrument excelent de a-ti face membrii sa revina mereu in fereastra ta de chat. Daca nu vrei sa iti arati chipul sau sa te dezbraci in fata camerei video, te poti folosi de diverse trucuri pentru a-i tachina si a-i ademeni, ca de exemplu, purtarea unei masti interesante sau a unui voal. Pana la urma, tu faci regulile cand vine vorba de show-ul tau, iar ei nu vor rezista tentatiei de a vrea sa interactioneze mai mult cu tine.

Speram ca aceste sfaturi si trucuri te vor ajuta in cariera de model de video chat. Fie ca ai vechime in domeniu si simti ca te-ai plafonat, fie ca esti la inceput de drum, aceste tactici te pot ajuta sa iti cresti castigurile si sa iti atingi obiectivele propuse.

Ca sa fii sigura ca lucrezi intr-un mediu legal, unde ai parte de cele mai bune conditii si unde ai ocazia de a castiga peste 10.000 de dolari pe luna, te asteptam in echipa Studio20. Cu noi, toate visurile tale devin realitate!

 

Cat se castiga din videochat la cel mai bun studio din Romania?

Industria divertismentului pentru adulti, in special nisa videochatului, este una dintre cele mai profitabile din intreaga lume! Cu cifre anuale de afaceri de milioane de dolari, studiourile de videochat premium reprezinta cea mai buna optiune pentru o tanara aflata la inceput de drum in cariera, care isi doreste sa obtina independenta financiara mult visata si care vrea sa se bucure de tot ce este mai frumos in viata.

Nici nu este de mirare ca acest domeniu este din ce in ce mai popular. Atrase de cat se castiga in videochat, tot mai multe domnisoare si doamne vor sa faca o schimbare si sa lucreze la Studio20, cel mai bun studio de videochat din Romania, primul si singurul din lume certificat Jasmin la nivel Gold. Aceasta certificare reprezinta o recunoastere a eforturilor si seriozitatii acestui studio si marcheaza inceputul unei colaborari fructoase intre Studio20 si site-ul Jasmin, datorita careia toate modelele noastre se bucura de conditii preferentiale, de suport permanent si de multe alte beneficii care le aduc castiguri si mai mari.

Cea mai des intalnita intrebare in randul romancelor care isi doresc sa inceapa o cariera in acest domeniu in cadrul Studio20 este „cat se castiga din videochat?”. Acest lucru se datoreaza faptului ca acestea isi doresc sa castige suficient cat sa se poata intretine, sa duca un trai fara griji financiare si sa isi cumpere tot ce isi doresc.

Ca model la Studio20, poti castiga in medie intre 3.000 si 5.000 de dolari lunar, suficient cat sa duci un trai mai mult decat decent. Desigur, daca esti ambitioasa, prietenoasa, dedicata 100% acestui job, perseverenta si comunicativa, poti castiga chiar si 25.000 de dolari intr-o singura luna, la fel ca modelele noastre de top! Totul depinde doar de tine! La inceput, in prima luna, vei castiga mai putin, insa pe masura ce te obisnuiesti cu domeniul si devii o veritabila maestra in arta seductiei, vei castiga din ce in ce mai mult!

In comparatie cu alte studiouri care iti promit sume fabuloase si nu se tin niciodata de cuvant, noi iti putem oferi dovezi concrete care arata cat castiga din videochat modelele noastre de top, pe care le poti solicita fie atunci cand vii la interviu, fie in prima ta saptamana de lucru.

Cat se castiga in videochat depinde foarte mult si de profesionalismul studioului pe care il alegi. Chiar daca nu ai experienta in acest domeniu, poti castiga pana la 25.000 de dolari pe luna atata timp cat faci parte din echipa Studio20 si esti o persoana serioasa, implicata, care asculta si pune in practica sfaturile primite de la traineri.

Ca sa iti poti implini visurile si obiectivele financiare intr-un timp cat mai scurt, pe langa trainingul initial de care vei beneficia, la Studio20 vei urma si cursuri de limba engleza, cultura generala si arta machiajului. Astfel, vei evolua atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. De asemenea, pe durata fiecarei ture, vei avea parte de suport tehnic permanent, pentru ca totul sa decurga perfect si ca sa poti sa iti desfasori activitatea in cele mai bune conditii.

Cat se castiga din videochat depinde foarte mult si de studioul pe care il alegi. Nu de putine ori, tinerele cad prada studiourilor fantoma, care functioneaza ilegal si care dispar peste noapte cu toti banii lor. La Studio20, poti avea siguranta ca lucrezi legal pentru o companie prestigioasa, cu peste 17 ani de experienta in acest domeniu.

Inca din prima zi in echipa noastra, vei semna un contract legal de artist-interpret, in care sunt mentionate toate drepturile si obligatiile ambelor parti si vei primi pe loc propria ta copie. Mai mult decat atat, stii mereu cat castigi din videochat, deoarece la fiecare 2 saptamani, vei semna un act aditional in care vor fi stipulate toate detaliile legate de activitatea ta din acea perioada de timp.

De asemenea, exista o legatura directa intre sumele mari de bani obtinute in acest domeniu si timpul petrecut online. In cadrul Studio 20, programul este flexibil, adica iti poti aranja turele in functie de celelalte obligatii ale tale (studii, familie, prieteni, alt job etc), insa trebuie sa acumulezi 40 de ore online la sfarsit de saptamana, intocmai ca la orice alt loc de munca.

Poti sa lucrezi dimineata, dupa-amiaza sau noaptea, dar recomandarea noastra este sa iti alegi acelasi interval orar de fiecare data, pentru a-ti fideliza membrii. Cu cat un model sta mai mult logat, cu atat castiga mai mult din videochat. Daca stai online doar cateva ore pe saptamana, nu vei putea niciodata putea sa-ti atingi obiectivele financiare intr-o perioada scurta de timp, iar acea perioada ar fi doar timp irosit.

Asadar, daca vrei un trai fara griji financiare si daca vrei sa ai posibilitatea ca doar in 2-3 ani de activitate ca model sa iti permiti propriul apartament, propria masina sau vacante in locatii luxoase, stabileste acum un interviu la Studio20 si vino sa vezi cu ochii tai cat se castiga din videochat si cum arata cel mai mare si mai prestigios studio din lume! Cu Studio20 alaturi, toate visurile tale devin realitate! Te asteptam cu bratele deschise!

De ce este un model de videochat „iubita virtuala” ideala?

In societatea curenta, evolutia tehnologica si presiunea exercitata in mod constant asupra indivizilor au provocat schimbari considerabile in dinamica relatiilor sentimentale. Astazi, relatia virtuala cu un model de videochat este mult mai accesibila decat o relatie traditionala, atat din punct de vedere al timpului, cat si din punct de vedere material.

Era digitala a schimbat complet modul in care ne percepem si in care ne cautam parteneri de viata. De la site-uri de anunturi matrimoniale, retele de socializare, pana la site-uri de videochat, toate ofera celor care cauta o relatie posibilitatea sa isi gaseasca jumatatea la numai un click distanta. Dintre toate optiunile mentionate, site-urile de videochat constituie cea mai usoara si mai rapida modalitate de a interactiona cu o persoana atragatoare, comunicativa si pozitiva, care este dispusa sa te asculte si sa te faca sa te destinzi.

Incet, dar sigur, fenomenul relatiilor virtuale a inceput sa ia amploare din ce in ce mai mult, iar “Modelul de videochat” a devenit sinonim cu termenul de “iubita virtuala”. Pe langa sex-appeal si role-play, un model de videochat ofera acea interactiune placuta dupa care tanjesc foarte multe persoane, mai ales barbatii.

Pe langa sumele uriase pe care le pot castiga in acest domeniu, tinerele care isi doresc sa fie modele de videochat sunt atrase de ideea de a lucra intr-un mediu legal si placut, cum este Studio 20. Aici, meritele pentru efortul depus le sunt recunoscute atat prin premii la cele mai prestigioase festivaluri din industrie, cat si prin castigurile si bonusurile din partea studioului pe care acestea le incaseaza. Fara indoiala, „iubitele virtuale” din cadrul Studio 20 duc o viata de invidiat!

Femei si barbati deopotriva isi petrec o buna parte din timp online, alaturi de un model de videochat, fie din dorinta de a evada de rutina si de stresul zilnic, fie pentru a-si alina singuratatea sau pentru a interactiona cu o persoana pe care nu ar avea curajul sa o abordeze in viata reala.

Avand in vedere calitatile „iubitei virtuale”, nici nu este de mirare ca tot mai multe persoane opteaza pentru relatiile virtuale de acest gen in detrimentul relatiilor traditionale. Un model de videochat iti va oferi mereu suportul moral si psihic de care ai nevoie, te va sfatui si va gasi mereu modalitati prin care sa te ajute sa te relaxezi si sa iti recapeti respectul de sine. De asemenea, te va asculta intotdeauna cu maxim interes, nu va critica alegerile pe care le faci si nu iti va judeca fanteziile sau orientarile sexuale. Pe langa personalitatea placuta si latura distractiva, o iubita virtuala va arata mereu excelent. De la fizicul incitant, pana la makeup, coafura, manichiura si pedichiura, modelul de videochat va fi in orice moment pe placul tau.

In ziua de astazi, „iubitele virtuale” au parte de un statut social preferential, departe de mentalitatea invechita din anii trecuti. Prin intermediul videochatului glamour, care este o imbinare a videochatul nonadult cu cel adult, tinerele au ocazia de a-si exprima individualitatea si de a-si implini visurile intr-un cadru legal si placut. Cu ajutorul inteligentei si farmecului personal, modelele de videochat joaca un rol foarte important in schimbarea principiilor „de moda veche”, nu numai la nivel national, ci si la nivel global.

Succesul inseamna determinare. Povestea lui Daphny Meyer, cel mai bun model LiveJasmin (Mai 2017)

Cu mai mult de 2 ani in urma, chiar cand incepusem sa lucrez ca model, un om intelept m-a intrebat „Cine este Daphny Meyer?„. M-am uitat la el putin confuza si am raspuns „Sunt eu„. „Cred cu tarie ca este mai mult decat acest dulce dar simplu, eu. Incearca sa dezvolti mai mult acest aspect si poate vom mai avea aceasta conversatie. Descopera cine este Daphny Meyer si iesi la iveala„, a spus el plecand.

Decizia mea sa fac din videocaht o cariera, a fost una dintre cele mai grele decizii pe care le avusesem de luat pana atunci. De mica am fost mereu tipul rusinos, tacut, incercand sa nu atrag atentia, evitand contactul cu oamenii cat de mult puteam. Fiind foarte micuta de statura si subtirica, am avut un avantaj sa nu fac valuri, cred. Odata ce am crescut, nu mi-am schimbat opinia si nu mi-am cladit teluri inalte, nu am fost un elev extraordinar in scoala, niciodata sufletul petrecerii, mereu singura, privind lumea dintr-un punct din afara ei, cu capul intr-un nor si fara vreo dorinta sa ies de acolo.

Studiile mele s-au incheiat odata cu terminarea liceului. Mi-am gasit o slujba intr-un magazin micut unde vindeam pensule si culori ieftine studentilor de la arte, care invatau la Universitatea din josul strazii. Inca locuiam la parinti si lucrul acesta ma omora pentru ca aveam nevoie de locul meu, cu regulile mele, de intimitate… Trebuia sa fac cumva sa castig mai multi bani.

O reclama mi-a aparut pe monitor intr-o zi. Era un anunt cu o oferta de lucru ca model de videochat (cam model). Curiozitatea m-a lovit si am vrut sa vad ce este acest domeniu, asa ca am aplicat pentru job. „Ce ar putea merge prost? Fetele par fericite tot timpul. Ceva tot trebuie sa fie„, imi spuneam mie insemi. Ziua urmatoare, am primit un apel de la Studio 20, si spre surprinderea mea, nu era vocea vreunei vrajitoare rele la capatul firului, ci a unei doamne foarte dragute care m-a invitat sa ne cunoastem la un interviu.

De cum am ajuns la studio, am fost intampinata de aceeasi doamna incantatoare care ma sunase cu o zi in urma. Era la fel de placuta si vibranta, foarte prietenoasa si primitoare. Atmoasfera ma facea sa ma simt in largul meu, ca acasa. Nu ca acasa la mine, desigur! Locul acesta era atat de frumos si curat, totul mirosind a parfum. Covorul era rosu rubiniu si imi lasa impresia de covor rosu de la Hollywood. Dintr-o data vad o femeie superba trecand pe langa mine, zambindu-mi. Era atat de fericita si stilata, fara sa semene deloc cu ce imi imaginasem eu cu o zi in urma, cu fetele stridente de la bordel. Nu are rost sa spun ca am acceptat jobul fara sa stau pe ganduri.

Asa a inceput cariera mea de model, greut la inceput pentru ca nu stiam ce trebuie sa fac si nu puteam sa scap de conceptiile gresite pe care le aveam despre membrii care doreau sa comunice cu mine. Destul de repede conceptiile mele au disparut. Desigur ca am avut de-a face si cu ciudati dar am avut si norocul sa intalnesc oameni draguti, care doreau sa se simta bine in mediul virtual pentru ca nu aveau timp in vietile lor reale. Imi faceam prieteni carora le impartaseam unele dintre durerile si experientele mele, prieteni care ma faceau sa rad, care imi spuneau ca sunt valoroasa si care nu imi aratau asta numai in cuvinte.

A trecut o luna, apoi a doua, si apoi si cealalta, si tot asa, pana a trecut un an si jumatate, momentul in care am reusit sa ma mut de la parintii mei intr-un loc numai al meu. Cuibusorul meu micut pe care l-am decorat cum mi-am dorit, locul meu, refugiul meu. Iarna a venit apoi, si locuiam fericita in micutul meu apartament cu o camera, pe care il cumparasem singura, si pentru care plateam regulat. Viata era buna, castigam binisor si speram la mai bine, dar fara sa ma implic 100%. Pana intr-o zi…

Cel mai bun model pe LiveJasmin - DaphnyMeyer

Povestea lui Daphne Meyar, cum a ajuns cu ambitie si munca cel mai bun model pe LiveJasmin

Dormeam adanc atunci cand un miros sufocant si greu m-a trezit. Am inceput sa ma panichez cand am vazut focul marindu-se din ce in ce mai tare, inghitind tot ce aveam. Fara sa mai stau pe ganduri am apucat o jacheta si telefonul si am fugit afara cat de repede am putut. Ce am facut? Nimic. Absolut nimic. Stateam pur si simplu acolo, in talpile goale pe zapada rece, privind dansul mistuitor al focului inghitind tot ce fusese al meu. Ce altceva as fi putut sa fac?

Acum, cu visurile si sperantele mele devenite cenusa, nu aveam nicio alta solutie, decat sa ma intorc la parinti. Inainte sa fac altceva, am sunat la studio sa le spun ce s-a intamplat si ca nu puteam sa ajung la lucru in dimineata urmatoare. Peretii camerei mele din copilarie ma sufocau, si nu mai puteam suporta sa stau acolo nici macar o clipa. La studio, lacrimile mele indurerate s-au transformat in unele de bucurie si recunostinta. Toti colegii mei deja stransesera haine, bani si tot ceea ce au considerat ca am nevoie. Era coplesitor! Pana si membri de pe profilul meu erau intr-o satare alerta si incercau sa ma ajute. In acel moment, cu nimic altceva de pierdut, incepat de la zero, am decis sa lucrez mai mult si asta am si facut! Studioul a devenit casa mea, membri mei au devenit cei mai apropiati prieteni. Am petrecut atat de multe ore online incat nici nu le mai puteam tine evidenta! Dar cineva o facea.

Intr-o zi, de cum terminasem ultimul show privat si-mi strangeam lucrurile, am primit vestea: eram primul model al Studio 20 care castigase locul 1 in topul Live Jasmin din acea perioada. Nu-mi venea sa vred! Radiam de fericire si speranta. Toate acele ore petrecute online, ajutorul constant al echipei mele, ambitia sa nu redevin persoana pe care acum nu o mai recunosc, toate au functionat. Vai, dar am lucrat, am visat lucrul acesta de multe ori. Numele meu in acel top. M-am simtit ca un superstar.

Mi-am amintit acele cuvinte: „Cine este Daphny Meyer?” Raspunsul era limpede precum cristalul: Daphny Meyer este o luptatoare! Daphny Meyer este o femeie independenta! Daphny Meyer este o fata cu sperante si cu visuri! Daphny Meyer este o prietena, o colega, o confidenta, o amanta! Daphny Meyer una dintre #girlsfromstudio20. Daphny Meyer este tocmai cine a vrut sa fie, a fost o invingatoare si va continua sa fie una!

Pentru voi, fetelor, cele care vreti sa prosperati si sa deveniti numarul unu, vreau sa va spun: petreceti cat mai mult timp online, vorbiti cu membrii si cu guestii vostri, implicati-va sincer in relatia virtuala cu ei, fiti voi inseva, respectati-va echipa de suport si de marketing si ajutati-i sa va ajute, aveti grija de imaginea voastra si fiti pozitive! Daca am invatat un lucru, acela este ca in reteta succesului, esecul este unul dintre cele mai importante ingrediente, asa ca fruntea sus, fiti curajoase si relaxati-va pentru ca orice s-ar intampla, excelam impreuna!

Model de top Live Jasmin

Daphny Meyer a reusit sa ajunga un model de top Live Jasmin cu seriozitate si ambitie

Studio 20, desemnat cel mai bun studio de videochat din lume!

2017 se dovedeste a fi un an excelent pentru Studio 20! Pentru al doilea an consecutiv, am primit trofeul de „Cel mai bun studio de videochat” la gala premiilor Adult Webcam Summit!

Acest premiu vine dupa ce Studio 20 si-a asigurat si in acest an suprematia in industria videochatului, prin castigarea a doua trofee deosebit de importante: premiul pentru „Studioul de videochat al anului” in cadrul galei XBIZ 2017, care s-a desfasurat in luna februarie la Los Angeles si premiul pentru „Cel mai inovativ studio de videochat„, in cadrul galei „Live Cam Awards”, care a avut loc la Barcelona in luna martie. Iar realizarile Studio 20 nu se opresc aici! In februarie 2017, Studio 20 a devenit primul studio de videochat crtificat Jasmin Silver la nivel global! De asemenea, compania a deschis noi francize in Cali (Columbia), Brasov si Ploiesti.

Numarul de distinctii primite de-a lungul anilor nu au facut altceva decat sa valideze profesionalismul si munca depusa de catre echipa Studio 20 si sa ne motiveze sa ne depasim limitele. Studio 20 nu se multumeste doar cu atat si face eforturi mari ca dupa fiecare victorie obtinuta sa isi mentina pozitia de lider, venind cu idei noi si inovatoare care fac din acest brand cel mai bun studio de videochat anual, la nivel international.

Nu ne vom odihni nici macar acum, dupa ce am castigat acest premiu. A fost o prima jumatate de an uimitoare, dupa deschiderea de noi francize, cresterea numarului de modele de videochat, participarea la evenimentele din industria videochatului, conceperea si punerea in practica a unor campanii noi si creative. Acum nu e momentul sa ne relaxam, ci sa atragem in echipa noastra cat mai multi oameni pasionati, care lucreaza din greu, care cred in aceleasi lucruri ca si noi si care doresc sa faca o cariera in domeniul videochatului„, a declarat managerul de relatii publice al Studio 20, Andra Chirnogeanu.

Numeroase persoane, inclusiv unele dintre cele mai importante personalitati din industria videochatului, recunosc Studio 20 drept prima franciza de studiouri de videochat din aceasta industrie si, totodata, drept „Cel mai bun studio de videochat din lume”, premiu acordat in mai multi ani consecutiv la festivaluri importante din domeniu. Insa acestia nu stiu cata munca, determinare si dedicare exista in spatele tuturor acestor realizari.

De la debutul sau cu un studio modest de 10 camere, Studio 20 a devenit un brand cunoscut la nivel mondial in industria divertismentului pentru adulti, cu peste 10 locatii deschise in intreaga lume! Iar expansiunea sa nu se opreste aici! Pana la sfarsitul acestui an, compania intentioneaza sa deschida alte 5 sedii, ajungand la un total de 15!

Lucram foarte mult si rezultatele sunt vizibile. La nivel local, avem o echipa excelenta care are grija de modelele de la Studio 20, de la administratori pana la intregul departament de marketing. Pentru francize, incercam sa gasim cei mai buni parteneri, deoarece este important pentru noi sa fim pe aceeasi lungime de unda cu proprietarii locatiilor Studio 20, astfel incat sa ne intelegem si sa avem o buna reprezentare a marcii„, a mai afirmat Andra.

In prezent, Studio 20 are locatii in Romania (trei in Bucuresti – printre care se numara si Studio 20 Men, primul studio de videochat pentru barbati din portofoliu, in Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Oradea, Ploiesti si Brasov), in SUA (Los Angeles) si in Columbia (Cali). Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa de succes si daca vrei sa pui bazele unei cariere lungi si prospere, care sa iti asigure stabilitatea financiara pe care o cauti, contacteaza unul dintre reprezentantii Studio 20 si stabileste acum un interviu. Nu numai ca vei face parte din echipa celui mai bun studio de videochat din lume, Studio 20, dar vei invata de la cei mai buni traineri ce inseamna sa fii un model de top si iti vei implini toate dorintele!

Sasha Red – cel mai bun model de videochat din Europa la Xbiz Cam Awards 2017

In acest an, data de 1 iunie marcheaza un moment foarte important pentru toata echipa Studio 20: Sasha Red a reusit sa isi depaseasca toate competitoarele si sa adjudece premiul de „Cel mai bun model de videochat din Europa” la gala premiilor Xbiz Cam Awards 2017, desfasurata la Miami. Acest premiu vine la un an dupa ce Sasha a castigat un alt premiu foarte disputat in industria videochatului mondial: „Cel mai bun model de videochat” din lume, in cadrul premiilor YNOT 2016, desfasurate la Praga.

Aflata la prima editie, festivitatea de decernare a premiilor Xbiz Cam Awards 2017 reuneste cele mai importante nume din lumea divertismentului pentru adulti si celebreaza performantele acestora. Creata din dorinta de a onora cu profesionalism si cu stil reusitele din aceasta industrie, gala Xbiz Cam Awards 2017 are loc la Versace Mansion si este parte a Xbiz Miami. Xbiz Miami este un eveniment interactiv care dureaza 3 zile, in cadrul caruia toti cei care activeaza in acest domeniu se pot reuni, pot socializa si pot face schimb de experienta in superba zona South Beach.

Trofeul primit de Sasha Red in acest an la gala Xbiz Cam Awards 2017 este deosebit de important, deoarece a fost decernat in urma unei lupte foarte stranse, in care s-au inregistrat peste un milion de voturi, un record pentru orice competitie din industria divertismentului pentru adulti! Aceasta este o recunoastere extraordinara a muncii si devotamentului unui model de videochat si nu putem decat sa o felicitam pe Sasha Red pentru performanta ei!

Inca de acum 4 ani, de cand a intrat in echipa Studio 20, Sasha este un model exclusiv LiveJasmin, care ne-a surprins cu ambitia si cu pasiunea ei pentru aceasta meserie. Fara indoiala, este un exemplu pe care toate fetele care isi doresc o cariera de succes in industria videochatului ar trebui sa il urmeze! Si, pentru ca totul sa fie perfect, situl ales de Sasha – Jasmin.com – a castigat si el in cadul aceleiasi gale premiul „Cel mai bun site de videochat din Europa”.

Dorinta ei de a ajunge pe cele mai inalte culmi ale succesului ca model de videochat a motivat-o sa depaseasca perioade grele din cariera ei. Desi acum este recunoscuta la nivel mondial pentru rezultatele ei extraordinare, Sasha Red nu a avut un inceput de drum prea usor in acest domeniu. In primele 3 luni in cadrul Studio 20 nu reusea sa inregistreze incasari mai mari de 10$ pe zi, lucru care ar fi descurajat pe oricine. Nu de putine ori am intrebat-o daca este sigura ca meseria de model de videochat este potrivita pentru ea si de fiecare data ne-a raspuns, zicand: „Da, daca toate aceste fete pot face asta, atunci o pot face si eu!„. Perseverenta si devotamentul ei au ajutat-o sa isi atinga obiectivele propuse si sa devina „Cel mai bun model de videochat din Europa” la ora actuala.

Insa Sasha Red nu are de gand sa se opreasca prea curand din ascensiunea ei fulminanta. Chiar si astazi, la 4 ani de la debutul ei in echipa Studio 20, ea da dovada de aceeasi ambitie si de aceeasi seriozitate ca la inceput. Cu peste 50 de ore petrecute online saptamanal, Sasha este mai hotarata ca oricand sa demonstreze ca are un cuvant de spus in industria videochatului mondial.

In tot acest timp, am crezut ca simpla mea nominalizare la premiile Xbiz Cam Awards pentru categoria „Cel mai bun model de videochat din Europa” a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata. Sa imi fie recunoscute meritele prin aceasta nominalizare a fost un lucru foarte important pentru mine, pentru ca asta inseamna ca sunt cineva in aceasta industrie si ca fac ceva bun in cariera mea. Dar sa castig intr-adevar premiul este ca un vis din care nu vreau sa ma mai trezesc vreodata, nu-mi vine sa cred ca eu chiar am castigat premiul. Sunt extrem de onorata de aceasta distinctie. In sfarsit, imi dau seama unde ma pot duce munca depusa si efortul meu. Fiind recunoscuta pentru munca mea si pentru pasiunea pe care o am pentru ceea ce fac in cadrul Studio 20 este mai important pentru mine decat orice suma de bani”, ne-a declarat Sasha Red dupa castigarea premiului de „Cel mai bun model de videochat din Europa” la Xbiz Cam Awards 2017.