Noutati

Am deschis un nou studio de videochat in Bogota, Columbia!  

 

Studio videochat Bogota

Cel mai nou si exclusivist studio de videochat din Bogota poarta numele Studio 20 si suntem mandri sa te anuntam ca acesta reprezinta cea de-a doua noastra locatie de succes in una dintre cele mai frumoase tari din lume: Columbia. Spiritul latin ce caracterizeaza acest taram fermecator este specific deopotriva si acestui studio de videochat din Bogota, unde lipsa de inhibitii si pofta de viata te pot ajuta sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna in fata camerei de filmat!

La fel ca si in cazul locatiei deja consacrate din Cali, studioul de videochat din Bogota marca Studio 20 iti pune la dispozitie conditii de lucru exceptionale, unde poti deveni un model de top, precum: Devious Angel, Sasha Red, Emma Wild, Raquelle Diva, Eva Devine, Lexie Ford sau Ava Mistique.

Bazat pe profesionalism si functionand in baza unui cadru 100% legal, noul nostru studio de videochat din Bogota iti ofera:

– contract ferm de artist-interpret, pe care il vei semna in dublu exemplar direct cu producatorul international care se ocupa de perfectionarea si promovarea modelelor noastre la nivel global;

– training-uri gratuite si individuale (cursuri de limba engleza, cultura generala, styling, fotogenie si telegenie pentru a atrage cat mai multi fani online si a intretine conversatii interesante cu ei);

– recuzita (decoruri tematice, tehnologie moderna, tinute speciale);

– suport permanent si mediu de lucru prietenos;

– venit minim lunar in valoare de 1.000 de dolari, in primele 3 luni de activitate;

– comision standard de 50% din venituri;

– credite fara dobanda dupa minim 6 luni de activitate, obtinute direct de la angajator;

– confort si lux in cel mai nou si exclusivist studio de videochat din Bogota.

In ceea ce priveste suplimentarea veniturilor tale, la acest studio de videochat din Bogota iti oferim numeroase bonusuri pentru a excela cu adevarat din punct de vedere financiar si a ajunge la fabuloasa suma de 10.000 de dolari pe luna. Asadar, implicarea ta va fi rasplatita in felul urmator:

– bonus 2% daca activezi online mai mult de 90 de ore intr-o anumita perioada;

– bonus 5% daca lucrezi mai mult de 100 de ore in perioada respectiva;

– bonus de performanta 5%, in cazul in care veniturile tale depasesc 10.000$ in acea perioada;

– bonus de fidelitate 5%, in cazul in care ramai in echipa acestui studio de videochat din Bogota minim 1 an.

Astfel, vei castiga bani mai mult decat suficienti pentru: operatii estetice, haine scumpe, produse de make-up profesionale, vacante exotice, o masina de lux sau chiar o casa noua in timp record. Tot ce-ti doresti de la viata poti obtine la cel mai nou studio de videochat din Bogota marca Studio 20. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne pe adresa de e-mail jobs.bogota@studio20.com sau la numarul de telefon +573228479809. De asemenea, ne gasesti si pe Facebook sau Twitter!

Unde sa faci videochat in Bucuresti si de ce?

studio videochat bucuresti studio20

Multe tinere sa intreaba unde sa isi inceapa cariera ca model de videochat. Cu siguranta ai auzit ca Studio 20 reprezinta cea mai buna optiune de a face videochat in Bucuresti alaturi de cea mai buna echipa din lume. Daca esti din Capitala, esti tanara, arati bine si iti doresti mai mult de la viata, cum ar fi castiguri de mii de dolari pe luna, fara compromisuri, vino sa faci videochat in Bucuresti, la cel mai bun studio din tara si din lume! Iata de ce:

1. Experienta de peste 17 ani in domeniul videochatului din Bucuresti
Cu numeroase locatii de lux in America de Nord, America de Sud, Europa si cele mai importante orase din tara (Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Pitesti, Arad, Craiova, Oradea, Ploiesti, Brasov), Studio 20 iti ofera conditii de lucru la standarde inalte. Astfel, vei putea deveni un model de videochat de top recunoscut la nivel international, facand videochat in Bucuresti. In acest sens, specialistii nostri iti vor pune la dispozitie tot ce-ti trebuie pentru a face performanta: training-uri, cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, echipamente de ultima generatie, tinute unice si make-up profesional, trafic online, suport permanent. In final, vei putea participa la diferite festivaluri de profil din lumea intreaga, pentru a castiga premii si renume international. Studio 20 este cel mai premiat studio de videochat din lume!

2. Contract ferm de artist-interpret pentru desfasurarea activitatii de videochat in Bucuresti
Odata ce te vei angaja aici, vei semna un contract care va reglementa toate aspectele activitatii tale, direct cu producatorul nostru international. Aceasta companie se va ocupa de perfectionarea ta ca model si iti va asigura conditiile de lucru promise. Mai mult, in felul acesta vei avea garantia unui job stabil, cu venituri sigure si impozitate conform legislatiei in vigoare, putand sa beneficiezi de asigurare de sanatate si drept la pensie.

3. Credite fara dobanda direct de la angajator
De asemenea, in baza contractului semnat in dublu exemplar, dupa minim 6 luni de activitate in cadrul studioului de videochat din Bucuresti poti solicita credite fara dobanda, de la noi. O masina, o casa, o operatie estetica sau orice altceva iti doresti pot fi ale tale mai curand decat crezi.

4. Comision cumulativ de pana la 65% din incasari
In domeniul videochatului din Bucuresti, suntem lideri si in ceea ce priveste numeroasele bonusuri pe care le oferim modelelor noastre, in functie de implicarea lor:
– bonus 2% daca activezi online peste 90 de ore intr-o perioada anume;
– bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in perioada respectiva;
– bonus 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
– bonus 5% dupa 12 luni complete de activitate.

5. Castiguri de pana la 10.000 de dolari pe luna
Prin urmare, cu banii castigati practicand videochatul in Bucuresti la Studio 20, iti vei putea permite un nivel de trai ridicat:
– cele mai bune haine si produse de make-up profesionale;
– vacante exotice si operatii estetice;
– o casa noua sau o masina de lux sau … orice iti doresti 🙂

Impreuna cu Studio 20 vei avea de castigat atat pe plan profesional, cat si personal! De aceea, „Excelam impreuna”.

Studio20 a deschis un nou studio de videochat in Arad!

Studio de videochat Arad - Studio 20

Studio20, cea mai mare retea de videochat din lume, vine in ajutorul tot mai multor tinere care isi doresc si merita o viata la un alt nivel. O viata in care sa-si permita numai haine de calitate si produse de make-up profesionale, sa poata calatori in cele mai frumoase locuri din lume si sa-si cumpere o masina de lux sau propria casa. Si, de ce nu, sa apeleze la toate operatiile estetice si tratamentele de infrumusetare la care orice femeie din ziua de azi viseaza!

Astfel, Studio20 a deschis un nou studio de videochat in Arad, spre bucuria multor tinere din acest oras si imprejurimi. Prin urmare, daca si tu locuiesti in zona, ai peste 18 ani si o minte deschisa, arati bine si iti place sa te simti admirata in fata camerei de filmat, atunci locul tau e aici! La acest studio de videochat din Arad vei putea castiga pana la 10.000 de dolari pe luna, avand posibilitatea sa devii un model de top si sa-ti schimbi radical viata.

Ne gasesti chiar in centrul orasului (Strada Stefan Cici Pop Nr. 19), unde echipa studioului de videochat din Arad marca Studio20 te asteapta cu cele mai bune conditii de lucru:
– decoruri de lux, 13 camere tematice pentru videochat adult si non adult;
– bucatarie, dus si spatii pentru relaxare;
– garderoba, make-up, cursuri individuale gratuite de limba engleza si cultura generala;
– sustinere financiara;
– tehnologie de ultima generatie, echipamente profesionale si trafic online incredibil (parteneriat exclusiv cu Live Jasmin) etc.
Totul intr-o atmosfera relaxata, alaturi de colegi prietenosi.

In ceea ce priveste castigurile pe care le poti obtine lucrand la acest studio de videochat din Arad si avantajele financiare de care te poti bucura aici, trebuie sa stii ca in primele 3 luni de activitate, indiferent de performantele tale online, vei avea parte de un venit minim garantat in valoare de 1.000 de dolari lunar! Apoi, pe parcurs ce vei deprinde tainele meseriei, vei fi rasplatita cu numeroase bonusuri care te vor ajuta sa ajungi la un comision cumulativ de pana la 65% din incasari.
Deoarece nu facem nicio discriminare si ne respectam in egala masura toate modelele care dau dovada de implicare si ambitie, grila de bonusare a studioului de videochat din Arad se prezinta la fel ca in cazul celorlalte locatii ale noastre:
– bonus 2% daca activezi online mai mult de 90 de ore intr-o anumita perioada;
– bonus de performanta 5%, in cazul in care veniturile tale depasesc 10.000$ in acea perioada;
– bonus 5% daca lucrezi mai mult de 100 de ore in perioada respectiva;
– bonus de fidelitate 5%, in cazul in care ramai in echipa acestui studio de videochat din Arad timp de 12 luni complete.

Mai mult, dupa doar 6 luni de activitate la studioul de videochat din Arad marca Studio20 poti accesa credite fara dobanda chiar de la noi! Acest lucru este posibil in baza contractului de artist-interpret pe care il vei semna in dublu exemplar direct cu producatorul nostru international.

Pe scurt, beneficiile oferite de Studio20 Arad sunt:
– venit minim de 1000$/luna;
– suport personal si asistenta pe partea de promovare (pentru atragerea mai multor fani online si pentru a-ti mari astfel veniturile);
– beneficii financiare substantiale;
– loc de munca stabil si de viitor, 100% legal;
– atmosfera prietenoasa, intr-o companie premiata international;
– training-uri de specialitate;
– imprumuturi fara dobanda si comisioane;
– bonusuri de loialitate;
– posibilitatea de a deveni un star international etc.

Asadar, prin acest nou studio de videochat deschis in Arad, venim tot mai aproape de tine pentru a excela impreuna!

Cat castiga modelele noastre din angajari in videochat?

angajari videochat

Dupa cum banuiesti, majoritatea tinerelor interesate de angajari in videochat sunt motivate sa aleaga o astfel de meserie in primul rand din punct de vedere financiar. Veniturile lunare pe care poti sa le obtii ca urmare a angajarii in videochat sunt intr-adevar o motivatie suficient de puternica pentru orice tanara aflata la inceput de drum, care isi doreste sa reuseasca in viata si sa-si faca o cariera de succes.

Dar cat se castiga mai exact din angajari in videochat?

Scopul oricarei oferte de angajari videochat este sa castigi venituri cat mai bune, incepand cu minim 1000$ in prima luna si crescand rapid pana la peste 3000$. Noi iti punem la dispozitie toate conditiile necesare pentru a reusi aceasta performanta, insa este evident  ca acest lucru depinde in mare masura de tine. In functie de seriozitatea cu care vei trata aceasta meserie, de efortul depus, implicarea si perseverenta de care vei da dovada, vor veni si roadele muncii tale si vei putea castiga lunar sume care pot ajunge pana la 10.000 de dolari lunar si chiar mai mult.

Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te opresti aici. Cele mai bune modele ale noastre au reusit sa depaseasca acest prag si chiar sa-si dubleze incasarile lunare. Acest lucru este posibil pentru orice tanara care are ambitia necesara de a deveni un model de top la Studio 20, deoarece ofertele noastre de angajari in videochat includ un comision standard de 50% din venituri, la care se adauga numeroase bonusuri:
– bonus 2% daca activezi online mai mult de 90 de ore intr-o anumita perioada;
– bonus de performanta 5%, in cazul in care veniturile tale depasesc 10.000$ in acea perioada;
– bonus 5% daca lucrezi mai mult de 100 de ore in perioada respectiva;
– bonus de fidelitate 5%, in cazul in care ramai in echipa noastra 12 luni complete.

In plus, daca esti interesata de angajari in videochat, mai trebuie sa stii ca, in calitate de model la Studio 20, vei avea parte de un venit minim garantat in primele 3 luni de activitate. Acesta va fi in valoare de 1.000 de dolari lunar, indiferent de performantele tale online din perioada respectiva. Mai mult, modelele care au nevoie de bani pentru a-si completa garderoba sau trusa de machiaj primesc din partea noastra un imprumut, pe care nu va mai fi nevoie sa ni-l returneze daca raman alaturi de noi minim 3 luni.

De asemenea, pentru a-ti atinge toate obiectivele financiare, acesta fiind scopul angajarii tale in videochat, dupa 6 luni in cadrul companiei noastre poti accesa credite fara dobanda pentru o casa, o masina, operatii estetice sau orice iti doresti.

Asadar, din angajari in videochat la Studio 20 poti castiga suficienti bani cat sa-ti cumperi cele mai scumpe haine si produse de make-up profesionale, sa mergi in vacante exotice sau sa apelezi la operatiile estetice pe care ti le doresti (implanturi silicoane, marirea buzelor etc.). Iar daca ai curajul sa indraznesti mai mult si vrei sa „Excelam impreuna”, poti ajunge sa-ti permiti chiar o casa noua sau o masina de lux in timp record. Vom fi alaturi de tine si te vom ajuta, tot ce iti trebuie este ambitia!

Confesiunile unui model de videochat non adult

videochat non adult

Desi in conceptia celor mai multi oameni videochatul este asociat cu foarte multi bani castigati din nuditate si sexualitate, eu pot sa spun cu mana pe inima ca am castigat de-a lungul timpului mii de dolari fara a fi nevoita sa renunt la hainele de pe mine. Cum? Practicand videochatul non adult, o forma mult mai soft a acestei activitati.

Ce inseamna videochat non adult?
Spre deosebire de videochatul clasic, unde modelele renunta la haine pentru a satisface cerintele si fanteziile barbatilor cu care vorbesc pe Internet, videochatul non adult exclude total nuditatea. Eu, spre exemplu, sunt un model care se foloseste doar de farmecul personal, de experienta si inteligenta mea ca femeie pentru a atrage membrii online si a-si multumi fanii, fara a ma dezbraca! Incerc sa ascult si sa inteleg problemele barbatilor cu care interactionez, deoarece de cele mai multe ori acestia nu cauta un spectacol sexual, ci mai degraba o femeie atragatoare si inteligenta, capabila sa le asculte toate secretele si sa-i sfatuiasca. Sa-i faca sa se simta mai bine si mai puternici ca barbati, sa-i scoata din starea de plictiseala. Este, practic, asemenea unei terapii pe Internet. Acesta este rolul meu: sa le fiu prietena, amica, psiholog sau confident acestor barbati.

Parintii si prietenii mei stiu ca fac videochat non adult la Studio 20!
Deoarece nu exista nicio rusine in a purta conversatii prin intermediul camerei video cu tot felul de oameni interesanti din intreaga lume, nu am avut nicio problema sa le povestesc apropiatilor despre videochatul non adult. Le-am explicat ca lucrez legal, in baza unui contract de artist-interpret, ca ma bucur de asigurare sociala si de drept la pensie. Le-am povestit despre conditiile de lux care imi sunt puse la dispozitie aici, ca am parte de o atmosfera extrem de prietenoasa, ca sunt foarte apreciata si castig foarte bine. In functie de implicarea mea, pot obtine lunar numeroase bonusuri si beneficii. Iar toate veniturile mele sunt 100% sigure si legale, impozitate conform legislatiei in vigoare, ceea ce-mi da o liniste si o satisfactie enorma!

La acest studio de videochat non adult sunt tratata ca un VIP!
La Studio 20 nu-mi lipseste nimic pentru a-mi transforma aceasta meserie intr-o cariera de succes la nivel international: aparatura performanta, lumini profesionale, suport tehnic non stop, camere tematice, tinute speciale, spatii de relaxare, confort si lux. Am la dispozitie inclusiv o echipa de make-up artisti si hairstylisti, servicii de masaj si sala de fitness. Mai mult, pentru dezvoltarea mea personala mi s-au predat cursuri individuale de limba engleza si cultura generala.

Ce fac cu banii castigati din videochatul non adult?
Trebuie sa recunosc: initial am investit toti banii mei in haine scumpe si produse de machiaj profesionale. Apoi am inceput sa calatoresc tot mai des prin lume, iar acum m-am apucat sa strang bani pentru a-mi cumpara un apartament, sa ma mut de la parintii mei. In tot acest timp, insa, i-am ajutat si pe ei cu bani pentru diverse nevoi casnice si mi-am platit singura facultatea. Ah, si ar mai fi un mic secret! Cu banii castigati din videochatul non adult mi-am indeplinit unul din visurile multor femei, si anume acela de a-mi mari sanii cu ajutorul unor implanturi de silicon. Astfel am devenit mai increzatoare in mine si pot sa spun ca meseria de model pentru videchat non adult mi-a adus numai beneficii!

Ce inseamna cu adevarat sa lucrezi la un studio de videochat?

studio videochat

Daca iti doresti intr-adevar sa excelezi in cadrul unui studio de videochat, trebuie sa stii ca o cariere de model care are succes presupune seriozitate 100%, implicare maxima si perseverenta din plin! Desigur, si rezultatele vor fi pe masura: venituri uriase, de ordinul miilor sau chiar zecilor de mii de dolari pe luna, cele mai bune conditii de munca si numeroase avantaje atat pe plan profesional, cat si personal.

Suna tentant, nu? Dar iata ce cred modelele noastre despre activitatea lor in cadrul celui mai mare si mai bun studio de videochat din lume:

Sa lucrezi la un studio de videochat e o provocare si o placere in acelasi timp

Modelele noastre stiu ca activitatea lor zilnica presupune sa iti folosesti atat aspectul fizic, dar mai ales mintea pentru a seduce fanii de pe Internet. Din acest punct de vedere, ele trebuie sa invete si sa stapaneasca arta seductiei online. In cazul videochatului non-adult, modelele se folosesc doar de inteligenta si farmecul personal pentru a atrage si fideliza membrii site-urilor de profil.

Toate modelele dintr-un studio de videochat premium se bucura de conditii de lucru deosebit de atractive, intr-un mediu confortabil si cu oameni prietenosi, pentru a le usura munca si a le asigura succesul. Printre acestea se numara: training-uri, decoruri moderne si luxoase, camere tematice, make-up de calitate si tinute unice, echipamente performante si lumini profesionale etc.

In fiecare zi petrecuta la studioul de videochat inveti ceva nou despre barbati

In general, barbatii care apeleaza la site-urile de videochat sunt prea timizi in viata reala pentru a discuta despre problemele sau fanteziile lor. Prin urmare, ei vor sa fie ascultati si intelesi de catre o femeie frumoasa si optimista, care sa-i faca sa se simta mai bine. Acesti barbati apeleaza la modele nu neaparat pentru nuditate, ci pentru a se confesa unei persoane capabile sa-i accepte asa cum sunt ei. Nuditatea poate interveni doar ca un ajutor de a depasi inhibitiile si a lega o relatie de incredere.

Astfel, sa lucrezi la un studio de videochat inseamna sa descoperi si sa intelegi psihologia barbatilor, lucru foarte util in viata pentru orice femeie. Tot restul vietii iti vei folosi cunostiintele acumulate si vei fi mereu cea care controleaza relatia, nu cea care este controlata. In plus, vei fi platita sa inveti cum sa domini barbatii 🙂

Meseria de model la un studio de videochat iti ofera atat avantaje profesionale, cat si personale

La Studio20 poti castiga venituri sigure si legale de pana la 25.000 de dolari pe luna! Vei avea parte de istoria veniturilor, pensie, asigurare de sanatate si  chiar credite cu dobanda redusa pentru a iti cumpara o masina, o casa, pentru operatii estetice, studii de top sau pentru orice iti doresti.. De asemenea, modelele noastre beneficiaza de cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, pentru a-si dezvolta limbajul si abilitatile de a intretine o conversatie cu membrii site-urilor de videochat. Specialistii nostri te vor invata tot ce trebuie sa stii despre aceasta industrie si vei avea parte oricand de sprijinul lor.

Dupa cum vezi, nu e atat de greu sa-ti faci o cariera de succes intr-un studio de videochat de top, chiar daca nu inseamna totul doar lux si divertisment. Ca la orice alt job, si aici trebuie sa muncesti constant, sa-ti dai silinta si sa te daruiesti cu adevarat meseriei tale. Nu exista „succes usor”, succesul vine mereu cu persistenta si sacrificii. Diferenta e ca in nicio alta parte nu vei avea parte de avantajele pe care le ai la Studio20!

XBIZ 2018: Studio 20 continua sa fie cel mai premiat studio de videochat

cel mai bun studio de videochat

Profesionalismul, daruirea si perseverenta sunt principalele ingrediente care stau la baza succesului international de care se bucura Studio 20 si modelele care lucreaza pentru acest studio de videochat premium cu locatii pe 3 continente: Europa, America de Sud si America de Nord.

Astfel, nici rezultatele sau aprecierile la adresa noastra nu intarzie sa apara, an de an. In peste 17 ani de experienta in domeniu, am obtinut numeroase premii atat in tara, cat si in afara Romaniei. Si nu ne oprim aici! Recent, Studio 20 a mai adaugat in palmares doua trofee binemeritate!

Cam Studio of the Year – XBIZ Awards 2018
Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, continua sa cucereasca inimile celor din industria videochatului, fiind premiat pentru al doilea an consecutiv la Gala Premiilor XBIZ 2018. Astfel, Studio 20 Los Angeles a obtinut din nou titlul de ”Cam Studio of the Year” („Studioul de videochat al anului”)!

Live Cam Model of The Year – Male – XBIZ Awards 2018
In plus, Ethan Joy, unul din modelele masculine Studio 20, a fost premiat in cadrul aceluiasi eveniment cu titlul de ”Live Cam Model of The Year – Male” („Modelul de videochat al anului – sectiunea Barbati”)!

cel mai bun studio de videochat

Studio 20: un studio de videochat de top, in topul preferintelor XBIZ 2018
Studio 20 devine astfel cel mai de succes studio de videochat din lume, cu numeroase premii castigate de-a lungul timpului in cadrul a diferite festivaluri internationale de profil. Aprecierea XBIZ 2018 fata de Studio 20 demonstreaza inca o data ca suntem cei mai buni. Este o reala onoare si mandrie sa primim in nenumarate randuri trofee atat de valoroase pentru munca noastra si a modelelor noastre!

XBIZ Awards reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente internationale din domeniul videochatului. Gala acestor premii se desfasoara anual in Los Angeles (America), in luna ianuarie, cu participarea a zeci de studiouri si modele de videochat, site-uri de profil, diverse companii de marketing din industria dedicata exclusiv adultilor etc.

Iata ce alte premii a castigat Studio 20 in trecut:
• ”Live Cam Studio of the Year” 2015 si 2016 (GFY);
• ”Best Emerging Studio” si ”Best Cam Studio” (YNOT 2015, 2016 si 2017);
• ”Best Emerging Studio” si ”Best Live Cam Studio” (AW Awards 2015, 2016 si 2017);
• ”Best Global Live Cam Studio” / „Cel mai bun studio de videochat la nivel global” (LalExpo 2016) etc.

 

Adu-ti prietena la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti si primiti 1000$ bonus!

angajare videochat

Tu si prietena ta meritati tot ce-i mai bun! Cele mai scumpe si extravagante haine, produse de make-up profesionale, vacante exotice, o casa noua sau o masina de lux. De ce sa lucrati in locuri separate, intr-un mediu stresant si pe salarii foarte mici, cand puteti lucra impreuna si sa va distrati in acelasi timp, la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Pe langa faptul ca aici veti castiga sume fabuloase, veti castiga timp pentru voi doua si va veti bucura de prietenia voastra in cel mai productiv mod posibil.

La Studio20 am observat ca, atunci cand doua prietene incep sa lucreze impreuna ca modele la acelasi studio de videochat din Bucuresti, se motiveaza si se ambitioneaza reciproc. Astfel, au succes mai repede impreuna decat separat! Ca sa te convingi si tu ca asa este, iti lansam o provocare: vino cu o prietena la interviu si va oferim 1000$ bonus, pe care sa-i cheltuiti impreuna cum vreti voi! Pentru asta, trebuie sa incepeti job-ul amandoua la Studio20 inainte de 31.12.2017 si sa lucrati full time cel putin doua perioade complete, adica o luna de zile.

Conditii:
– specificati la interviu ca vreti sa beneficiati de aceasta oferta speciala in cadrul aceluiasi studio de videochat din Bucuresti;
– incepeti amandoua activitatea in acelasi timp si pe acelasi program full time;
– lucrati cel putin doua perioade complete, cu exceptia zilelor de training care nu se pun la socoteala, si respectati toate regulile Studio20;
– bonusul de 1000$ se adauga la comisionul celei de-a doua perioade si se plateste odata cu el;
– aceasta oferta speciala este valabila doar in Bucuresti si nu se poate cumula cu venitul minim garantat sau alte oferte speciale;
– mai mult decat atat, daca in loc de doua prietene sunteti trei, bonusul comun va fi de 1500$ (500$ de persoana).

Cum sa-ti convingi prietena sa lucrati impreuna la acelasi studio de videochat din Bucuresti?

Spune-i ca la Studio20 veti avea sansa sa castigati pana la 20.000 de dolari pe luna, fiecare! Cum este posibil acest lucru? Datorita experientei noastre de peste 17 ani in domeniul videochatului, in intreaga lume (Europa, America de Nord, America de Sud). Va vom oferi conditii de munca incredibile: decoruri luxoase si tehnologie de ultima generatie, costume unice, programe de training special concepute pentru voi si suport permanent din partea specialistilor nostri. De asemenea, veti beneficia de parteneriatele exclusive pe care le avem cu cele mai faimoase site-uri de videochat.

Spune-i prietenei tale ca la acest studio de videochat din Bucuresti va veti bucura de venituri sigure si legale, bazate pe contract de artist-interpret. Ca daca veti lucra impreuna, va veti ambitiona reciproc si va veti incuraja una pe alta, iar astfel veti putea obtine fiecare un comision cumulativ de pana la 65% din venituri. De asemenea, trebuie sa stie ca dupa 6 luni de zile in cadrul respectivului studio de videochat din Bucuresti la care veti lucra impreuna, oricare din voi poate solicita credite fara dobanda direct de la angajator.

Alege impreuna cu prietena unul din studiourile de videochat din Bucuresti marca Studio20 (Victoriei, Unirii sau Double D Grozavesti) pentru a deveni modele de top cu venituri de ordinul miilor de dolari pe luna! Bucurati-va astfel de prietenia voastra, de numeroase avantaje atat pe plan profesional, cat si personal. Programati-va acum pentru un interviu la 0748 777 757.

Studio 20 deschide un nou studio de videochat in Ungaria, Budapesta!

„Excelam impreuna” si impreuna mergem mai departe. Cel mai nou studio de videochat marca Studio 20 te asteapta in Ungaria! Gratie investitiilor constante in oameni, in tehnologie si determinarea de a cuceri mapamondul, studioul de videochat din Ungaria se inscrie cu succes in franciza Studio 20, ridicandu-se la aceleasi standarde de profesionalism, lux si eleganta cu care ne-am obisnuit deja modelele.

studio videochat Ungaria Studio 20

Noul studio de videochat din Ungaria este localizat in Budapesta, in cladirea de birouri a mall-ului Duna Plaza, intr-un spatiu generos de 600 mp, impartit in 16 camere tematice echipate cu tehnologie de ultima generatie (camere video, microfoane etc.). Aici Studio 20 A pus la dispozitia modelelor o echipa de suport profesionala care va fi acolo 24 de ore din 24, traineri care se vor ocupa de tinutele lor speciale si de make-up, care le vor oferi cursuri gratuite de limba engleza si cultura generala si tot ce vor avea nevoie ca acestea sa devina modele de top care sa incaseze venituri fabuloase, de peste 10.000$ pe luna. Totul desfasurandu-se intr-un cadru absolut legal si in baza unor conditii de munca extraordinare, care iti vor intrece toate asteptarile!

Inca din prima ta zi de activitate in cadrul studioului de videochat din Ungaria vei semna un contract de artist-interpret, care iti va garanta venituri sigure si legale, cu acte in regula, conform normelor in vigoare. Venitul minim garantat in primele 3 luni de activitate este 1.000$ pe luna, indiferent de performantele modelelor din aceasta perioada. Dar cu siguranta vei avea ocazia sa depasesti acest venit minim, prin numeroasele bonusuri pe care ti le oferim (cu exceptia primelor doua, care nu se pot cumula), adaugate la comisionul standard de 50%, astfel:
– 2% daca activezi online peste 90 de ore in acea perioada;
– 5% daca activezi online peste 100 de ore in acea perioada;
– 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
– 5% daca ramai in echipa de modele ale acestui studio de videochat din Ungaria timp de 12 luni complete.

studio videochat Ungaria

Ca model al studioului de videochat din Budapesta – Ungaria vei beneficia de un trafic foarte mare al site-urilor partenere, deoarece Studio 20 asigura modelelor sale peste 300.000 de vizitatori pe zi datorita parteneriatului exclusiv cu Live Jasmin si a unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna. Tot aici vei beneficia de campanii de marketing si promovare, daca iti doresti sa devii faimoasa si sa obtii titluri precum: “Best Model”, “Best Emerging Model”, “Best Smile”, “Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc.

Modelele studioului de videochat din Ungaria vor simti cu siguranta beneficiile acestei meserii in cel mai scurt timp. Dupa 6 luni in cadrul companiei ele vor putea solicita credite fara dobanda direct de la Studio 20. In plus, te ajutam la inceput de drum cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up, in caz ca ai nevoie. Studioul de videochat din Ungaria iti va satisface toate nevoile si iti va indeplini toate dorintele, daca vei da dovada de perseverenta si implicare in ceea ce faci.

Asadar, daca vrei sa excelezi alaturi de noi, daca vrei sa-ti atingi toate obiectivele financiare, cum ar fi sa-ti cumperi cele mai scumpe haine, o masina de lux sau o casa in timp record, daca vrei sa-ti indeplinesti toate visurile si ai determinarea si perseverenta necesare, vino in echipa primului studio de videochat din Ungaria marca Studio 20! Suntem alaturi de tine!

Ce extra beneficii ai in oferta de angajari in videochat de la Studio20

Studio20, cel mai mare studio de videochat din lume, iti aduce in oferta de angajari in videochat si mai multe beneficii decat pana acum!

Pentru ca ne dorim constant sa ne autodepasim, sa ducem aceasta meserie la un nou nivel de profesionalism si performanta, asadar sa “excelam impreuna”, ne straduim sa imbunatatim si mai mult conditiile de lucru si sa iti aducem noi avantaje de care te poti bucura daca alegi sa aplici pentru angajari in videochat la Studio20.

Stim ca nu putem ajunge pe cele mai inalte culmi ale succesului fara ajutorul echipei noastre de modele, de aceea, ne-am gandit la doua noi modalitati prin care iti putem rasplati efortul depus, pe langa celelalte beneficii deja existente.

Iata extra avantajele de care te poti bucura de la 1 septembrie 2017 daca aplici pentru oferta de angajari in videochat de la Studio20:

1. Venit minim garantat de 1.000$

Prima schimbare majora este legata de sistemul de recompensare financiara pe care Studio20 il pune in practica. Astfel, toate modelele noi de sex feminin care aplica pentru angajari in videochat in cadrul studiourilor din Romania, Ungaria si Columbia vor avea, in primele 3 luni, un venit lunar minim garantat de 1000$.

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a primi acest venit:

– sa fii acceptata in cadrul interviului de angajare in videochat. Pentru a fi model in cadrul Studio20, e nevoie sa ai un aspect fizic placut, sa fii ambitioasa, sa ai o atitudine deschisa si pozitiva, sa cunosti si sa vorbesti foarte bine limba romana si sa ai minime cunostinte de limba engleza;
– sa fii on-line minim 90 de ore in respectiva perioada;
– sa respecti programul de lucru stabilit si sa nu lipsesti de la cursurile de limba engleza. Bineinteles, daca ai motive intemeiate, poti face schimb de ture cu prima ta zi libera din acea perioada, numai inainte de inceperea turei;
– sa urmezi cu constiinciozitate perioada de training si recomandarile echipei de suport.

Vom incerca sa facem in asa fel incat modelele care au aplicat pentru angajari in videochat si au fost acceptate in echipa sa inceapa activitatea on-line in zilele de 1/2 si 16/17 ale lunii. In caz contrar, venitul minim garantat se va acorda oricum in primele 6 perioade complete.
De exemplu, daca ai inceput activitatea in data de 28 august, vei primi un venit minim de 1.000 de dolari in septembrie, octombrie si noiembrie.

De asemenea, acest venit minim va fi platit in fiecare a doua perioada, daca incasarile tale din cele doua perioade sunt sub valoarea de 1.000 de dolari. Astfel, daca incepi sa intri online pe 16 septembrie, vei primi comisionul normal pentru perioada 16-30 septembrie pe 25 octombrie si apoi, vei primi diferenta pana la 1.000 de dolari pe 10 noiembrie, daca castigurile tale din perioada 16-30 septembrie si 1-15 octombrie sunt sub 1.000 de dolari.

In cazul in care castigurile pe care le cumulezi in primele 3 luni de la angajarea in videochat sunt mai mari de 1.000$, atunci vei primi integral partea care ti se cuvine, si nu doar venitul minim garantat.

2. Comision cumulativ de pana la 65% din castiguri

Cel de-al doilea extra beneficiu gandit pentru modelele care aplica pentru oferta de angajari in videochat la Studio20, atat cele de sex feminin, cat si cele de sex masculin, este introducerea unui nou sistem de bonusuri.

Pe langa comisionul standard brut de 50%, toate modelele de videochat vor primi urmatoarele bonusuri:

– 2% daca au fost on-line peste 90 de ore in acea perioada;
– 5% daca au fost on-line peste 100 de ore in acea perioada;
– 5% daca venitul total este peste 10.000 de dolari in acea perioada;
– 5% daca lucreaza in cadrul Studio20 pentru 12 luni, fara intrerupere.

Bonusurile de mai sus pot fi cumulate (cu exceptia primelor doua). Astfel, un model care a aplicat pentru oferta de angari in videochat la Studio20 si a fost acceptat poate avea un comision maxim de 65%!

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a beneficia de aceste avantaje?

Ca si in primul caz, cel al venitului minim garantat, trebuie sa respecti programul de lucru stabilit si sa participi la cursurile de limba engleza. Din nou, daca ai motive serioase, schimburile pot fi facute in prima zi libera, daca aceasta este in aceeasi perioada, dar numai inainte de inceperea turei, fara nicio exceptie.

De asemenea, pentru a primi bonusurile si pentru a le putea cumula, daca intampini vreo anumita problema, trebuie sa contactezi managementul studioului inainte de inceperea turei si sa ceri o reprogramare pe baza unor motive valide, numai daca ai o zi libera in acea perioada.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si profita acum de sansa unei angajari in videochat la cel mai mare studio din lume! Te bucuri de nenumarate beneficii si suport constant pentru a avea o cariera stralucita in acest domeniu.

Totul depinde doar de cat de serioasa, perseverenta, ambitioasa si dornica esti sa reusesti in viata. Alaturi de Studio20, toate visurile tale pot deveni realitate! Hai sa ne cunoastem si sa vezi cu ochii tai ce inseamna sa fii un model de succes. Te asteptam la interviu!