You are currently viewing ​Limuzina Studio20 – ai drumul asigurat pentru transport in conditii de lux

​Limuzina Studio20 – ai drumul asigurat pentru transport in conditii de lux

* actualizat in 2024

Daca locuiesti in Bucuresti, cu siguranta ai vazut macar o data o masina superba, eleganta, inscriptionata Studio20. Aceea este limuzina Studio20 (Studio20 Limo), unul dintre multele beneficii pe care le ofera Studio20 modelelor sale.

Ce inseamna Limuzina Studio20?

Studio20 limo inseamna o masina eleganta si high end care este la indemana modelelor Studio20 pentru a le duce si aduce de acasa intr-un mod sigur.

Avem intotdeauna grija de starea de sanatate a modelelor si personalului nostru. Lucrand intr-un studio de videochat premium, suntem in permanent contact unii cu altii, asa ca trebuie sa avem grija ca toti sunt sanatosi. Limuzina Studio20 inseamna masini sigure, soferi cu experienta, la dispozitia modelelor care colaboreaza cu noi. Modelele Studio20 aleg orele la care vor sa fie preluate de acasa si duse la studio si invers, soferul ajunge in fata locuintei fetelor cu 15 minute inainte si se ingrijeste ca ele sa ajunga in siguranta.” – Bogdan, manager Studio20.

Cine are acces la Limuzina Studio20?

Orice model online din cadrul echipei noastre, fie ca de abia a inceput colaborarea cu Studio20 sau colaboreaza de mult timp, are acces la limuzina Studio20. Ceea ce trebuie sa faca e sa anunte in platforma interna Studio20 cand are nevoie de limuzina si soferul va veni. Serviciul este gratuit.

Nu este prima data cand astfel de servicii sunt oferite modelelor noastre de videochat, acestea beneficiind in trecut de masaj, manichiura-pedichiura, solar, operatii estetice gratuite si multe altele.

Consideram ca atunci cand lucrezi pentru un studio de videochat premium asa cum este Studio20, tot ceea ce atingi trebuie sa fie premium, iar noi ne ingrijim de modelele noastre si le tratam ca pe niste regine. In felul asta le ajutam si pe ele sa invete sa ceara intotdeauna tratament premium de la persoanele din viata lor.

​“Am masina proprie, de ce as solicita limuzina Studio20?”

Presupunand ca cineva vreodata ar adresa intreabarea aceasta, avem raspunsurile:

Limuzina Studio20

1. Pentru ca ai mai mult timp pentru tine

Atunci cand conduci trebuie sa ai in vedere traficul care, la ore de varf, este ingrozitor. In plus, te eliberezi de stresul de a gasi un loc de parcare pentru masina personala. Daca soliciti limuzina Studio20, nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru asta, tu te poti relaxa linistita pe locul din spate.

2. Pentru ca poti monetiza timpul petrecut in masina

Studio20 si modelele sale lucreaza exclusiv cu LiveJasmin (am fost primul studio de videochat din lume certificat Gold), iar de cand platforma a introdus functia de video call, membrii te pot suna si iti poti seta valoarea videocall-ului. Pe langa aceasta functie, poti sa-ti faci poze in limuzina pentru social media, le poti posta sa-ti anunti fanii ca esti in drum spre a-i vedea, astfel crescand engagementul pe care il ai cu ei.

3. Pentru siguranta

Stim cu totii ca, uneori, barbatii pot fi destul de agresivi in trafic, mai ales atunci cand vad o femeie conducand. Ultima ta grija ar trebui sa fie “bivolii” din trafic si sa ai de a face cu ei. Accidente pot aparea oricand, dar cu soferii profesionisti care conduc limuzina Studio20, te poti relaxa si poti avea siguranta ca vei ajunge la studio fara intarziere.

Daca inca nu ai venit in echipa noastra, completeaza formularul de angajari videochat si vino sa ai acces la o viata de lux, lipsita de griji!

Lasă un răspuns