Videochat de acasa

Dupa cei peste 15 ani de experienta in videochat un lucru ne este clar: pentru 99% dintre modele, a face videochat la un studio este mai eficient decat a face videochat de acasa. Veniturile unui model care lucreaza intr-un studio de videochat, cu un program de minim 40 de ore pe saptamana sunt in medie cu 200% pana la 500% mai mari decat cele ale unui model care lucreaza pe site-uri de videochat de acasa.

Daca te afli intr-o locatie unde nu detinem inca un studio de videochat si nici nu iti doresti sa te muti intr-un oras unde exista un Studio 20, oferim totusi si solutii de colaborare pentru modelele care vor sa faca videochat de acasa!

 

videochat de acasa

Care sunt conditiile pentru a face videochat de acasa, in colaborare cu Studio 20?

  • Vei castiga 100% din banii pe care-i faci din videochat! Stim, suna ireal, dar asta este oferta noastra: toti banii castigati vor fi incasati de tine, direct de la site, cum vrei tu!
  • Noi iti vom oferi setarea conturilor, a soft-urilor si a calculatorului, sfaturi despre optimizarea imaginii si un manual complet de training in videochat.
  • In plus, pentru modelele care fac videochat de acasa, oferim acces la o adresa dedicata de Skype pentru a cere ajutor ori de cate ori ai nevoie (probleme tehnice sau ajutor de training/coaching).
  • Unicul comision perceput de Studio 20 este de numai 100 de euro + TVA (pentru toate cele de mai sus, inclusiv iti oferim in primele 3 luni suport tehnic si de training).
  • Daca vrei, de la Studio 20 poti comanda si servicii de promovare internationala online a brandului si a conturilor tale de model.
  • Dupa primele 3 luni, tu alegi daca vrei sa mai beneficiezi de suportul nostru, contra unui comision lunar de numai 25 de euro + TVA. In caz contrar, te descurci singura si atunci … nu ne mai platesti nimic 🙂
  • Suplimentar, pentru modelele care aleg sa faca videochat de acasa, oferim o sesiune foto, de make-up si video promo in studiourile noastre, platind doar costul de realizare a materialelor respective.

 

Ce asteptam de la modelele care aleg sa faca videochat de acasa sub indrumarea Studio 20:

  • Seriozitate si perseverenta. Chiar daca alegi sa faci videochat de acasa, este imposibil sa ai rezultate bune daca nu iti asumi un program si nu te tii de el. Desi esti 100% independenta si nu te va verifica nimeni, acest sfat are rolul lui.
  • Echipamente si dotari de calitate. Achizitionarea echipamentului tehnic va trebui sa o faci singura. Videochatul de acasa nu este deloc ieftin la inceput pentru ca va trebuie sa investesti o suma de bani considerabila in echipamente de calitate. Ai nevoie de un calculator cu procesor minim i5 si 4Gb RAM (Preferabil i7 cu 8Gb RAM), un webcam decent (recomandam Logitech c920), lumini tip umbrela de difuzie si un decor adecvat (simplu, dar adecvat camerei video in cromatica sa). Evident, noi iti putem oferi toate detaliile pentru a alege cele mai potrivite si economice solutii.
  • Internet de calitate. Daca internetul merge prost, atunci sansele de a obtine castiguri mari din videochat sunt ZERO. Deci, ai nevoie de internet de calitate, pe care noi il putem testa pentru a ne asigura ca functioneaza corespunzator.

Pentru moment, proiectul “videochat de acasa” este suspendat pentru modelele care nu au experienta, va rugam sa ne contactati la home@studio20.ro pentru alte informatii.