Dupa cei peste 17 ani de experienta in videochat un lucru ne este clar: pentru 99% dintre modele a face videochat la un studio este mai eficient decat a face videochat de acasa. Veniturile unui model care lucreaza intr-un studio de videochat, cu un program de minim 40 de ore pe saptamana, sunt in medie cu 200% pana la 500% mai mari decat cele ale unui model care lucreaza pe site-uri de videochat de acasa.

Daca te afli intr-o locatie unde nu detinem inca un studio de videochat si nici nu iti doresti sa te muti intr-un oras unde exista un Studio 20, oferim totusi si solutii de colaborare pentru modelele care vor sa faca videochat de acasa.

Ce beneficiile ai la videochat de acasa, alaturi de cel mai bun studio de videochat din lume, Studio 20?

  • Vei primi un comision de pana la 95% din vanzari (80% este comisionul de baza si se adauga bonusuri de maxim 15% pentru numarul de ore online, pentru volumul de incasari si pentru fidelitate alaturi de Studio20).
  • Noi iti vom oferi instructiuni pentru setarea conturilor, a softurilor si a calculatorului, sfaturi despre optimizarea imaginii si un manual complet de training.
  • In plus, ai acces la o adresa dedicata de Skype pentru a cere ajutor ori de cate ori ai nevoie.
  • La solicitarea ta, ne putem ocupa si de promovarea internationala a brandului tau de model, dar trebuie sa-ti asumi public acest job in clipa cand vrei sa te promovam (cunoscutii sau familia pot afla oricand de el si daca nu te promovam, dar sansele sa se intample cresc atunci cand esti promovata).
  • Suplimentar, daca vrei, poti face sesiuni foto, make-up si video in studiourile noastre din toata lumea, platind doar costul de realizare a materialelor respective.
 • Pentru mai multe informatii despre programul chat de acasa puteti lua legatura cu managerul de proiect prin email [email protected] sau la numarul de telefon/WhatsApp (+4) 0759 011 414, specificand ca doriti sa lucrati de acasa, de ce si adaugand cateva poze cu voi si locatia de unde vreti sa lucrati. Acceptam modele de sex feminin (fete), masculin (barbati) sau cupluri (heterosexuale sau gay).

Ce asteptam de la modelele care aleg sa faca videochat acasa sub indrumarea Studio 20:

 • Seriozitate si perseverenta. Chiar daca alegi sa faci videochat de acasa, daca vrei sa faci bani seriosi este necesar sa lucrezi in fiecare zi, intr-un interval orar stabil, pentru ca membrii sa stie cand te pot gasi online.
 • Echipamente si dotari de calitate. Achizitionarea echipamentului tehnic va trebui sa o faci singura. Videochatul de acasa nu este deloc ieftin la inceput pentru ca va trebuie sa investesti o suma de bani considerabila in echipamente de calitate. Ai nevoie de un calculator cu procesor minim i5 si 4Gb RAM (Preferabil i7 cu 8Gb RAM), un webcam decent (recomandam Logitech c920), lumini tip umbrela de difuzie si un decor adecvat. Evident, noi iti putem oferi toate detaliile pentru a alege cele mai potrivite si economice solutii.
 • Foto si video profesionale. Pentru a putea incepe sa lucrezi cu noi, trebuie sa ai macar 10 poze profesionale (nu nud) si 2 materiale video de 1 minut.
 • Internet de calitate. Daca internetul merge prost, atunci sansele de a obtine castiguri mari din videochat sunt zero. Deci, ai nevoie de internet de calitate, pe care noi il putem testa pentru a ne asigura ca functioneaza corespunzator (excludem din start wireless si internetul mobil).

This Post Has 21 Comments

 1. Pingback: Tu ai face videochat? | luniar

 2. Pingback: Cum sa faci bani ca model de videochat - 243 News - Stiri romanesti

 3. Elis Rogel

  Bună!
  Doresc sa devin model de videochat dar locuiesc stabil in Germania.
  E posibil sa lucrez cu dumneavoastră de aici?

 4. Andreea

  Blue ayes
  Blondă hair
  1.78m

 5. Claudia

  Vreau să devin model

 6. Marius Lazar

  Vreau să fac videochat de acasă, am mare nevoie de bani.

 7. Maria Podaru

  Buna cum pot face video chat de acasa?

 8. Stwella

  Hi I wanted to work from home and I wanted to to be a brand ambassador

 9. Buna,
  Mă numesc Ristache Ionela Mariana, am 21 de ani si doresc sa ma alatur echipei dvs.
  Multumesc !

 10. Elena

  Am 22 de ani si sunt interesată

 11. Ana

  Bună ! Care sunt cerințele pentru a renunța la studio și să lucrez de acasă?

  1. MC

   Hey Ana!
   Pentru a lucra de acasa trebuie sa te asiguri ca ai tot echipamentul necesar pentru un streaming de calitate.
   Mai mult decat atat, camera din care faci broadcastingul trebuie sa fie adaptata site-ului pe care lucrezi si sa te asiguri ca nimic nu va interveni in programul tau de munca, afectandu-ti castigurile.
   Daca lucrezi deja cu noi in unul din sediile Studio20, intreaba-ti managerul care e cea mai buna optiune pentru tine; daca nu lucrezi, da-ne un telefon la 0748 777 757

 12. Andrea

  Buna. Mă interesează un job.

Leave a Reply