Echipa

La oricare dintre studiourile de videochat ale Studio 20 gasesti o echipa unita, optimista si, cel mai important, care poseda o experienta bogata. Informatiile acumulate de-a lungul timpului, din 2001 si pana astazi, ne-au permis sa definim cat mai bine sarcinile fiecarui angajat pentru a ajuta modelele noastre care fac non-adult videochat sa obtina castigurile dorite. Suntem aici pentru a te ajuta pe tine, viitorul model glamour, care vei castiga peste 10.000$ pe luna si premii internationale de prestigiu.

In cadrul echipei de suport din studiourile de videochat ale Studio 20 activeaza 8 departamente:

1. Departamentul de management, format din CEO, Marketing Manager, Manager financiar, Manager logistic si Managerii studiourilor de videochat, se asigura ca echipa functioneaza corect si in folosul modelelor.

2. Departamentul de training si coaching

In orice domeniu, trainingul are cel mai important rol. Asa incepe o cariera de succes, cu o abordare corecta. La Studio 20 avem cel putin 4 traineri de videochat in fiecare locatie, colege care au lucrat ca modele, au avut rezultate excelente pe parcursul mai multor ani si care acum impartasesc din experienta acumulata noilor modele. Acesti traineri de videochat, in special femei, ajuta noile modelele sa-si insuseasca cat mai multe informatii utile din domeniul: de la cum te poti aranja, la atitudinea corecta in acest job, la ce si cum poti vorbi cu membrii sau cum sa te adaptezi cat mai bine fiecarui site pentru videochat in parte, ele te vor ajuta sa ajungi la performante de top.
Studio 20 te ajuta sa-ti imbunatatesti atat cunostintele de limba engleza, cat si cele de cultura generala punandu-ti la dispozitie profesoare de limba engleza si cultura generala. Pentru noi conteaza atat aspectul tau fizic, cat si cunostintele generale deoarece Studio 20 promoveaza videochat glamour.

3. Departamentul de suport tehnic

Rolul suportului tehnic este de a se asigura ca aparatura tehnica functioneaza perfect in orice secunda si modele au cele mai bune rating-uri audio si video pe toate site-urile cu care lucram. Uneori tot ce tine de IT pare de neinteles, insa cu suportul unor persoane calificate, disponibile in toate studiourile de videochat ale Studio 20 totul pare incredibil de usor si placut. La noi lucreaza 4 tehnicieni care rezolva imediat orice problema 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

4. Departamentul de Resurse Umane (HR)

Primele persoane cu care vei avea contact in studiourile de videochat ale Studio 20 sunt colegele de la HR. Dupa ce completezi formularul pentru angajari in videochat si esti chemata la interviu, ele iti vor explica in ce consta jobul, rolul fiecarei persoane din echipa administrativa si iti vor prezenta studioul. De asemenea, lor le poti pune orice intrebare pentru a intelege perfect ce presupune jobul de model de videochat. La Studio 20 nu avem secrete!

5. Departamentul financiar/administrativ

Multe studiouri de videochat se lauda ca functioneaza legal. O mare parte dintre ele folosesc tot felul de minciuni pentru a stoarce profituri cat mai mari sub aparenta unei legalitati. Pentru a avea 100% certitudinea legalitatii, cere-i oricarui alt studio de videochat sa iti ofere informatii asa cum face departamentul financiar al Studio 20:

– inca din prima zi de lucru vei semna un contract, cu toate drepturile si obligatiile mentionate, sumele pe care le vei primi, care sunt procentele si comisioanele si care sunt datele de plata. In plus, inca de la angajarea in oricare studio de videochat al Studio 20 vei primi un exemplar al acestui contract, pentru ca este dreptul tau ca model sa ai unul inca din prima clipa;

– la fiecare plata (de 2 ori pe luna), vei semna si primi un act aditional la contract care va specifica foarte clar ce suma ai castigat pe fiecare site de videochat in parte, cursul valutar folosit pentru transformarea dolarilor in lei, procentul primit si, mai ales, toate taxele si impozitele calculate si/sau retinute, ce reprezinta fiecare si care este suma neta pe care o vei incasa.

6. Departamentul artistic

Pentru a fi un model de top trebuie sa-ti impresionezi membrii site-ului de videochat cu galeria ta foto – video. Pentru ca suntem cel mai bun studio de videochat din lume, iti punem la dispozitie fotografi si editori video cu experienta, evident de sex feminin, pentru a putea lucra relaxate impreuna, si o echipa cu ajutorul careia profilul tau va arata intodeauna perfect.

7. Departamentul de styling si relaxare

O femeie ingrijita intotdeauna va impresiona un barbat, nu degeaba se spune ca “nu exista femei urate, ci femei care nu stiu sa-si puna in evidenta frumusetea”. Cu ajutorul make-up artistului nostru, vei arata minunat in fiecare zi. Este alegerea ta daca vrei sa adopti un stil natural, unul sofisticat sau elegant. O femeie trebuie sa fie, in primul rand, frumoasa pentru ea, si daca tu te simti frumoasa, asa te vor percepe si cei din jur.

8. Departamentul de curatenie

Pentru a veni cu drag la locul de munca, trebuie sa ai parte de un “birou” curat. Ordinea, prospetimea, curatenia te incarca pozitiv, iar iubind locul de munca vei ajunge sa obtii rezultatele dorite. Doamnele responsabile de curatenia zilnica din studiourile noastre de videochat se asigura ca totul este curatat si aranjat perfect.

In total, intre 15 si 20 de oameni muncesc zi de zi in fiecare locatie a Studio 20 doar pentru a te ajuta pe tine, modelul nostru de videochat, sa faci mai multi bani si sa ai o cariera de succes. Merita sa-i cunosti!

 

18 comentarii despre “Echipa

  1. am nevoie mare de un asemenea job inteleg engheza dar nu o vorbesc prind repede dar nam avut unde si cum so invat dar nu asta ma framanta ci ploblema mea este ca nu cred ca ma veti acepta sa lucrez in echipa voastra pentru felul cum arat grasuta 🙁

  2. Sunt interesată de acest domeniu.Mă puteți ajuta cu câteva informații? Un mail al unei persoane care să poată discuta cu mine mai multe detalii de poate? Mulțumesc!

  3. Din aceasta echipă fac parte si barbaţi care stau in studio ? Intreb , deoarece am o prietena care face videochat si prin studioul respectiv roiesc barbatii….

Tu ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *