You are currently viewing Melodii senzuale cu care sa-i ”trezesti” cheful de dragoste
melodii senzuale

Melodii senzuale cu care sa-i ”trezesti” cheful de dragoste

* actualizat in 2024

Viata nu ar fi la fel fara muzica, caci este una dintre formele artistice care ne ajuta sa ne exprimam cel mai bine sentimentele, gandurile si trairile. Muzica face parte din viata ta chiar daca nu esti talentat sau chiar mai mult, esti atat de netalentat incat unii te-ar putea plati ca sa nu mai fredonezi melodiile preferate. Muzica este cea care ne este alaturi cand suntem fericiti, cand suferim sau cand, pur si simplu, nu avem chef de nimic. Ea este prezenta in toate mediile, de la cele academice pana la studiourile de videochat.

In functie de situatia si starea pe care o traversam, muzica reprezinta o forma de exprimare. Astfel ca ea nu putea lipsi din viata intima si din relatii. De-a lungul timpului, artisti din toata lumea au inclus in repertoriul lor si melodii senzuale, care celebreaza dragostea si invita la visare. Modelele de videochat apeleaza mereu la muzica pentru a crea atmosfera dorita in timpul sesiunilor online.

Top 5 melodii senzuale care nu trebuie sa-ti lipseasca din playlist

Melodiile senzuale pot fi si un artificiu de care sa te folosesti pentru a-i comunica partenerului tau emotiile si sentimentele pe care ti le starneste. Iata la ce melodii senzuale poti face apel si ce mesaj ii transmiti prin intermediul lor, potrivit marturisirilor facute de modelele de videochat:

  1. All I Wanna Do Is Make Love to You – Heart – este, poate, una dintre cele mai frumoase melodii senzuale ale tuturor timpurilor. Linia melodica romantica si versurile vor vorbi in locul tau, motiv pentru care ea este frecvent folosita in timpul sesiunilor de videochat.

Refren:

All I wanna do is make love to you

Say you will, you want me too

All I wanna do is make love to you

I’ve got lovin’ arms to hold on to

  1. All I Want for Christmas Is You – Mariah Carey – este cu siguranta modul cel mai cald prin care ii poti transmite ca iti doresti sa iti petreci Craciunul impreuna cu persoana iubita. Membrii Studio 20 le-o dedica modelelor online in timpul sarbatorilor de iarna, impreuna cu care si-ar dori sa isi petreaca timpul.

Refren:

All I want for Christmas is you, baby

All I want for Christmas is you, baby

All I want for Christmas is you, baby

All I want for Christmas (all I really want) is you, baby

All I want (I want) for Christmas (all I really want) is you, baby

melodii senzuale
melodii senzuale
  1. I’ve got you under my skin – Frank Sinatra – una dintre melodiile care te vor ajuta sa ii declari dragostea fara echivoc. Vocea lui Frank Sinatra, linia melodica, profunzimea versurilor sunt combinatia perfecta pentru o cina romantica de neuitat, care se va incheia cu o noapte de dragoste memorabila.

Refren:

I’ve got you under my skin

I’ve got you deep in the heart of me

So deep in my heart that you’re really a part of me

I’ve got you under my skin

  1. I put a spell on you – Nina Simone – este o melodie de dragoste prin care sa-ti declari posesivitatea si sa-ti faci partenerul sa inteleaga ca iti apartine si ca iubirea ta pentru el este unica, diferita de tot ce a trait pana acum. Aceasta este o melodie pe care modelele Studio20 o folosesc frecvent in sesiunile lor online, datorita senzualitatii ritmului si atmosferei extrem de intime pe care o creaza.

Versuri:

I put a spell on you because you’re mine

Do-do-do-do-do-do-do-do

You better stop the things you do

I ain’t lyin’, no, I ain’t lyin’

You know I can’t stand it

Your runnin’ ‘round

You know better, daddy

I can’t stand it, ‘cause you put me down

Yeah, yeah

I put a spell on you because you’re mine

You’re mine

Yeah, yeah, oh yeah

Do-do-do-do-do-do-do-do

I love you, I love you

I love you, I love you anyhow

And I don’t care if you don’t want me

I’m yours right now

Oh, you hear me

I put a spell on you

Because you’re mine

  1. Lady In Red – Chris DeBurgh – este una dintre melodiile senzuale clasice care nu putea lipsi din aceasta lista. Pentru o seara de neuitat, aceasta melodie trebuie sa faca parte din playlist-ul tau.

Refren:

The lady in red is dancing with me, cheek to cheek,

There’s nobody here, it’s just you and me,

It’s where I want to be,

But I hardly know this beauty by my side,

I’ll never forget the way you look tonight;

I never will forget the way you look tonight…

The lady in red, the lady in red,

The lady in red, my lady in red,

I love you…

Muzica este unul dintre secretele cuceririi pe care trebuie sa le incluzi in arsenalul tau, indiferent ca esti model de videochat sau nu. Alegerea melodiilor potrivite poate sa defineasca relatia si sa contribuie in mod esential la comunicarea cu partenerul, dincolo de faptul ca poate reprezenta un mod de abordare si un prim subiect de discutie. Descopera AICI si alte strategii de seductie pentru o poveste de dragoste ca in filme.

Lasă un răspuns