You are currently viewing Ce faci cand un barbat vrea sa scape de tine? Raspunsul iti va schimba viata
ce faci cand un barbat vrea sa scape de tine

Ce faci cand un barbat vrea sa scape de tine? Raspunsul iti va schimba viata

* articol de blog actualizat in 2024

Relatia dintre Inima si Creier functioneaza atat timp cat dorintele iti sunt in acord cu comportamentele, insa, cand acestea nu se aliniaza, apare conflictul. Astfel, ia nastere dilema: ”Aleg cu Inima sau cu Creierul?” si, mai ales, cum reactionez? Si, instant, ia nastere intrebarea: „Ce faci atunci cand un barbat vrea sa scape de tine?”

Sa te simti respins de persoana iubita este una dintre cele mai dureroase experiente pe care le poti trai, insa comuna absolut tuturor muritorilor, fie barbati, fie femei. Suferinta din dragoste a facut sa curga rauri de cerneala si s-a materializat in romane de dragoste si filme ce au scris istorie.

Acum simti ca eroina principala esti tu si nu poti intelege de ce barbatul iubit nu te vrea si te intrebi cum poti schimba asta? Ai face orice numai sa isi mai intoarca o data privirea catre tine, sa-ti raspunda la mesaj sau sa ii simti respiratia calda pe obraz. Dar, oare, chiar merita?

Ce faci cand un barbat vrea sa scape de tine?

Sfarsitul unei relatii este dureros pentru ambii parteneri, insa suferinta cea mai mare este a celui parasit. Daca barbatul iubit isi doreste sa paraseasca ”cuibul” iubirii voastre, cel mai intelept ar fi sa ii accepti si sa ii respecti dorinta. Da, poate fi de neconceput acum, insa, astfel, iti vei oferi, in primul rand, tie eliberarea de intrebarea dureroasa: „Ce poti face cand un barbat vrea sa scape de tine?

ce faci cand un barbat vrea sa scape de tine
ce faci cand un barbat vrea sa scape de tin

Iata ce poti face cand un barbat vrea sa scape de tine, metode si tehnici inspirate din strategiile de seductie folosite de modelele de videochat Iasi:

  • Nu-l suni – faptul ca il vei suna nu doar ca il va deranja, insa ii va hrani si egoul. Astfel, cel mai bine ar fi sa ii lasi libertatea de a alege daca isi doreste sa aveti o ultima discutie pentru reconsiderarea relatiilor voastre sau nu. Retragerea cu demnitate dintr-o relatie este poate cel mai dureros si dificil, insa, util lucru pe care il poti face. Mai tarziu, iti vei fi recunoscatoare pentru aceasta decizie. Modelele de videochat nu fac niciodata primul pas. Atentia lor este pretioasa, iar barbatii trebuie sa se considere norocosi daca ajung sa se bucure de ea;
  • Nu-i scrii mesaje – la fel ca sunatul, si mesajele ii vor hrani orgoliul, iar pe tine te vor face sa te simti respinsa si neiubita. Asa ca nu iti sunt deloc de ajutor;
  • Nu-l cauti – evita locurile preferate ale fostului partener si nu-i da ocazia de a se simti flatat ca ai depus un efort considerabil pentru a-l vedea. Este una dintre strategiile ce stau la baza activitatii de model online, caci fetele isi limiteaza mereu expunerea fata de admiratori. Daca nu il vei mai cauta in locurile in care odinioara obisnuiati sa mergeti impreuna, iti oferi sansa de a-ti petrece timpul descoperindu-ti propriile locuri preferate si de a te cunoaste mai bine;
  • Tu esti cea mai importanta persoana dintre voi doi – nu-l mai pune pe primul loc, asa cum ai facut intreaga relatie. Cand un barbat vrea sa scape de tine, deja ti-a dovedit ca nu stie sa aprecieze gesturile tale de iubire! Acum e momentul ca prioritate in viata ta sa fii chiar tu. Astfel, rasfata-te si bucura-te de timpul tau facand toate activitatile si satisfacandu-ti toate placerile la care ai fost nevoita sa renunti cat timp ai fost in relatie;
  • Nu ii fila conturile de socializare – scroll-ul constant pe profilul de Facebook al fostului partener nu te va ajuta deloc. Dimpotriva, iti va creste frustrarea. Ori de cate ori il vei revedea cu zambetul pe buze, in timp ce tu suferi dupa el, nu va face decat sa iti accentueze suferinta si dorinta. Te vei simti respinsa, tradata si neiubita. Nu meriti asta! Si el nu merita timpul si atentia ta! Renunta la gasirea unor raspunsuri la intrebarea „Ce faci cand un barbat vrea sa scape de tine?” si concentreaza-ti atentia asupra propriei persoane;
  • Evita discutiile despre el cu prietenii comuni – v-ati despartit, asa ca, cel putin pentru o perioada, nu ai nevoie sa stii cat de bine ii merge cu noua iubita! Nu intreba despre el si nici nu permite prietenilor sa iti povesteasca. Poti stopa discutiile elegant: ”Nu este momentul acum si nu sunt pregatita sa aud vorbindu-se despre asta, asa ca, daca se poate, as dori sa schimbam subiectul!

Raspunsul pe scurt la intrebarea ”Ce faci cand un barbat vrea sa scape de tine” este simplu: Scapa tu de el! Indeparteaza toate sursele de suferinta si evita stimularea si intretinerea durerii, caci, pana la urma, ochii care nu se vad se uita! Acorda-ti timp si invata sa te redescoperi incet – incet.

Modelele de videochat cunosc aceste subtilitati ale sfarsitului unei relatii, iar tocmai respectarea indicatiilor de mai sus s-ar putea sa-l faca pe barbatul dorit sa revina in bratele tale. Nu uita ca barbatului ii place sa fie vanator, nu vanat!

Asa ca nu face schimb de roluri si transforma-te intr-un ”vanat” dorit, nu intr-un vanator de temut. Ofera-i Cezarului ce e al Cezarului si viata iti va raspunde pe masura faptelor tale. Fie iubirea se va materializa in persoana fostului partener, fie va crea oportunitatea aparitiei unui barbat care sa te merite si care sa-ti ofere dragostea de care ai nevoie. Descopera AICI cateva melodii care sa ii trezeasca cheful de dragoste.

Lasă un răspuns