Studio de videochat Cluj Napoca

Am deschis primul studio de videochat din afara Bucurestiului – Studio 20 Cluj Napoca, unde designul si eleganta sunt demne de capitala istorica a Transilvaniei si, totodata, de al doilea oras al Romaniei dupa numarul de locuitori. Aici lucreaza modele din Cluj-Napoca, Turda, Gherla, Zalau si Dej.

Cel de-al treilea studio de videochat, din Cluj Napoca, este situat intr-o zona centrala, dar totodata linistita, discreta, langa clinica Regina Maria. Studio 20 Cluj Napoca are 11 camere inedite, realizate dupa cele mai moderne standarde si in care eleganta, ce predomina intregul studio, se imbina armonios cu elementele decorative specifice zonei. Pe langa cele 11 camere, la Studio 20 Cluj Napoca vei gasi un shower show bedroom si un smoking room. Toate aceste facilitati sunt completate de o echipa profesionista, sincera, dornica sa te ajute sa devii un nume in industria de videochat.

Si tu iti poti schimba viata in bine: profesional, financiar si personal. Trainerii de la Studio 20 Cluj Napoca abia asteapta sa te cunoasca si sa te invete ce inseamna videochatul glamour, prin initierea in tainele seductiei. Cu noi poti deveni o vedeta in videochat, castiga sume fabuloase si premii internationale. Nu lasa visurile pe care le ai astazi sa se piarda! Acum poti obtine ceea ce iti doresti daca aplici pentru angajare la studioul de videochat din Cluj Napoca! Vino in vizita si haide sa stam de vorba! Colega noastra, Silvia de la HR, abia asteapta sa te cunoasca!

Locatie Studio 20 Videochat Cluj Napoca

 

Vrei sa ne intrebi ceva? Vrei un job la Studio 20 in Cluj Napoca? Vrei sa ne vizitezi, sa ne cunoastem si sa afli mai multe despre noi? Orice ai vrea, usa noastra este deschisa!

Nume

Email

Telefon

Fotografia ta

Mesaj