Despre Studio Videochat Cluj Napoca

Studio 20 Cluj Napoca este primul studio de videochat deschis in afara Bucurestiului si, in acelasi timp, prima franciza Studio 20. Modelele de videochat, care isi desfasoara activitatea aici, au parte de conditii de lucru foarte bune si o atmosfera prietenoasa. Noul studio de videochat are un look modern si placut si este situat pe 4 nivele, in cartierul Andrei Muresanu, aproape de Grand Hotel Italia.
Aceasta este cea de-a treia locatie deschisa in Romania, dupa cele doua din Bucuresti, din zona Garii de Nord (2014) si din Piata Victoriei (2015). Pentru ca studioul nostru de videochat pune pret pe diversitatea decorurilor, in noua locatie din Cluj se gasesc atat 13 dormitoare tematice, cat si biblioteci, bucatarie, 3 bai sau spatii comune pentru relaxare. Acestea au fost gandite dupa cele mai inalte standarde, astfel incat modelele de videochat sa aiba parte de o atmosfera de lucru deosebita, care sa le motiveze sa-si atinga telurile.

Siguranta si stabilitatea garantate de Studio 20 ne recomanda ca fiind cel mai bun studio de videochat din lume! Suntem o companie cu traditie, care are locatii pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud) si mai mult ca sigur nu vom disparea in ceata, la fel cum se intampla cu multe alte studiouri de videochat din Romania.

Venitul minim garantat de Studio 20 este de 1.000 $. Modelele de sex feminin din cadrul acestui studio de videochat au acest venit asigurat in primele trei luni de la angajare, indiferent de performantele lor online din aceasta perioada. Bineinteles, venitul minim nu va mai fi luat in considerare daca modelele reusesc sa aiba venituri peste aceasta suma, dar in acest fel ne dorim sa atragem si sa pastram modele care vor sa aiba succes intr-un studio de videochat extrem de avantajos pe termen lung. Asadar, daca vrei sa ai asigurat un castig de cel putin 1.000 $ pe luna si sa traiesti o viata lipsita de griji financiare, vino in cadrul echipei Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume!

Spre deosebire de alte studiouri de videochat, Studio 20 ofera un comision cumulativ de pana la 65% din castiguri! De acest avantaj pot profita nu numai modelele de videochat feminine, ci si cele masculine, care fac videochat pentru barbati. Comisionul standard este 50%, la care se pot adauga numeroase bonusuri in functie de performante, Studio 20 fiind astfel un studio de videochat onest, bazat pe o relatie win-win cu modelele sale.

Comision de pana la 75% din castiguri:

Modelele angajate la toate sediile Studio 20 din lume vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% după cum urmeaza:

50% comision de baza – acesta este comisionul cu care începi din prima zi lucrand cu Studio20, oriunde in lume;

Bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins) – acest lucru inseamna că timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce arati dedicare muncii tale;

Bonus de 5% pentru castiguri de peste 15.000 $ pe perioada – destul de explicativ, cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.

5% bonus pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);

5% pentru un comportament online perfect;

5% pentru parteneriatul pe termen lung – se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, in Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019 – parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite, ci sunt monetizate in fiecare an;

Lucrand in studioul nostru de videochat, te vei bucura de prestigiu in intreaga lume! Dupa ce te vei angaja ca model la acest studio de videochat din Cluj vei putea participa la festivaluri internationale si vei putea castiga numeroase premii. Studio 20 a fost recompensat cu cele mai multe premii la evenimentele de live cam de la Mamaia la Praga, Barcelona, Los Angeles, Las Vegas sau Cartagena. In plus, este singurul studio de videochat din lume care a fost certificat Jasmin la nivel Gold. Totodata, modelele noastre au primit titlurile “Best Model”, “Best Emerging Model”, “Best Smile”, Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc.

Desi toate studiourile de videochat se lauda ca pot ajuta modelele sa castige sume de 5.000$, 10.000$ sau chiar 25.000$ pe luna, noi suntem printre putinele care pot dovedi asta. Oricand, la interviu sau dupa angajarea la studioul de videochat din Cluj, ne poti cere sa-ti aratam incasarile modelelor de top precum Devious Angel, Sasha Red sau Raquelle Diva.

De asemenea, suntem un studio de videochat care garanteaza legalitate si corectitudine. Toate modelele noastre vor semna contract de artist-interpret direct cu compania internationala Global Broadcasting Producer, care se va ocupa de promovarea lor si le va asigura traficul necesar, training-uri, echipamente profesionale etc. Apoi, la inceputul trainingului, vei intra in posesia regulilor de lucru, care sunt perfect transparente si disponibile online oricand vrei sa le citesti. Ulterior, de doua ori pe luna, cand vei incasa banii, vei semna un act aditional in care se vor afla toate informatiile legate de suma respectiva: cat s-a incasat pentru tine de la fiecare site in parte, totalul, comisionul tau, fiecare taxa si impozit platit (CAS, CASS, impozit pe venit) si suma neta, care va fi transferata in contul tau bancar din Romania. Pentru a te asigura de transparenta acestui studio de videochat din Cluj, poti sa intri pe site-ul ANAF si sa-ti vizualizezi istoricul veniturilor si taxelor platite catre stat.

Un alt beneficiu de care vei avea parte lucrand pentru acest studio de videochat din Cluj este traficul foarte mare al site-urilor partenere. Modelele noastre vor avea intotdeauna de lucru in camera de chat, atata timp cat stiu sa abordeze membrii siteurilor de profil. Studio 20 le asigura mai mult de 300.000 de vizitatori zilnic datorita parteneriatului exclusiv cu Jasmin si a unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna. Astfel, modelele acestui studio de videochat nu vor sta niciodata ore intregi pe chatul free, fara nimeni in camera.

Ca model al studioului de videochat din Cluj, vei beneficia de trainer personal! Imediat dupa semnarea contractului, vei primi un trainer dedicat, care te va invata timp de 5 zile, tot ceea ce ai nevoie pentru a te descurca in fata camerei video. Iti va explica teoria, apoi iti va da exemple si veti face role-plays, pentru a te familiariza cu sarcinile tale. Daca doresti, poti extinde perioada de training fara nicio problema, pana cand simti ca esti pregatita.

In ceea ce priveste sprijinul nostru, vei avea parte de suport permanent in cadrul acestui studio de videochat. Compania noastra iti va asigura tot timpul cel putin 2 colegi/colege in echipa de suport. Chiar daca unul dintre ei/ele va fi ocupat(a), in pauza sau la baie, tu vei putea conta mereu pe ajutorul lor in maxim 35 minute de cand il soliciti pe Skype.

De asemenea, nu vei duce lipsa nici de marketing si promovare, daca iti doresti asta! Stim ca videochatul este un subiect sensibil chiar si la ora actuala, asa ca daca nu vrei sa afle nimeni ca lucrezi intr-un studio de videochat, poti conta pe noi pentru confidentialitatea datelor personale. Insa, daca nu ai nicio problema in a-ti declina meseria, noi te putem ajuta sa devii faimoasa in cadrului acestui studio de videochat din Cluj. Astfel vei beneficia de mai mult trafic si vei castiga mai multi bani. In plus, poti castiga bani din site-ul personal sau din programele de afiliere, la fel ca numeroase alte modele Studio 20, ale caror venituri provin in proportie de 40% din aceste surse.

In plus, daca te vei angaja la acest studio de videochat din Cluj, iti vom oferi cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj, personalizate special pentru tine. Astfel, vei avea foarte multe de castigat atat plan profesional, cat si personal.

Sustinerea financiara pentru debutante este un alt beneficiu major pe care acest studio de videochat ti-l ofera. Daca ai nevoie, Studio 20 te ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up. Ne consultam cu tine si cu un specialist, iar apoi le comandam si le platim. Daca ramai in cadrul studioului de videochat cel putin 3 luni, atunci produsele vor fi cadou din partea noastra si nu va mai trebui sa le achiti. In caz contrar, contravaloarea lor se va opri din ultima plata.

Mai mult decat atat, poti opta pentru credite fara dobanda, direct de la Studio 20! Deoarece ne dorim ca modelele de la acest studio de videochat din Cluj sa simta beneficiile meseriei, dupa 6 luni in cadrul companiei ele pot solicita credite chiar de la angajator. Tot ce trebuie sa faca este sa vina cu 20% din suma, iar noi completam diferenta. Cu acesti bani, modelele isi pot face operatii estetice, isi pot cumpara o masina sau chiar un apartament. Ratele lunare vor fi achitate din castigurile lor, fara comisioane sau dobanzi (cat timp acestea activeaza in cadrul acestui studio de videochat si isi platesc ratele).

Nu in ultimul rand, la Studio 20 ai posibilitatea sa practici videochat glamour. Acest studio de videochat din Cluj ofera modelelor posibilitatea de a face videochat non-adult, adica isi pot pastra hainele pe ele, facand apel doar la inteligenta pentru a seduce membrii siteurilor de videochat.

Toate beneficiile oferite de acest studio de videochat din Cluj sunt completate de o echipa profesionista, sincera, dornica sa te ajute sa devii un nume in industria de videochat. Daca si tu doresti sa-ti implinesti visele si sa iti poti cumpara o casa si o masina in numai cativa ani, contacteaza-ne si fa-ne o vizita, pentru a te convinge la fata locului de profesionalismul, corectitudinea si transparenta noastra! Suntem un studio de videochat legal, care a primit numeroase premii internationale, printre care si titlul de „Cel mai bun studio de videochat”, in mai multe randuri. In plus, am dovedit ca putem creste modele de succes in cadrul retelei noastre de studiouri de videochat, care au ajuns sa castige zeci de mii de euro pe luna si premii internationale.

Galerie cu imagini de la Studio 20 Videochat Cluj Napoca

Locatie Studio 20 Videochat Cluj Napoca

Adresa: Strada Lunetei 15, cartier Andrei Mureșanu, Cluj Napoca

Telefon: 0756 773 477

Email: angajari.cluj@studio20.com