Despre Studio 20 Videochat Pitesti

Daca esti din Pitesti, arati bine si esti o tanara care isi doreste mai mult de la viata, vino sa faci parte din echipa celui mai mare studio de videochat din lume, Studio 20, acum si in orasul tau! Aici vei avea posibilitatea sa devii un model de succes si sa castigi pana la peste 10.000 de dolari pe luna. Vei beneficia de un loc de munca bine platit, sigur si legal, si vei avea de castigat atat pe plan profesional, cat si personal!

La acest studio de videochat din Pitesti vei face bani in timp ce te distrezi, iar cu sumele fabuloase pe care le vei castiga iti vei putea cumpara o casa noua sau o masina de lux in doar cativa ani de activitate. Iti vei permite cele mai scumpe haine, precum si vacantele exotice la care ai visat toata viata. Asta pentru ca la Studio 20 visurile devin realitate!

Vino sa „Excelam impreuna!” Te asteptam la sediul studioului de videochat din Pitesti marca Studio 20, situat chiar in centrul orasului tau, in cadrul complexului Fortuna (Bvd. I.C. Bratianu, Nr. 3). Cu siguranta iti va placea aici! Noul nostru studio are un design modern, luxos si diversificat. Acesta dispune de 10 camere tematice dotate cu echipamente atractive si tehnologie de ultima generatie, care sa te ajute sa devii un model de top.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau prin e-mail si sa stabilesti un interviu cu unul din reprezentantii nostri. Echipa noastra din cadrul studioului de videochat din Pitesti iti va explica tot ce trebuie sa stii despre aceasta industrie si te va initia in tainele celei mai profitabile meserii la ora actuala. Iata doar cateva din avantajele pe care le vei avea la acest studio de videochat din Pitesti:

Comision de pana la 75% din castiguri:

Modelele angajate la toate sediile Studio 20 din lume vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% după cum urmeaza:

50% comision de baza – acesta este comisionul cu care începi din prima zi lucrand cu Studio20, oriunde in lume;

Bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins) – acest lucru inseamna că timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce arati dedicare muncii tale;

Bonus de 5% pentru castiguri de peste 15.000 $ pe perioada – destul de explicativ, cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.

5% bonus pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);

5% pentru un comportament online perfect;

5% pentru parteneriatul pe termen lung – se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, in Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019 – parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite, ci sunt monetizate in fiecare an;

In al doilea rand, un alt avantaj financiar este faptul ca aici vei avea parte de un venit minim garantat in primele 3 luni de activitate, in valoare de 1.000 de dolari lunar. Iar acest lucru se va intampla indiferent de performantele tale online din perioada respectiva!

Mai mult, daca vei alege sa lucrezi la studioul de videochat din Pitesti marca Studio 20, veniturile tale vor fi impozitate conform legislatiei in vigoare, cu acte in regula. Astfel, inca din prima ta zi de activitate vei semna in dublu exemplar un contract de artist-interpret direct cu compania internationala Global Broadcasting Producer. In felul acesta vei avea garantia unor venituri sigure si legale, precum si a conditiilor de munca promise (trafic online, echipamente profesionale, training-uri, promovare).

In plus, in caz de nevoie, te putem ajuta cu un imprumut pentru a-ti crea garderoba si trusa de machiaj. Daca vei ramane model al acestui studio de videochat din Pitesti timp de 3 luni consecutive, nu va mai fi nevoie sa ne inapoiezi banii. Iar pentru ca ne dorim ca modelele noastre sa simta cu adevarat satisfactia muncii lor, dupa 6 luni in cadrul companiei poti solicita credite fara dobanda direct de la angajator!

Nu in ultimul rand, acest studio de videochat din Pitesti iti va pune la dispozitie conditii de lucru extraordinare: decoruri luxoase si tehnologie de ultima generatie, suport permanent din partea specialistilor nostri si parteneriate cu cele mai faimoase site-uri de profil (trafic de peste 300.000 de vizitatori pe zi). De asemenea, aici vei avea parte de cursuri individuale de limba engleza si lectii de cultura generala, costume unice si make-up profesional, campanii de promovare etc., pentru a face o impresie cat mai buna fanilor de pe Internet.

Studio 20 este o companie internationala cu o experienta de peste 17 ani si sedii pe 3 continente (Europa, America de Sud si America de Nord). Modelele noastre au primit multiple titluri de-a lungul timpului: “Best Model”, “Best Emerging Model”, “Best Smile”, Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc. Daca si tu vrei sa faci performanta in cadrul studioului de videochat din Pitesti, contacteaza-ne acum! Tot ce iti cerem in schimb este seriozitate, implicare 100%, perseverenta si o atitudine pozitiva.

Galerie cu imagini de la Studio 20 Videochat Pitesti

Locatie Studio 20 Videochat Pitesti

Adresa: Complex Fortuna, Bvd. I.C. Bratianu, Nr. 3

Telefon: (40) 747 109 809

Email: angajari.pitesti@studio20.com