Studio de Videochat Bucuresti – Unirii

Bine ai venit la Studio 20 Bucuresti – Unirii, cel mai mare studio de videochat din lume! Aflat in cladirea City Business Center, noua locatie detinuta de Studio 20 are 35 de camere tematice, unde modelele isi pot desfasura activitatea in conditii de lux, dar si zone de relaxare, cafenea, restaurant, masaj si jacuzzi.

Cel mai mare studio de videochat din lume este amplasat strategic in zona Unirii. Aici Studio 20 pune la dispozitie modelelor peste 1.500 de metri patrati care imbina armonios spatiile de discutii cu cele de relaxare, bucatarie, zona de make-up, de masaj si fitness.

Studio 20 Unirii este dedicat exclusiv modelelor de videochat de sex feminin, beneficiind de o echipa cu experienta deosebita, de proceduri clare si corecte, de interesul echipei de managementul pentru o atmosfera cat mai placuta la locul de munca. Deviza noastra “Excelam impreuna!” face din Studio 20 singurul studio de videochat din Romania in care punem accentul pe construirea unor relatii bazate pe incredere, pe sinceritate si profesionalism.

Ne dorim ca toate modelele care vor lucra aici sa ajunga sa se bucure de recunoastere profesionala prin castigarea unor premii de renume din industria de videochat. Inca de cand ne-am deschis primul studio de videochat din Bucuresti, ne-am dorit sa devenim cel mai bun studio de videochat din lume, lucru care ne-a determinat sa depunem constant eforturi pentru a obtine aceasta recunoastere.

Modelele care lucreaza pentru Studio 20 se bucura de cele mai bune conditii de lucru din acest domeniu si au numeroase beneficii, printre care contract de artist-interpret, program flexibil de lucru, in ture de dimineata, dupa-amiaza sau noaptea, bonusuri, premii si concursuri motivationale, asigurare medicala privata in reteaua Medlife, contributie pentru pensie (CAS) si in sistemul de asigurari de stat (CASS). Majoritatea modelelor angajate la cel mai mare studio de videochat din lume sunt in zona „glamour” sau softcore, dar avem si colege care lucreza in videochatul non-adult, adult sau hardcore, in functie de preferintele fiecareia.

Si pentru ca motto-ul nostru este “Excelam impreuna!”, le oferim modelelor noastre suport atat tehnic, cat si emotional, pentru ca ele sa reuseasca sa obtina castiguri din videochat de pana la 10.000 de dolari pe luna. In numai 2-3 ani de activitate, obtinand astfel de castiguri modele isi pot cumpara o masina, un apartament, pot vizita cele mai exotice destinatii sau isi pot indeplini alte dorinte.

In imaginile de mai jos poti vedea cum arata cel mai mare studio de videochat din lume, detinut de Studio 20 in Bucuresti, in zona Unirii:

Locatie Studio 20 Videochat Bucuresti Unirii