Despre Studio de Videochat Bucuresti Unirii

Bine ai venit la Studio 20 Bucuresti – Unirii, cel mai mare studio de videochat din lume! Aflat in cladirea City Business Center, noua locatie detinuta de Studio 20 are 35 de camere tematice, unde modelele isi pot desfasura activitatea in conditii de lux, dar si zone de relaxare, cafenea, restaurant, masaj si jacuzzi.

Cel mai mare studio de videochat din lume este amplasat strategic in zona Unirii. Aici Studio 20 pune la dispozitie modelelor peste 1.500 de metri patrati care imbina armonios spatiile de discutii cu cele de relaxare, bucatarie, zona de make-up, de masaj si fitness.

Studio 20 Unirii este dedicat exclusiv modelelor de videochat de sex feminin, beneficiind de o echipa cu experienta deosebita, de proceduri clare si corecte, de interesul echipei de managementul pentru o atmosfera cat mai placuta la locul de munca. Deviza noastra “Excelam impreuna!” face din Studio 20 singurul studio de videochat din Romania in care punem accentul pe construirea unor relatii bazate pe incredere, pe sinceritate si profesionalism.

Chiar daca nu ai experienta in acest domeniu, alaturi de noi poti face performanta daca esti serioasa, comunicativa, perseverenta si dedicata muncii tale. Iti asiguram cel mai bun training disponibil in aceasta industrie, ajutor financiar pentru a-ti completa trusa de machiaj si garderoba de lucru, dar si un venit minim garantat de 1.000 de dolari in primele tale 3 luni in echipa noastra. 

Ne dorim ca toate modelele care vor lucra aici sa ajunga sa se bucure de recunoastere profesionala prin castigarea unor premii de renume din industria de videochat. Inca de cand ne-am deschis primul studio de videochat din Bucuresti, am vrut sa devenim cel mai bun studio de videochat din lume, lucru care ne-a determinat sa depunem constant eforturi pentru a obtine aceasta recunoastere. 

Ne mandrim cu faptul ca modelele care lucreaza pentru Studio 20 se bucura de cele mai bune conditii de lucru din acest domeniu si au numeroase beneficii, printre care contract de artist-interpret, program flexibil de lucru, in ture de dimineata, dupa-amiaza sau noaptea, bonusuri de fidelitate si comisioane cumulative ce pot reprezenta 75% din castiguri, imprumuturi rapide si fara dobanda direct de la angajator, contributie pentru pensie (CAS) si in sistemul de asigurari de stat (CASS)

Toate modelele noastre vor semna contract de artist-interpret cu compania noastra, care se va ocupa de promovarea lor si le va asigura traficul necesar, training-uri, echipamente profesionale etc. In prezent, exista multe modele de videochat care isi asuma in mod public locul de munca si isi doresc sa aiba parte de cat mai multa publicitate pentru a obtine trafic considerabil. Studio 20 te ajuta sa iti creezi un brand personal si sa il promovezi eficient, ca sa atragi numerosi membrii platitori si sa castigi cat mai multi bani.

Datorita unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna, modelele din toate studiourile de videochat Studio 20 primesc trafic dedicat, prin rotatie. Astfel, mai mult de 300.000 de vizitatori sunt redirectionati zilnic de noi catre modelele noastre, pentru ca acestea sa aiba venituri substantiale si sa isi indeplineasca obiectivele propuse.

De asemenea, te ajutam sa ai venituri consistente si din siteurile personale sau din programe de afiliere. In cazul in care nu doresti sa iti dezvalui profesia, vei beneficia de confidentialitate 100% din partea noastra.

Si pentru ca motto-ul nostru este “Excelam impreuna!”, le oferim modelelor noastre suport atat tehnic, cat si emotional, pentru ca ele sa reuseasca sa obtina castiguri din videochat de pana la 10.000 de dolari pe luna. In numai 2-3 ani de activitate, obtinand astfel de castiguri modele isi pot cumpara o masina, un apartament, pot vizita cele mai exotice destinatii sau isi pot indeplini alte dorinte.

In imaginile de mai jos poti vedea cum arata cel mai mare studio de videochat din lume, detinut de Studio 20 in Bucuresti, in zona Unirii:

Galerie cu imagini de la Studio 20 Videochat Bucuresti Unirii

Locatie Studio 20 Videochat Bucuresti Unirii

Adresa: Str. Nerva Traian nr. 3, etaj 5, City Business Center, Sector 3, Bucuresti, Romania, Cod Postal 031041

Telefon: 0786.070.050

Email: angajari.unirii@studio20.com

Lasă un răspuns