Intotdeauna Studio 20 va asigura confidentialitatea 100% a identitatii tale. Ne dorim foarte mult ca modelele noastre sa se simta foarte bine in cadrul studioului de videochat. Fiecare model isi va alege un nickname pentru fiecare site, un pseudonim pe care niciun angajat al studioului nu-l va dezvalui. Este alegerea modelului daca va vrea sa dezvaluie persoanelor cunoscute nickname-ul, dar noi iti recomandam sa nu o faci, pentru ca nu se stie niciodata unde/la cine ajunge o informatie.

Un alt aspect important de retinut este ca pe site-urile de videochat cu care colaboram, membrii romani nu pot vedea modelele din tara. Evident, poti alege, precum au facut multe modele de top, sa-ti promovezi public imaginea de model, dar va fi 100% decizia ta.

Pentru noi, ca cel mai bun studio de videochat legal din lume, confidentialitatea identitatii modelelor este primordiala. Spre deosebire de alte studiouri de videochat, confidentialitatea este unul dintre principalele atuuri pentru care am fost desemnati cel mai bun studio. In continuare ne vom pastra aceasta eticheta si vom ajuta fetele si baietii care isi doresc o cariera in videochat sa obtina cele mai bune rezultate.

Poti sa te mandresti cu munca si rezultatele tale si sa nu te ascunzi fata de nimeni, asa cum au facut numeroase modele de la Studio 20. In felul acesta, cunoscutii tai vor ajunge sa stie totul despre videochat si vor deveni mai  “open-minded”. Alegerea este doar a ta!

Inapoi la “Intrebari despre Videochat”

Leave a Reply