Europa Awards 2018: Studio20, cel mai bun studio de videochat al anului

Ne apropiem treptat de finalul lui 2018, iar Studio20 se poate lauda deja cu un an plin de reusite, in care inca o data a excelat impreuna cu modelele sale in industria videochatului din Romania si din intreaga lume. Cu locatii exclusiviste pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud) si zeci de modele de top, Studio20 continua in mod oficial sa fie cel mai bun studio de videochat. Iar acest lucru o demonstreaza inca o data cele mai recente premii atribuite atat francizei Studio20, cat si acelor modele care si-au dovedit calitatile si au dat dovada de mult profesionalism si multa ambitie in meseria pe care o practica.

Astfel, dupa ce la inceputul anului am castigat premiul de ”Live Cam Studio of the Year”, in cadrul galei de premiere XBIZ 2018, a venit din nou momentul sa cucerim titlul de „Cel mai bun studio de videochat al anului”, de data aceasta in cadrul galei Europa Awards, care s-a desfasurat luna aceasta in Berlin. Acest lucru ne onoreaza, insa totodata consideram ca trofeul este o binemeritata rasplata pentru intreaga munca a echipei Studio20 si a modelelor care lucreaza aici.

Citeste si: XBIZ 2018: Studio 20 continua sa fie cel mai premiat studio de videochat

„Suntem foarte fericiti si mandri de faptul ca suntem apreciati de industria de videochat din lume si lucram continuu la a ne imbunatati. Credem cu tarie ca modelele si staff-ul sunt cei care ne-au facut sa devenim cel mai bun studio de videochat. Avand cele mai bune modele de videochat si cea mai buna echipa de training care ne sustin in visul nostru, conteaza enorm pentru noi”, a declarat Mugur Frunzetti, CEO Studio20.

Pe langa trofeul de „Cel mai bun studio de videochat al anului 2018”, la palmaresul Studio20 s-a mai adaugat in urma aceluiasi eveniment titlul de ”Best Cam Model of the Year”, care i-a revenit de data aceasta lui Megan Kroft, una dintre #girlsfromstudio20. Astfel de titluri sunt frecvent castigate de fetele de la Studio20, precum Raquelle Diva sau Devious Angel, care sunt recunoscute pentru implicarea lor si sumele fabuloase pe care le castiga in cadrul celui mai bun studio de videochat din lume.

„N-am putea fi cel mai bun studio de videochat fara contributia modelelor noastre, fara ambitia si determinarea lor de a reusi in activitatea pe care o desfasoara la Studio20. Iar secretul e unul singur: <<Respecta munca fiecaruia si valorific-o pe a ta!>> Astfel, noi consideram modelele drept egalele noastre si le tratam asa cum merita sa fie tratata orice femeie, cu respect si admiratie. Sustinerea si incurajarea fetelor a devenit scopul nostru in toti acesti ani, iar Megan Kroft e un exemplu care demonstreaza ca daca ii dai putere unei persoane va putea cuceri lumea”, a adaugat Andra Chirnogeanu, reprezentantul Departamentului de Relatii Publice al francizei internationale Studio20.

Alte premii castigate de Studio20 in trecut:
– ”Best Global Live Cam Studio” (LalExpo 2016);
– ”Best Emerging Studio” si ”Best Cam Studio”/ „Cel mai bun studio de videochat” (YNOT 2015 si 2016);
– ”Live Cam Studio of the Year” (GFY 2015 si 2016);
– ”Best Emerging Studio” si ”Best Live Cam Studio”/„Cel mai bun studio de videochat” (AW Awards 2015 si 2016) etc.

Lasă un răspuns